pepu prinki
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » pepu prinki
- This topic has 23 replies, 18 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
Kurupt.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2005 at 10:15 e.l. #47717
Annika Pärtel
MemberJalapressi võib ka teha. Kui asetad jalatallad nö kõrgemale, siis mõjub tuharale küll. Ise teen ka etteasteid hantlid käes, astudes väikese pingikese peale-mõjub täitsa korralikult. Tavalisi kükke väldin, põlved ei kannata.
veebruar 15, 2005 at 10:19 e.l. #47718Annika Pärtel
MemberMis koormusesse ja intensiivsusesse puutub, siis kui tahad rohkem vormis olla kui lihast kasvatada, eelista väiskemaid raskusi, tee rohkem kordusi (15 ja rohkem) ja suurenda treeningu inensiivsust (ära puhka liiga palju seeriate vahel vaid tee nii mõnusa tempoga kogu trenn, et ikka naha aurama saad) Ja muidugi TEHNIKA-TEHNIKA-TEHNIKA.. Kui teed harjutust vale tehnikaga, siis on ikkagi oht põlved tuksi keerata, mis sest et kasutad väiksemaid raskusi. Las keegi näitab õige tehnika ette ja kontrollib sind, kui tegema hakkad.
veebruar 15, 2005 at 10:56 e.l. #47703Renita
MemberMinu meelest teeb esiteks pepu prinki sealt pealt rasva alla võtmine ja teiseks, aga mitte vähem tähtsam, harjutused. Jalapress, Hack-kükk, kükk, jõutõmme sirgete jalgadega – nendega hoian mina tagumiku pringi. See spetsiaalne tuharalihase masin on puhas jama, ma kunagi proovisin, ei tee midagi. See on selline naiste harjutus, mida võib teha niisama, kui paremat teha pole. Lisaks see ka, et neid harjutusi, mida ma soovitasin, tuleks ikka teha suht korraliku raskusega.
veebruar 15, 2005 at 12:27 p.l. #47731St
Memberto: Renita Ju sa oled siis järgutõstja, et Hack – kükki soovitad ja jõutõmmet. Hack kükk venitab kõige rohkem reie 4 pealihaseid seda ei soovita ma kindlasti enne 6 kuust treeningut normaalse raskusega proovida. Sirgetel jalgadel ei soovita ma jõutõmmet teha kui su painduvus ei ole 0 parem kui on rohkem.
veebruar 15, 2005 at 12:51 p.l. #47735Renita
Membernojah ma ise olen suht kaua juba tegelenud küll.
veebruar 15, 2005 at 1:13 p.l. #47736freshman
Memberestrella : Kui ma hästi mäletan, siis siin oli kunagi tükk aega tagasi artikkel, milles oli juttu tuharate pringiks saamisest. Kusjuures seal polnud sõnagi jalapressist, kükist ega väljaastetest, vaid lihtne harjutus, mida saab teha igal pool – kodus, jõusaalis. Kahjuks ei mäleta enam seda. Otsing on ehk abiks. Edu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2005 at 8:02 e.l. #47794Eden
MemberMinule igatahes meeldib see jalgade- tõsted- taha harjutus. Ja minu arvates on see kõige tõhusam. Aga eks igaüks leiab endale sobiva. Kusjuures kui neid jalgade tõsteis valesti teha, ega siis tuharale ei mõju küll…vaid reie tagumistele lihastele. Oluline on puusast tõsta, siis mõjub tuharale.
veebruar 17, 2005 at 11:18 e.l. #47902pets05
Membertuhara lihaseid võtab hästi jalapress..kui jalad asetada korgemale..varbad isegi natuke üle..!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bb
veebruar 17, 2005 at 1:42 p.l. #47907Kurupt
Memberheh tee seljale keret6steid kaldpingil see pingutab kah peput, muidugi aint sellest on v2he
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.