Peksa saamine
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Peksa saamine
- This topic has 254 replies, 131 voices, and was last updated 15 years tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
juuli 5, 2009 at 2:27 p.l. #205729
Sakurai
MemberSama ka seda, et kui kool hakkab joomist segama, siis tuleb kool maha jätta!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õige mõtleminedetsember 6, 2009 at 8:49 p.l. #240279pitbull
Memberkambaga see lugu et see tulex saada enamv2hem yhe liini peale kui oled nii k6va kr6ll et kamba vastu minna…maha ka ei ole soovitav minna isegi kui yx yx on sest ahve sitax kes labist sulle jala p2he vajutavad…ja yldse tegelt kui sind rynnataxe t2naval siis tuleb sellele vastata kui on oskusi ja kogemusi aga suht tihti juhtub nii et oled l6pux uurimise alla et mix tal ikkagi l6ualuu katki on jne v6i siis maxad kellegi hambad kinni v8i lohistataxe sind mingi hetk autosse ja saad kuskil pexa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> yhes6naga turvalisem on saalis yritada k6va mees olladetsember 6, 2009 at 9:19 p.l. #240280Andrek
MemberSaalis üritada kõva mees olla?? Mis sa selle all mõtlesid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2009 at 10:27 p.l. #240289vandunipi
MemberKui vähegi erineda hallist massist, siis on konfliktid kerged tekkima ja tihti ainult mitmekesi liikumine aitab vältida mõne tüli tekkimist.oleneb kus oled alati ei saa vältida kaklusi.olen 40a.ja käinud kroonus.seal taheti sulle päheistuda kui oled noku siis võid selliseks jäädagi ja võimalus et see jääb sind elulõpuni saatma nn. kompleks. peksa saada pole häbi aga vastu andmata lahkuda on häbi??
enne kärva kohal aga tea et oled endast andnud parima
muidugi on parem sellistesse olukordadesse mitte sattuda aga kui siis juba
ja ära soovi et se olukord juhtuks sinuga ok kõike head
detsember 6, 2009 at 10:53 p.l. #240290Zann0
MemberMitte midagi ei saanud aru viimasest postitusest.
detsember 7, 2009 at 5:27 e.l. #240299Arx07
MemberMitte midagi ei saanud aru viimasest postitusest.Kell hiline ka juba, loe hommikul uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 5:22 p.l. #240513pitbull
Membersaalis k6vamees olla t2hendab olla teistest parem kui suudad …yhes6naga tee trenni ja tunne r66mu v6idust
detsember 7, 2009 at 7:45 p.l. #240564C1rca
MemberEndal oli alles probleem septembri alguses, kuna sõbrer hakkas tüli norima ühe meist tunduvalt vanema vennaga, mingi 5-6a vanem kui meie. Ma siis otsustasin vahele minna et ei ole vaja lambist torkida, siis peaks sellele ruselemisele lõpu panema. Ajasin vennad laiali ja kohe kargas see sama(võõras) vend mulle näkku et mida mina ohin. Üritas mind küll lüüa aga väga ebaõnnestunult, kuna läksin endast välja ja andsin talle päris korralikult kolakat. Ja asi lõppes sellega et pärast istusin platel eeluurimise all 14 tundi , jäin süüdi, sain kriminaalasja ja maksin trahvi + 50 tundi ÜKT. Päästis mind see et olen alaealine ja varem karistamata. Täisealisena oleks kindlasti tingimisi saanud. Ilmselt ka karistus oli nii karm, kuna andsin suht julmalt talle, sest ta ajas mu endast nii välja, kuna läksin kui teda päästma, et oma sõber ära viia, aga kutt arvas sellepeale et ma tulin ka tüli norima. Ja nii tuligi tal haiglasse oma nägu tohterdama minna.
Loo moraal – ei ole mõtet kohe rusikaid käiku lasta aga kui ikka sinu ees vehkima hakatase siis tuleb ka neid kasutada. Pähe saab ju alati see kes “ära tegi”.
detsember 7, 2009 at 8:16 p.l. #240578Amarillo
MemberEndal oli alles probleem septembri alguses, kuna sõbrer hakkas tüli norima ühe meist tunduvalt vanema vennaga, mingi 5-6a vanem kui meie. Ma siis otsustasin vahele minna et ei ole vaja lambist torkida, siis peaks sellele ruselemisele lõpu panema. Ajasin vennad laiali ja kohe kargas see sama(võõras) vend mulle näkku et mida mina ohin. Üritas mind küll lüüa aga väga ebaõnnestunult, kuna läksin endast välja ja andsin talle päris korralikult kolakat. Ja asi lõppes sellega et pärast istusin platel eeluurimise all 14 tundi , jäin süüdi, sain kriminaalasja ja maksin trahvi + 50 tundi ÜKT. Päästis mind see et olen alaealine ja varem karistamata. Täisealisena oleks kindlasti tingimisi saanud. Ilmselt ka karistus oli nii karm, kuna andsin suht julmalt talle, sest ta ajas mu endast nii välja, kuna läksin kui teda päästma, et oma sõber ära viia, aga kutt arvas sellepeale et ma tulin ka tüli norima. Ja nii tuligi tal haiglasse oma nägu tohterdama minna.Loo moraal – ei ole mõtet kohe rusikaid käiku lasta aga kui ikka sinu ees vehkima hakatase siis tuleb ka neid kasutada. Pähe saab ju alati see kes “ära tegi”.
väga haige tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , väga õpetilikdetsember 7, 2009 at 8:24 p.l. #240588Belfort
Memberväga haige tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , väga õpetiliktuleb käituda seaduse järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> esimesena ikka ei löö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 8:38 p.l. #240593C1rca
MemberNo oleks ma sealt laksu saanud ei oleks ka tore olnud, kuna kutt oli selgelt sinna 22-24 kanti. See ei loe kes alustas või mis iganes. Mina tegin ära ja mina saan karistada kuna tegin talle liiga.
Nägin pärast politseis sellest vennast neid pilte ka, ise ei oleks samuti tema nahas tahtnud olla…
Nüüd kasutan rusikaid AINULT viimases hädas ehk siis kui juba laksu kirja olen saanud vms. aga siis võib ka juba hilja olla.
detsember 7, 2009 at 8:41 p.l. #240594Sakurai
MemberNo oleks ma sealt laksu saanud ei oleks ka tore olnud, kuna kutt oli selgelt sinna 22-24 kanti. See ei loe kes alustas või mis iganes. Mina tegin ära ja mina saan karistada kuna tegin talle liiga.Nägin pärast politseis sellest vennast neid pilte ka, ise ei oleks samuti tema nahas tahtnud olla…
Nüüd kasutan rusikaid AINULT viimases hädas ehk siis kui juba laksu kirja olen saanud vms. aga siis võib ka juba hilja olla.
Õieti tegid et andsid, normaalne nahhui mida ta rähn tõmbleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 8:56 p.l. #240601timo116
MemberÕieti tegid et andsid, normaalne nahhui mida ta rähn tõmbleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise suhtumisega kukkede pärast koguaeg selline taidlemine on, keegi kogemata põrkab vastu või mis iganes, tuleb ka sellise ütlemisega, nahhui mida ta tõmbleb, ja siis on käed käigus…
No offence.
detsember 7, 2009 at 8:58 p.l. #240603ants16
MemberÕieti tegid et andsid, normaalne nahhui mida ta rähn tõmbleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haha, word
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 9:28 p.l. #240612jrx
MemberPilt korraks taskusse ja asi tahe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei jää mingeid nähtavaid ega nähtamatuid jälgi, olukord ohutu ja oled ilusasti puhas poiss pärast. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.