Peksa saamine
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Peksa saamine
- This topic has 254 replies, 131 voices, and was last updated 15 years tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
märts 14, 2008 at 9:13 p.l. #145744
PointGuard
Membermina annaks räigelt munadesse.tegelt ka.jääb kauaks meelde ja on võid kindel olla,et täna ta sulle enam järgi ei jookse.kui juba hirmus madin käib on arvatavasti kama kaks kuhu või mida lööd.
märts 14, 2008 at 10:16 p.l. #145750lahmaator
MemberLoll küsimus, aga kuidas on kõige parem peksa saada? et kui on juba andmiseks läinud, kas siis ennast kerra tõmmata ja maha jääda või proovida anda niipalju, kui veel jaksu on ja teistele maksimaalselt kahju teha? kas vastu lõugu on parem saada suu lahti või suu kinni (hammaste lõualuude jm pärast)Kui ma ise olin 14 aastane,siis ründasid mind mingid 5 tüüpi kes olid 18+ üritasid mulle jalaga näkku virutada
aga mind aitas tõest, siis loodusepoolt antud kiired jalad;)
Kambale niikergelt vastu ei saa elu ikka ei ole nagu filmis,kus üks vend peksab oma 8 tüüpi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2008 at 10:26 p.l. #145754Madz
MemberKui ma ise olin 14 aastane,siis ründasid mind mingid 5 tüüpi kes olid 18+ üritasid mulle jalaga näkku virutadaaga mind aitas tõest, siis loodusepoolt antud kiired jalad;)
Kambale niikergelt vastu ei saa elu ikka ei ole nagu filmis,kus üks vend peksab oma 8 tüüpi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Chuck Norris peksab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> teeb oma hiina jalaga keerdlööke jms sitta:D ega jahh üksi ei saagi rohkem kui 2 mehe vastu, juhul kui oled mingi kõva kapp ja oskad poksida päris hästi.märts 14, 2008 at 10:31 p.l. #145757lahmaator
MemberChuck Norris peksab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> teeb oma hiina jalaga keerdlööke jms sitta:D ega jahh üksi ei saagi rohkem kui 2 mehe vastu, juhul kui oled mingi kõva kapp ja oskad poksida päris hästi.Kui Chuck Norrisel on viis krooni ja sinul on viis krooni,siis Chuck Norrisel on ikka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah ikka mitme mehe vastu nii.. kergelt ikka ei saa.
Kuid samas kui saad kambakäest peksa,siis võtad lõpus tüübid 1 haaval ette;)
märts 14, 2008 at 10:41 p.l. #145760Sarge
MemberViimane kord päästsid mind kamba eest kiired jalad ^^
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2008 at 10:56 p.l. #145761Toivo295
MemberNo, päris tihti on need osad “gängid” siuksed et kõvad mehed muidu jne,ja kõvad mehed ühe kallale minema,aga kui sa lihtsalt peale lendad võib see enamusi ära hirmutada,et nad mingi hullu psühopaadi otsa sattunud.Igast juhtumeid on tegelt,aga minu põhimõte ja moto on selline alati olnud:”Anna nii kuis torust tuleb”
On ka selliseid vendasi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlesin pigem ikka sellist olukorda mis on ikka täiesti lootusetu, kui sul on ikka jämedad põkid vastaseks siis…
Mina prooviks ühele mehele asja meeldejäävaks teha ja ,kui asi hakkab käest ära minema siis paneks jooksu:D
Samas, kui need “tüübid” kas ketukad annavad, on “samakandimehed” ja elad kuskil väikelinnas, kus jutud kiiresti levivad, siis ei tahaks häbisse kah jääda vaid prooviks võimalikult palju vastu hakata.
Endal pole veel õnneks mingi kambaga jama olnud, rohkem on olnud ikka “üks-ühele”
Üks kord panin lõpuni vastu, hoolimata sellest ,et vastane oli juba mind põhimõtteliselt võitnud.
Oleks võinud minema joosta aga samas, väärikus ei lubanud, vähemalt sain temale ka midagi teha.
märts 14, 2008 at 11:12 p.l. #145764lahmaator
MemberOn ka selliseid vendasi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma mõtlesin pigem ikka sellist olukorda mis on ikka täiesti lootusetu, kui sul on ikka jämedad põkid vastaseks siis…
Mina prooviks ühele mehele asja meeldejäävaks teha ja ,kui asi hakkab käest ära minema siis paneks jooksu:D
Samas, kui need “tüübid” kas ketukad annavad, on “samakandimehed” ja elad kuskil väikelinnas, kus jutud kiiresti levivad, siis ei tahaks häbisse kah jääda vaid prooviks võimalikult palju vastu hakata.
Endal pole veel õnneks mingi kambaga jama olnud, rohkem on olnud ikka “üks-ühele”
Üks kord panin lõpuni vastu, hoolimata sellest ,et vastane oli juba mind põhimõtteliselt võitnud.
Oleks võinud minema joosta aga samas, väärikus ei lubanud, vähemalt sain temale ka midagi teha.
Samas kui sind tahetakse rünnata ja sa tabad selle hetke ära ning hüppad peale selle kamba liidrile,siis teised mehed kohkuvad nii.. ära,et üle poolte panevad jooksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2008 at 11:23 p.l. #145766Toivo295
MemberSamas kui sind tahetakse rünnata ja sa tabad selle hetke ära ning hüppad peale selle kamba liidrile,siis teised mehed kohkuvad nii.. ära,et üle poolte panevad jooksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib ka nii juhtuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks võib ka teistmoodi minna. Saan veel rohkem kitli peale ,et vastu hakkasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ,kui minuga mingid võõrad põkid ülbitsema hakkaksid ja asi läheks juba päris tõsiseks ja suudaks asja kaine mõistusega võtta siis mina esimesena prooviksin joosta. Kui ei aita, siis ei teakski mida enam teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiamaani olen läbi ajanud ainult verise nina ja katkise huulega-näoga, ei tahaks nagu midagi hullemat kogeda

Eks kõik oleneb hetkeolukorrast ja julgusest(sageli ka kainusest, õigemini selle puudumisest).
märts 14, 2008 at 11:30 p.l. #145767lahmaator
MemberVõib ka nii juhtuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga eks võib ka teistmoodi minna. Saan veel rohkem kitli peale ,et vastu hakkasin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ,kui minuga mingid võõrad põkid ülbitsema hakkaksid ja asi läheks juba päris tõsiseks ja suudaks asja kaine mõistusega võtta siis mina esimesena prooviksin joosta. Kui ei aita, siis ei teakski mida enam teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiamaani olen läbi ajanud ainult verise nina ja katkise huulega-näoga, ei tahaks nagu midagi hullemat kogeda

Eks kõik oleneb hetkeolukorrast ja julgusest(sageli ka kainusest, õigemini selle puudumisest).
Eks neid ulle ole tänapäeval palju sellised,kes lihtsalt ilmapõhjuseta kallale tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2008 at 9:44 p.l. #1458601Dhit
MemberEks neid ulle ole tänapäeval palju sellised,kes lihtsalt ilmapõhjuseta kallale tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures mul taolised tuttavad, kes käivadki ainult pidudel kaklemas ja laamendamas.
märts 15, 2008 at 9:48 p.l. #145862oss
MemberKusjuures mul taolised tuttavad, kes käivadki ainult pidudel kaklemas ja laamendamas.minul ka.
märts 15, 2008 at 9:49 p.l. #145863Toivo295
MemberKusjuures mul taolised tuttavad, kes käivadki ainult pidudel kaklemas ja laamendamas.Mul endal ka paar sellist tuttavat kes muidu kaine peaga rahulikud, aga pidudel joomasena käivad ainult “ohkimas”.
Kusjuures mul on endal ka paar korda purjus peaga temperament välja löönud ja tühise asja pärast päris vihaseks läinud.
Aga teatud aja möödudes rahunen maha ja siis mõistan ise ka ,et asi on täiesti mõttetu.
märts 16, 2008 at 7:36 e.l. #145885Indrek K
Membermärts 16, 2008 at 8:19 e.l. #145886Blackdom
MemberKusjuures mul taolised tuttavad, kes käivadki ainult pidudel kaklemas ja laamendamas.Ei salli absoluutselt selliseid. Ma loodan, et nad ykskord satuvad valede meeste otsa ja j22b elu l6puni meelde. Lasevad ehk 6hku v2lja poistel ja trambivad nende enesehinnangul.
märts 16, 2008 at 8:53 e.l. #145890SHOXi
MemberSee on kahe otsaga asi ikka, lähed küll peale, aga pärast võtab mõni mingi noa välja ja siis kes teab mis juhtub. Neid idioote ei tea kunagi. Sattusin vaatama mingit krimi saadet, seal ka võttis politsei mingi venelased kinni 16-20,kes lõhkusid mingi bussipeatuses klaasi ära vist ühelt tuli taskust nuga välja nagu naksti.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.