Skip to main content

pekk üle keha:D

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

mul selline küsimus et ma olen juba jõusaalis ja jooksmas käinud pikka aega ja naha alla on tulnud ka silmnähtavad muudatused:D Aga mis kõige suurem probleem selle juures et pekk ei taha kuidagi ära kaduda. eriti kõhu ja rindade piirkonnas. arvatavasti on viga vales toitumises aga tänu minu kiirele elutempole pole mul peaaegu kunagi aega iga päev õigeaegselt süüa:( et siis kas keegi osab soovitada mõndasid tabette või pulbrit mis nagu imeväel seda pekki ise põletaks. hind pole oluline, peaasi et toimiks:D

Imeväel toimivaid asju pole olemas, võiksid seda isegi teada. Aga hea uudis on see, et me ei pea kaua pead murdma, mille taga su probleem seisneb. Toitumise. Ja nii lihtne see ongi. Kui sa toitumist ei muuda siis pole mõtet üldse edasi teemat arendadagi.

Toitumine on pekikaotuses võtmekohal ning alati on võimalus normaalseks söömiseks. Vähem keskendumist selle peale, et miks te ei saa korralikult süüa, vaid leida mooduseid kuidas saab.

daemonium
    Member

mul selline küsimus et ma olen juba jõusaalis ja jooksmas käinud pikka aega ja naha alla on tulnud ka silmnähtavad muudatused:D Aga mis kõige suurem probleem selle juures et pekk ei taha kuidagi ära kaduda. eriti kõhu ja rindade piirkonnas. arvatavasti on viga vales toitumises aga tänu minu kiirele elutempole pole mul peaaegu kunagi aega iga päev õigeaegselt süüa:( et siis kas keegi osab soovitada mõndasid tabette või pulbrit mis nagu imeväel seda pekki ise põletaks. hind pole oluline, peaasi et toimiks:D

Kõike ei saa raha eest.

Kui pekk elutegevust häirima hakkab,tule ja tee uus teema,siis räägime edasi, :???:”>

ROtter
    Member

When I am asked what it takes to look “fitter,” the first question I ask is: “How long have you been doing your current training program?” The usual answer I receive is “somewhere between 6 and 12 months.” The typical program they follow is “30 – 60 minutes of continuous aerobic work 3 to 5 times per week.”

Edasi loe siit:

http://www.charlespoliquin.com/ArticlesMul…tives_to_A.aspx

Risto Uuk
    Member

Kui oluline sulle rasvakaotus on? Kui ta on väga oluline, siis sa suudad aega planeerida nii, et saad õigesti süüa. Lihtsalt planeeri eelmine õhtu enda toidud valmis ja siis pole sul järgmine päev vaja Statoilist hotdogi võtta. Sorry, kui vale eelarvamus oli…

Lisaks… Nagu eelpool mainiti, mitte miski, mis on tõsiselt rahuldust pakkuv/õnnelikuks tegev ei tule lihtsalt. Näe selle nimel vaeva. Jube igav oleks kui kõik inimesed võiksid panna alla 1 tableti ja üleöö saledad olla.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.