Peksa saamine
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Peksa saamine
- This topic has 254 replies, 131 voices, and was last updated 15 years tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
aprill 26, 2008 at 4:40 p.l. #151990
xwcw
MemberKalemisega olen ma päris tihti kokku puutunud.
Omast kogemusest võin öelda, et kui kui sa juba peksa hakkad saama siis tõmba ennast kerre, kata käed ümber näo ja tõmba kõik lihased pingule, ei oleks nii valus.
Ise olen saanud peksa küllalt, kambaga on läbi pekstud, kurikaga ja üks juhtum isegi olen juga saanud, aga õnneks ei olnud see tõsine vigastus.
aprill 26, 2008 at 4:53 p.l. #151991intsu007
Memberkakelnud olen palju, peksa pole antud, aga mu klassivend sai aasta tagasi niimodi tänaval vastu molli, et üks venku küsis suitsu ja klassivend vastas et tal pole, siis virutas venku hambusse. Kõik toimus hommikusel kooliteel
aprill 26, 2008 at 4:58 p.l. #151993Jarmo Oberst
Memberkakelnud olen palju, peksa pole antud, aga mu klassivend sai aasta tagasi niimodi tänaval vastu molli, et üks venku küsis suitsu ja klassivend vastas et tal pole, siis virutas venku hambusse. Kõik toimus hommikusel kooliteel
Järeldame sellest seda, et suitsu näljas inimesed on kergelt ärrituvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2008 at 8:08 p.l. #152005Churchill
Memberkäsitsi võitluse esimene seadus on see et pead relvastuma nii pea kui võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega kivid, toolid, prügikastid kõik on in 
siis veel kontrollitud agresiivsus, kui oled piisavalt hull siis keegi ei taha sinuga tegemist teha….hai kardab ainult ühte asja…suuremat haid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja lõpuks kui vastased on suured siis on mõned kohad kuhu muskleid ei saa kasvatada…ümber silmamunade,ümber kõrisõlme, ümber kerade ja päikese kolmnurgas….samas ka kõik pehmed kohad on hea target…
aa siis väike mäpunäide silmamunade jaoks…kasuta pöidlaid…need tugevad ja lähevad sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga alati pea meeles seaduseid ja mis on õigustatud jõu kasutamine…vangla kah pole eriti tervislik väljavaade
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2008 at 8:20 p.l. #152008Toivo295
Memberaa siis väike mäpunäide silmamunade jaoks…kasuta pöidlaid…need tugevad ja lähevad sisse
aprill 26, 2008 at 8:24 p.l. #152009Samakamees
MemberJäreldame sellest seda, et suitsu näljas inimesed on kergelt ärrituvad
Järeldame seda , et koolitee on ohtlik ja tuleb kool pooleli jätta + kool segab veel ka treeninguid ja vahel korralikku toitumistki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2008 at 8:48 p.l. #152012Vägivaldur
MemberKui vastane seisab sinu ees nii, et tema põlved on kaitsetud, keera jalalaba tema põlvega risti ja löö siis seda kogu jõust. Vastasel lahtine jalaluumurd, ta on täiesti kahjutu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Edit: Või lööge küünarnukiga ninapiirkonda või kahe silma vahele.
Ahjaa, mul on nipp kuidas maadluses olümpiavõitjaks tulla: lähed vastase juurda, haarad talt ümbert kinni ja heidad selja peale.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa saad aru, millest ma räägin…
aprill 27, 2008 at 6:15 e.l. #152022Jarmo Oberst
MemberVõib ka nii
aprill 27, 2008 at 6:29 e.l. #152023Savage
MemberPidage ühte asja meeles: “Nägu oluliselt moonutav ravimatu vigastus (nt ninaluu purustamine, armi tekitamine, silma välja löömine jne) või elundi kaotus või selle tegevuse lakkamine, -karistatakse nelja- kuni kaheteistaastase vangistusega. ” tsiteerin ühte. Mõtlesin ,et võiksite enne teada, kui üldse kaklusesse astute. Tuleb lüüa kavalalt kui lüüa
aprill 27, 2008 at 10:55 e.l. #152034TANK
MemberPidage ühte asja meeles: “Nägu oluliselt moonutav ravimatu vigastus (nt ninaluu purustamine, armi tekitamine, silma välja löömine jne) või elundi kaotus või selle tegevuse lakkamine, -karistatakse nelja- kuni kaheteistaastase vangistusega. ” tsiteerin ühte. Mõtlesin ,et võiksite enne teada, kui üldse kaklusesse astute. Tuleb lüüa kavalalt kui lüüa
aprill 27, 2008 at 12:16 p.l. #152038gmaster
MemberMa kipun arvama, et seltsimehed, kes sulle kambaga kallale tulevad ei lähe politseisse kurtma, et nad peksa said….…aga mine tea…
on ka sellist asja kuuldud:)
politseis on muidugi jutt teine.. “seisime sõpradega rahulikult nugadega koridoris ja rääkisime filosoofiast, kui see kutt järsku meile kõigile kallale tungis ja luud murdis”
aprill 27, 2008 at 12:45 p.l. #152043Heix89
MemberKaklemisest rääkides tuli üks naljakas asi meelde. Natuke offtopic, aga noh: tegin eelmisel suvel mõningad tööotsad ühes turvafirmas – mitte patrullis, aga mõned üritused. Ja nagu ikka – turvad on igasugu purjus kaakide jaoks üsna atraktiivsed nokkimisobjektid. Eks rüselusi tuli ikka ette… jama on ainult see, et turval on üsna piiratud õigused ja mingi kehavigastuse tekitamine kipub endale menetlust kraesse tooma – aga no, meil n-ö oma poliitika selle jaoks: “purjus inimene ju ikka komistab ja kukub…”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üks agressiivne rekkajuht jooksis vägisi 3 korda peaga vastu hotellitoa ust. Paarimehele komistas teine näoga jala otsa.
aprill 27, 2008 at 12:58 p.l. #152044gmaster
MemberPaarimehele komistas teine näoga jala otsa.
aprill 27, 2008 at 1:01 p.l. #152045Heix89
Memberqmaster: Mitte sinna ma ei sihtinud. Probleem on see, et igasugu kaagid arvavad endast jube hästi, turvatöötajate kallal kiputakse nii keelt kui rusikaid proovima… samas on turvade õigused üsna piiratud. Kui õigust pole, tuleb see vahel lihtsalt tekitada. Ennast ajas firma “poliitika” muigama, mis olgem ausad, on tegelikult vahel üsna õigustatud.
aprill 27, 2008 at 1:20 p.l. #152046LB
Membermina olen küll igalpool ainult vastupidiseid olukordi näinud, et turvad arvavad endast jõle hästi ja norivad ise ja ülbavad igal vabal võimalusel, sest neil just see õigus on vms aga noh see on ainult minu arvamus.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.