Pekk
- This topic has 91 replies, 29 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
vs.
-
AutorPostitused
-
juuni 8, 2010 at 7:15 p.l. #268000
Kassisilm
MemberAitäh, olen nüüd hulka targem. Ilmselt olen sellealase info seni silmist mööda lasknud.
Lootust on siis, et Body Pump`ist jõusaali ümberkolimine mulle väga traumeerivaks ei kujune. Homme saab selgust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimärk, ei saanud vist veel ühele oma küsimusele vastust. Päevase kalorihulga mida tarbima peaksid saad nii, et liidad BAV (baasainevahetusele) selle enrgiahulga, mida päeva jooksul liikumisele kulutad. Kokku saad päevase energiavajaduse. Kui tahad kaalust alla võtta, siis lahutad sealt nt mõnisada kcal, ehk siis selle 10% mida krms ilmselt mõtles. See, mis alles jääb, selle sööd sisse. Kunagi oli üks spetsiaalne arvuti ka, aga minu meelest see natuke liialdas.
juuni 8, 2010 at 7:18 p.l. #268002Raivo Piiber
MemberAitäh, olen nüüd hulka targem. Ilmselt olen sellealase info seni silmist mööda lasknud.Lootust on siis, et Body Pump`ist jõusaali ümberkolimine mulle väga traumeerivaks ei kujune. Homme saab selgust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kindlasti las keegi (kui seal on treener) näitab sulle harjutused ette. Just täna nägin, kuidas üks BP taustaga naisterahvas sooritas harjutusi natuke poolikult, oli ka esimest korda saalis.
juuni 8, 2010 at 7:46 p.l. #268005Kassisilm
MemberNo see on juba OT ja ei aita kuidagi teemaalgatajat, aga eks seda homme siis näha ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu küsimärgile! Et see entusiasm püsiks
juuni 9, 2010 at 10:18 e.l. #268031kuuliks
MemberOn kaks erinevat asja – treeningväsimus, mis läheb mööda nädala-paariga või siis ületreening, millest väljatulek kestab umbes sama kaua, kui sinna minek, paar-kolm kuud!Hoidku jumal selle eest. Nii kaua tõesti?
juuni 9, 2010 at 12:32 p.l. #268037Raivo Piiber
MemberHoidku jumal selle eest. Nii kaua tõesti?Umbestäpselt nii jah …
juuni 11, 2010 at 8:10 e.l. #268152martin1333
Memberküsimus Gannibalile , et kui on käsil see nädal puhkust jõusaalist , kas aeroobset madalal pulsisagedusel võib teha nii 3 korda nädalas 30-40min või on kõige parem lihtsalt lebotada ja puhata ?
juuni 13, 2010 at 6:43 p.l. #268361küsimärk
MemberNii, tahtsin nüüd küsida kuidas kõhurasvast lahti saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näha on mul ainult six packi kõige ülemist osa, tahaks mingit treeningut või dieeti. Läbi peki on six packi tunda. Samas ei tahaks ma ka kaotada eriti oma kaalu (hetkel 58 peal). Kõht on mul sama suur kui 55 kiloselt
Üldiselt peale seda hakkaks taas kaalu tõstmis trenniga pihta. Oehhh, siia tulles oli mul naiivne plaan lihtsalt kõhupekist lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui ma teen aeroobset trenni, kas sellest ei oleks ikkagi kasu rasva põletamiseks kui üritan hoida kaalu ja kui suurest kaalu langusest siin võib rääkida? Vajaks tõsist abi toitumisega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegu olen arvutanud et mul läheb päevas “elus püsimiseks” 1650.4 kcal Üritan ka sellega midagi arvutada:
http://www.fitness.ee/?act=calculators〈=1
Olen siin otsinud ja surfanud igasuguseid asju.
http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=974
Suht lootusetu, kõik on nii sassis ja tahaks lihtsalt lõpetada, samas sunnin ennast ikkagi midagigi tegema, minus on nagu 2 poolt, üks mõtleb iga 5 minuti pärast, miks seda vaja on- pohh ju ja teine käsib mul midagi teha, olen teinud palju aga mõtetult, nüüd on vaja maha istuda ja mõelda, arvutada ja kuulata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma ei suuda seda kava ja toitumist ja asja ise teha, ma ei jaga lihtsalt matsu.juuni 14, 2010 at 4:29 p.l. #268427küsimärk
Memberhttp://fastmusclegain.com/ kas sellista asja tasuks tõsiselt võtta?
juuni 14, 2010 at 5:32 p.l. #268433jrx
Memberhttp://fastmusclegain.com/ kas sellista asja tasuks tõsiselt võtta?Seal ei ole midagi, mis seda raha oleks väärt. Aga ega see ei tähenda, et tema põhimõtted valed oleks – lihtsalt need on üldtuntud-üldteada.
Söömine-taastumine-treening töötab. Ülla ülla.
juuni 14, 2010 at 6:41 p.l. #268443küsimärk
MemberPeaks hoopis hakkama tegema aeroobset trenni esimesena, tahan saada lihtsalt praegu nendest voltidest lahti.
Ja kas sellisest asjandusest on kasu ? http://www.pulseleisure.co.uk/shopimages/p…rmal/bsb711.jpg
No ma ei taha üldse oma kaalu kaotada aga mul on praegu valida kaalu ja välimuse vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plaan oleks hakata hommsest jooksmas käima, kui pikka maad ma jooksma peaks?
Kell 9.00 Puder, kohvi
Kell 12.35 4 Praemuna
Kell 15.00 Puder.
Kell 18.35 Õhtusöök, mida ema teeb.
juuni 14, 2010 at 7:45 p.l. #268450Amarillo
MemberPeaks hoopis hakkama tegema aeroobset trenni esimesena, tahan saada lihtsalt praegu nendest voltidest lahti.Ja kas sellisest asjandusest on kasu ? http://www.pulseleisure.co.uk/shopimages/p…rmal/bsb711.jpg
No ma ei taha üldse oma kaalu kaotada aga mul on praegu valida kaalu ja välimuse vahel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plaan oleks hakata hommsest jooksmas käima, kui pikka maad ma jooksma peaks?
Kell 9.00 Puder, kohvi
Kell 12.35 4 Praemuna
Kell 15.00 Puder.
Kell 18.35 Õhtusöök, mida ema teeb.
jäätised möllud on väljas, aga eriti kaugele sellise toitumisega ei jõua , jooksed nii kaua kui suudad
juuni 14, 2010 at 9:56 p.l. #268463küsimärk
Memberjäätised möllud on väljas, aga eriti kaugele sellise toitumisega ei jõua , jooksed nii kaua kui suudadTore, äkki nüüd üritaks ka korraks aidata? Selge ju et ma ei tea mida teha, mis siin enam targutada, parem põhjenda ja proovi aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2010 at 5:05 e.l. #268469daemonium
MemberTore, äkki nüüd üritaks ka korraks aidata? Selge ju et ma ei tea mida teha, mis siin enam targutada, parem põhjenda ja proovi aidata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mismooodi sind aidata?
Pekist vabanetakse köögis.Sinule aga teeb ema süüa …
Siin voorumis ringleb voorumikaaslase ROtter’i näidismenüü,otsi see välja ja näita emale.
Kui ta edaspidi seda sinu koha pealt arvestab,siis on OK.
Kui ei …
no putru süües on su eesmärgi saavutamine …
e-ee …
problemaatiline,
juuni 15, 2010 at 5:43 e.l. #268473Kassisilm
MemberSind juba 5 lehekülge aidatakse, põhjaliku toitumiskava koostamine on ühele inimesele tülikas ja pikk protsess. Pealgist, kui keegi selle sulle valmis teeks.. sa ei õpi sellest. Parem võta nüüd end kokku ja loe, mida kirjutatakse toitumisest. Vb õpid sa seda aastaid, vb leiad endale sobivad meetodid ja suudad neist kinni pidadad – ja ei lähegi päris aastaid. Palju artikleid leiad sa juba fitness foorumist, vaata ainult artiklite alla. Ja teemasi toitumisest on siin ka väga palju – neist peaks piisavalt näpunäiteid saama.
Sa oled vist harjunud, et ema kõik sinu eest ära teeb, et sa nüüd siin mõnele kõrri kargasid. Mh?
Sul oli minu meelest seda motivatsiooni endaga ju tegeleda? Kõik ei tule üleöö. Tarkused on ka üks osa sellest mis tulema peaks, mitte ainult asjad mida võib süüa, mida mitte.
juuni 15, 2010 at 6:51 e.l. #268483vs
MemberViimane “Hers” ajakiri käsitleb ka rasva teemat suht palju…äkki on abiks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.