Pekk
- This topic has 91 replies, 29 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
vs.
-
AutorPostitused
-
mai 28, 2010 at 11:25 p.l. #267434
küsimärk
MemberHommikusöök väga nõrk, lõunasööki peaaegu pole ollagi, õhtusöök ka väga nigela võitu. Ning lisaks 3 korda päevas süüa on liiga vähe, KA KAALU LANGETAMISE PUHUL! Otsi foorumis eelnevaid teemasid toitumise kohta, infot on palju, saad targemaks!Räigelt tore on rääkida et nõrk söök ja asja aga kust ma võtan iga päev 1. Selle söögi?? 2. Aja ?? Tundub et see trenn koosnebgk kahest raskest osast, ehk siis trennist ja söömisest. Ja kui treenima peab alguses nõrgemate koormuste peal, peaks vist sama ka söömisega tegema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2010 at 5:03 e.l. #267435daemonium
MemberRäigelt tore on rääkida et nõrk söök ja asja aga kust ma võtan iga päev 1. Selle söögi?? 2. Aja ?? Tundub et see trenn koosnebgk kahest raskest osast, ehk siis trennist ja söömisest. Ja kui treenima peab alguses nõrgemate koormuste peal, peaks vist sama ka söömisega tegema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oot …
sa oled millestki väga valesti aru saanud – söömine on tunduvalt suurem osa,kui trenn.
Nii et sul on kaks võimalust:
1.Hakata sööma nagu vaja,teha trennii ja saavutada oma eesmärgid
2.Jätkata samas vaimus,otsides põhjuseid,miks no kohe üldse mitte midagi teha ei saa …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja mitte midagi saavutada.
mai 29, 2010 at 7:22 e.l. #267448martin1333
MemberRäigelt tore on rääkida et nõrk söök ja asja aga kust ma võtan iga päev 1. Selle söögi?? 2. Aja ?? Tundub et see trenn koosnebgk kahest raskest osast, ehk siis trennist ja söömisest. Ja kui treenima peab alguses nõrgemate koormuste peal, peaks vist sama ka söömisega tegema?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kust sa selle aja võtsid , et kell 9 süüa ? 13;30 sõid ka kust selle aja võtsid ?
selle söögi sa võtad poest, kui sa tood nüüd vabanduseks et pole raha , siis kohukese ja jäätisekokteili saab asendada kohupiima , kodujuustuga ( 10krooni 200g) saad 30g valku juba , kanad lihad alati leidub poes soodukad , munad maksavad samapalju kui su hommikused viis vorstivõileiba
lihtsalt pane pealehel olevasse otsingusse toitumine ja loe
mai 29, 2010 at 7:49 e.l. #267451Samakamees
Memberaga kust sa selle aja võtsid , et kell 9 süüa ? 13;30 sõid ka kust selle aja võtsid ?selle söögi sa võtad poest, kui sa tood nüüd vabanduseks et pole raha , siis kohukese ja jäätisekokteili saab asendada kohupiima , kodujuustuga ( 10krooni 200g) saad 30g valku juba , kanad lihad alati leidub poes soodukad , munad maksavad samapalju kui su hommikused viis vorstivõileiba
lihtsalt pane pealehel olevasse otsingusse toitumine ja loe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naljakas, aga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2010 at 11:32 e.l. #267472vs
MemberKas leib kaalulangetaja menüüsse üldse sobib??? Ei? Aga kui ta mahutada kaloraazi? Ja kui päeva peale sv, rasva ja valgu vahekord tuleb kaalulangetajale omane?
mai 29, 2010 at 1:00 p.l. #267491Aile
MemberKas leib kaalulangetaja menüüsse üldse sobib??? Ei? Aga kui ta mahutada kaloraazi? Ja kui päeva peale sv, rasva ja valgu vahekord tuleb kaalulangetajale omane?Oleneb suuresti leivast.
Ausalt öeldes ei ole ma mitte ühegi kommertsleivaga kaalu langetanud. Hetkel omatehtud seemne- ja idanditeleib sobib küll.
mai 29, 2010 at 1:16 p.l. #267492vs
MemberOleneb suuresti leivast.Ausalt öeldes ei ole ma mitte ühegi kommertsleivaga kaalu langetanud. Hetkel omatehtud seemne- ja idanditeleib sobib küll.
Peab asja siis jäle käsile võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma lihtsalt ei suuda ühest viilust leivast hommikuti loobuda…100% rukkijahust kommertsleiva rikub ära suhkur ja pärm või miskit muud?mai 29, 2010 at 2:06 p.l. #267494Aile
MemberPeab asja siis jäle käsile võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma lihtsalt ei suuda ühest viilust leivast hommikuti loobuda…100% rukkijahust kommertsleiva rikub ära suhkur ja pärm või miskit muud?Nende jahu on alati peenjahvatusega, väga paljud leivad sisaldavad tõesti ka suhkrut ja pärmi. “Kõrgekvalit.” nisujahu…parandajaid jne. Leivale üritatakse anda tumedat värvi, paremat tekstuuri jne.
Panin siia retseptikogusse leivajuuretise ja leivategemise retsepti. Tee ise. Toiteväärtuse vahe saab oluliselt erineda… Leival ja leival. Idandatud terad, seemned ja loomulik rukki kääritus. Lisaks sellele veel suhteliselt madal küpsetamistemperatuur (190 kraadi…).
Minu leib on 700-800 g, vahest jääb natuke järgi, kuid enamasti pean ma küpsetama iga päev. St kindlalt söön seda rohkem kui viil…
mai 30, 2010 at 12:01 p.l. #267566HenryP
MemberOkei tänane päev siiamaaniKell 9.00 Hommikusöök 5 võileiba vorsti ja juustuga + kohvi
Kell 13.00 Tegin nelja erinevat kõhulihaste harjutust 4×25. Tahtsin teha ka kätekõverdusi aga kui tegin 3 tükki ära hakkas parema ribi pealt valutama (valu nagu mesilane oleks sutsanud).
13.30 (peale trenni) 2 tassi jogurtit (jogurt sai otsa) + 2 praemuna (munad said otsa)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>17.40 Taldrikutäis makarone hakklihaga + juustuvõileib + 1 kohuke.
20.30 Mõtlesin nüüd üritada teha kätekõverdusi aga hakkas jälle valutama, 2 tassi jogurtit, 2 tassi jäätisekokteili.
Suht hale tundub võrreldes teistega, tahaks rohkem harjutusi teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa, tahtsin teada mis järjekorras harjutusi teha?
Vorsti leivad, jogurt, makaronid, kohuke, jäätisekotkeil ??? Väga kehvad valikud kaalu alandamiseks.
Trenn- rind/biits kava. Samuti väga kehv valik
Kiitused, et vähemalt uurid ja üritad parendada asja!
Toitumisse rohkem valku, vähem lihtsüsikaid ja rämpstoitu- või noh, lihtsalt öeldes.. kõik teisiti !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trenn karmimaks ja treeni igat lihasgrupile ( vaata näiteks tööriistade alt harjutustepanka ).mai 30, 2010 at 12:07 p.l. #267569Piruett
MemberNende jahu on alati peenjahvatusega, väga paljud leivad sisaldavad tõesti ka suhkrut ja pärmi. “Kõrgekvalit.” nisujahu…parandajaid jne. Leivale üritatakse anda tumedat värvi, paremat tekstuuri jne.Panin siia retseptikogusse leivajuuretise ja leivategemise retsepti. Tee ise. Toiteväärtuse vahe saab oluliselt erineda… Leival ja leival. Idandatud terad, seemned ja loomulik rukki kääritus. Lisaks sellele veel suhteliselt madal küpsetamistemperatuur (190 kraadi…).
Minu leib on 700-800 g, vahest jääb natuke järgi, kuid enamasti pean ma küpsetama iga päev. St kindlalt söön seda rohkem kui viil…
Lp. Aile
Kuidas juuretist hoida? Lihtsalt kaane all potis toatemperatuuril? Kui ma näiteks pean vahepeal nädalaks ära sõitma, mida siis juuretisega teha? Kas see siis pärast enam kõlbab?
mai 30, 2010 at 1:09 p.l. #267575Aile
MemberLp. AileKuidas juuretist hoida? Lihtsalt kaane all potis toatemperatuuril? Kui ma näiteks pean vahepeal nädalaks ära sõitma, mida siis juuretisega teha? Kas see siis pärast enam kõlbab?
Kaas küll, kuid mitte õhukindlalt. Väike ventilatsiooniava on vajalik.
Minul on kolm varianti:
1. Reisin koos juuretisega, kui on küpsetamisvõimalus. Ma ei tea, mida teised oma juuretise elushoidmiseks teevad, mina vähemalt ülepäeva segan jahu ja vett juurde.
2. Küpsetan enne reisimist kogu kraami ära ja alustan järgmine kord nullist.
3. Hangite kellegi käest uuesti peale reisi juuretise.
Korra jätsin ta vist kolmeks päevaks külmkappi…ja siis võttis kaks küpsetamist, et maitset jälle heaks saada ja taigen käima.
mai 30, 2010 at 1:51 p.l. #267577vs
MemberMina olen oma juuretisi ka külmkapis hoidnud. Kui tihedalt teha, siis elutseb küll…aga kui mingi 2 nädalat vahe jäi, siis on jama ja siis võib ära surra…mul kahe eelmisega nii juhtunud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2010 at 2:10 p.l. #267578küsimärk
MemberPoisid lugege kogu teemat, praegu üritan juba kaalu tõsta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ei viitsinud uut teemat teha.mai 30, 2010 at 2:56 p.l. #267583vs
MemberPoisid lugege kogu teemat, praegu üritan juba kaalu tõsta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ei viitsinud uut teemat teha.Aga soovid kaalu tõsta ilmselt lihaste näol mitte peki??
mai 30, 2010 at 5:37 p.l. #267603küsimärk
MemberKes siis tahaks pekiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, tahaks tõsta kaalu siiski enamalt lihaste näol. Tänane trenn 4 erinevat kõhulihaste harjutust (ei viitsi neid nimesi meelde tuletada) 4-s seerias, kokku enam-vähem 364 kõhulihast + 4×25 kätekõverdust. Keskendun praegu siiski kõhulihastele ja kätele, üritan nüüd otsida ka mõnda rinnalihaste harjutust aga kui te oskate midagi (ükskõik mis harjutusi) soovitada siis palun tehke seda. Peale trenni jõin kaks tassi jogurtit ja sõin 2 praemuna vorstiga. Peaks ka mainima et pumpan hantlitega ka kätelihaseid aga see pole eriline trenn. Vaatasin ja leidsin rinnalihaste harjutusi, hakkan tegema. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.