Pekk
- This topic has 91 replies, 29 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
vs.
-
AutorPostitused
-
mai 25, 2010 at 7:19 p.l. #267145
vs
Member3 kuuga 10 kilo ja kõvasti paremasse vormi.Järelikult siis varem need sinu peale 18 söömised olid need söömised, mis tõstsid sissesöödavate kalorite hulga suuremaks kui kulutatud kalorid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2010 at 11:40 e.l. #267195kuuliks
MemberPeale kella 18-t võib süüa küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas sa ära ei nälgi kui hiljem enam ei söö? Või lähed kell 20 juba magama, et nälga ei tunne.
Ma kukuks vist 10 ajal küll pikali, kui viimane söögikord kell 18 oleks.
Kui nälg majas, ei sa kuku!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen jupp aega elanud nii, et iga päev oli viimane söök kell 16.mai 26, 2010 at 11:44 e.l. #267196küsimärk
MemberOlgu nüüd tuleb ära lõpetada, täna astusin üle nädala kaalule ja 55.5 kilo. Olen umbes 176 cm pikk, kaal on mul viimase aastaga langenud iseenesest, jõusaalis käia ma kahjuks ei saa, seega tuleb kodus ise mingeid harjutusi teha, vajaks ka abi toitumisel.
mai 26, 2010 at 2:17 p.l. #267219jrx
MemberSa oled naissoost ikka ma loodan?
Lihased oled ära kaotanud ma kardan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2010 at 5:29 p.l. #267233küsimärk
MemberSa oled naissoost ikka ma loodan?Lihased oled ära kaotanud ma kardan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvad w, lihast nagu oleks, lõuga tõmban nii umbes 15-20, tõsiselt lihast mul on rohkem kui enamusel 15-16 aastastel aga kaal on vot selline.
mai 26, 2010 at 5:42 p.l. #267234Amarillo
MemberArvad w, lihast nagu oleks, lõuga tõmban nii umbes 15-20, tõsiselt lihast mul on rohkem kui enamusel 15-16 aastastel aga kaal on vot selline.võta 30kg selga, siis norm 85kg ja proovi siis 20 lõuga teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – sa ikka reaalselt alakaalus, hakka parem trenni tegema ja massi kasvatama, hiljem kui juba rohkem lihast siis rasvapõletusmai 26, 2010 at 6:04 p.l. #267237küsimärk
Membervõta 30kg selga, siis norm 85kg ja proovi siis 20 lõuga teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – sa ikka reaalselt alakaalus, hakka parem trenni tegema ja massi kasvatama, hiljem kui juba rohkem lihast siis rasvapõletusEi kujuta ette kedagi normaalses vormis, minu pikkuse ja vanuse juures 85 kilosena, suuremosa nii 60-70 ja olen teinud raskustega lõuatõmbeid, 5 kilosega (olin siis 63 kilo) tegin 13. Ja trenni hakkan niiguinii tegema, lihtsalt tahtsin küsida toitumise kohta, mida ja kui palju sööma peaks? Olen siit lugenud et peale trenni piimatooteit sööma???
mai 26, 2010 at 6:34 p.l. #267240HenryP
MemberArvad w, lihast nagu oleks, lõuga tõmban nii umbes 15-20, tõsiselt lihast mul on rohkem kui enamusel 15-16 aastastel aga kaal on vot selline.Ei saanud vastust küsimusele, et kas oled naissoost, kuid eeldan siiski, et ei ole. Igatahes hea on muidugi see, et oled oma kehaga rahul, kuid sellise kaalu juures on vast rasva % väiksem kui eakaaslastel ning seega on lihased rohkem nähtaval lihtsalt. Fakt on see, et sellise kaalulangusega oled kaotanud suurel hulgal lihast!
Samuti oled võinud teha endale karuteene, selle peale kella 6 mitte söömisega, sest ainevahetus võib olla jäänud aeglaseks ning keha on võinud minna säästureziimile ehk keha talletab tagavaraks kõik, mis üle jääb ning energiaks ei kulutata. Kuid see on teoreetiline osa, see ei pruugi nii olla, sest kaalulangus tempo polnud jällegi väga kiire- 12 nädalaga 10 kg, seega alla kg- nädalas. (kuigi see 10 kg on üle 15% su kehamassist)
Toitumist ei saa sulle keegi paari lausega paika panna. Ei piisa vaid sellest kui peale trenni süüa piimatooteid. Hari ennast, lugedes erinevaid artikeid ja teemasid või telli konkreetne kava.
mai 26, 2010 at 7:30 p.l. #267251küsimärk
MemberKui keegi oleks tõsisemalt mind valmis aitama treeningkava ja toitumisega saatke mulle sõnum.
Tänud.
mai 26, 2010 at 7:52 p.l. #267255Tannuu
MemberEnamustel 15-16 aastastel on arvatavasti rasvavaba massi üle 55kg, mis on sinu kehakaal. Aga kui ise keha välimusega ja jõunäitajatega rahul oled siis mis seal ikka. Lõuga tõmbad sellepärast ehk niipalju, et sul pole midagi tõmmata ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2010 at 9:04 p.l. #267261arved
MemberNo tõsiselt võib sind aidata personaaltreener – siit saad ikka näpunäiteid ja soovitusi . Ise samavanalt tõmbasin lõuga tublisti üle 30 ne kuid mingit lihastes keha küll ei olnud( kuigi kaal oli suht sama)-see pole küll mingi näitaja.
mai 27, 2010 at 3:49 p.l. #267336küsimärk
MemberAga mis harjutusi saan ma kodus teha just et lihast saada?? Muidu pean suht palju sööma ja peale trenni ka mingeid piimatooteid sööma? Tahaks homme juba teha trenni, on täpselt parajalt aega. Mõtlesin et teen suvel iga päev 100 kätekõverdust ja hüppe trenni, oleks vaja teada mis lihaseid veel treenida ja kuidas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2010 at 8:11 p.l. #267356arved
MemberAga mis harjutusi saan ma kodus teha just et lihast saada?? Muidu pean suht palju sööma ja peale trenni ka mingeid piimatooteid sööma? Tahaks homme juba teha trenni, on täpselt parajalt aega. Mõtlesin et teen suvel iga päev 100 kätekõverdust ja hüppe trenni, oleks vaja teada mis lihaseid veel treenida ja kuidas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata YouTubest kodus tehtavaid harjutusi – kindlasti leiad sealt endale sobivatele lihastele .Mis söömisse puutub siis vaata foorumiteemade alt leiad ka mida enne trenni , mida peale trenni süüa .Toit väga oluline -tee see endale selgeks millal mida süüa .
mai 28, 2010 at 6:04 p.l. #267419küsimärk
MemberOkei tänane päev siiamaani
Kell 9.00 Hommikusöök 5 võileiba vorsti ja juustuga + kohvi
Kell 13.00 Tegin nelja erinevat kõhulihaste harjutust 4×25. Tahtsin teha ka kätekõverdusi aga kui tegin 3 tükki ära hakkas parema ribi pealt valutama (valu nagu mesilane oleks sutsanud).
13.30 (peale trenni) 2 tassi jogurtit (jogurt sai otsa) + 2 praemuna (munad said otsa)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>17.40 Taldrikutäis makarone hakklihaga + juustuvõileib + 1 kohuke.
20.30 Mõtlesin nüüd üritada teha kätekõverdusi aga hakkas jälle valutama, 2 tassi jogurtit, 2 tassi jäätisekokteili.
Suht hale tundub võrreldes teistega, tahaks rohkem harjutusi teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa, tahtsin teada mis järjekorras harjutusi teha?
mai 28, 2010 at 6:39 p.l. #267421R.Thompson
MemberOkei tänane päev siiamaaniKell 9.00 Hommikusöök 5 võileiba vorsti ja juustuga + kohvi
Kell 13.00 Tegin nelja erinevat kõhulihaste harjutust 4×25. Tahtsin teha ka kätekõverdusi aga kui tegin 3 tükki ära hakkas parema ribi pealt valutama (valu nagu mesilane oleks sutsanud).
13.30 (peale trenni) 2 tassi jogurtit (jogurt sai otsa) + 2 praemuna (munad said otsa)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>17.40 Taldrikutäis makarone hakklihaga + juustuvõileib + 1 kohuke.
20.30 Mõtlesin nüüd üritada teha kätekõverdusi aga hakkas jälle valutama, 2 tassi jogurtit, 2 tassi jäätisekokteili.
Suht hale tundub võrreldes teistega, tahaks rohkem harjutusi teada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa, tahtsin teada mis järjekorras harjutusi teha?
Hommikusöök väga nõrk, lõunasööki peaaegu pole ollagi, õhtusöök ka väga nigela võitu. Ning lisaks 3 korda päevas süüa on liiga vähe, KA KAALU LANGETAMISE PUHUL! Otsi foorumis eelnevaid teemasid toitumise kohta, infot on palju, saad targemaks!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.