Peksa saamine
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Peksa saamine
- This topic has 254 replies, 131 voices, and was last updated 15 years tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2008 at 10:43 p.l. #146685
Totenkopf
MemberIse elan Kohtla-Järvel ja olen varajaste hommikutundideni väljas,aga siin ei ole peksa saanud,kuna lihtsalt kõik teavad mind ja mul on palju erinevaid sõpru-tuttavaid(hea suhtlemisoskus tuleb inimestega kasuks selleks et peksasaamist vältida:D)aga tegelikult sellest ballooni teemast,mul vanaisa leidis mingi aasta tagasi bussist närvigaasiballooni,mis on mõeldud ainult militaarseks kasutamiseks.See on julm asi ja ei ole pipragaasiga ikka võrreldav ning ma ei kujuta ette mida see teha võib vastasele.Tal peaks see isegi veel alles olema kuskil.
Närvigaas on üldjuhul surmav.
märts 22, 2008 at 1:15 e.l. #146696arrow
MemberSellised tüübid, kes ronivad pidudele selleks, et seal kellegile molli anda on ikka suht mõttetud.
“>märts 22, 2008 at 1:21 e.l. #146697arrow
MemberIse pole selliste teele veel sattunud, aga kui peaks, siis ikka annaks vastu kuidas torust tuleb! Kuid taolisi olukordi, kus kamp agressiivseid jorsse hüppab peole sisse, lootuses kellegi hambad sisse lüüa, olen pealt ikka näinud. Tavaliselt jah, kiputakse ikka kambaga kõva mees olema, üksi ollakse madalam kui muru.
märts 22, 2008 at 6:41 e.l. #146702lauri199
MemberKui anda, siis anda kõvasti! Alguses rusikaga täiega litt näost sisse, siis jalaga kolmnurka ja siis jalaga veel kõhtu, siis peaks juba asi vask olema, soovitan mitte esimest lööki teha
“> Kui teeb vastane, siis lendad täiega sisse talle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidugi peab ka hea löök olema, et mitte ise peksa saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2008 at 8:29 e.l. #146706Max313
MemberKui anda, siis anda kõvasti! Alguses rusikaga täiega litt näost sisse, siis jalaga kolmnurka ja siis jalaga veel kõhtu, siis peaks juba asi vask olema, soovitan mitte esimest lööki teha
“> Kui teeb vastane, siis lendad täiega sisse talle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidugi peab ka hea löök olema, et mitte ise peksa saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma soovitan just esimese löögi teha, kui sul on kamp vastas. Ja kui on võimalus näkku lüüa, siis ikka kohe vastu nina anda. Muidugi on hea veel vahelihasesse lüüa.
aprill 26, 2008 at 5:38 e.l. #151945bumer325i
Memberise soovitaks esimesena jalaga kolmnurka ja põlvega näkku, peaks selle venna eemaldama, kui ilusti pihta said talle. alati kui vastane astub lähemale astu samm kaugemale, et oleks ruumi jalaga lüüa. kui ruumi vähem käega kõrisõlme pihta. mitme vastase puhul ka hea natuke joosta, kuna tavaliselt pole kõik sama kiired ja saab 1:1 teha iga natukese maa tagant
aprill 26, 2008 at 5:42 e.l. #151946smitser
MemberKõrisõlme pihta oskamatult äsades võib asi päris kurvalt lõppeda…
aprill 26, 2008 at 6:29 e.l. #151947korvpallur14
Memberolen saanud nuga ja peksa ja ise andnud….uhkust ei tunne, juhtub ikka….nii palju võin öelda et kui ikka kõva andmine on siis pole aega mõelda et kas suu kinni või suu lahti, annad või saad ise nii palju kui jaksad ja ega seda üks üks enam täna päeval ammu juba ei harrastata….. ühesõnaga tänava kakluses võidab see kes on jõhkram ja agresiivsem
aprill 26, 2008 at 6:37 e.l. #151948korvpallur14
Membersee asi ka veel et tänaval võidab tavaliselt see kes esimesena lööb ja lüüa tuleb ootamatult ja kõvasti kui ikka otse kümpi täis paugu saad siis pole sust enam vastast, tõmbab uimaseks ära
aprill 26, 2008 at 7:58 e.l. #151949Savage
Membersee asi ka veel et tänaval võidab tavaliselt see kes esimesena lööb ja lüüa tuleb ootamatult ja kõvasti kui ikka otse kümpi täis paugu saad siis pole sust enam vastast, tõmbab uimaseks ära
aprill 26, 2008 at 11:30 e.l. #151961Jarmo Oberst
Memberjama jutt, kuna ma ise just suht vaikne, siis ootan vastase esimest lööki, et ennast vihale ajada. Nt. seinu ja maad tasub kasutada;)See ju oleneb sellest, kes selleks lööjaks on. Näiteks kas Tyson paneb ikka korraliku litaka või siis suvaline kondine IT vend annab sulle bitch slapi
aprill 26, 2008 at 3:34 p.l. #151986Savage
MemberSee ju oleneb sellest, kes selleks lööjaks on. Näiteks kas Tyson paneb ikka korraliku litaka või siis suvaline kondine IT vend annab sulle bitch slapi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuna tysoneid on üks, siis kannatab iga vend ühe matsu ära, nii kehv ka olla ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alati ei pea see nägu olema, kus esimene löök tuleb
aprill 26, 2008 at 3:39 p.l. #151987Jarmo Oberst
Memberkuna tysoneid on üks, siis kannatab iga vend ühe matsu ära, nii kehv ka olla ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alati ei pea see nägu olema, kus esimene löök tuleb 
Ma ei tea küll kaklust, kus esimene löök poleks nägu tabanud .
aprill 26, 2008 at 3:49 p.l. #1519884Qlimax
MemberKui vastane seisab sinu ees nii, et tema põlved on kaitsetud, keera jalalaba tema põlvega risti ja löö siis seda kogu jõust. Vastasel lahtine jalaluumurd, ta on täiesti kahjutu
aprill 26, 2008 at 4:04 p.l. #151989kame
ModeratorNii palju kui mina tean erinevate v6itlusalade esindajaid on k6ik rahulikud ja enamasti just passiivsem pool. Tyhikargajaid on k6ikjal aga nad ka ise tihti teavad seda. Ise pole v2ljas kaklema juhtunud… no ok yhe korra natuke l6in aga sellega ka asi l6ppes (see l66k oli tehtud peale tema yritust mind munadesse tabada. ) Yldiselt saab s6nadega asjad aetud ja kui keeled suus siis vist eestlased isegi agresiivsemad…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.