Pekivolt
- This topic has 26 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
M.M..
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2008 at 1:22 p.l. #159351
daemonium
Memberno eks igaüks soovib oma probleemi kohta täpset infot:Dteistel võivad samalaadsed probleemid olla aga mitte täpselt
Aga keegi ei tea ju su probleeme,
juuni 30, 2008 at 6:20 p.l. #159380John
Memberäkki keegi oskaks öelda kus toiduainetes (jookides) leidub ainet “Karnitiin” rohkelt?
juuni 30, 2008 at 9:36 p.l. #159413nextbestsuperstar
MemberL-karnitiin ikka .
seda on fat burnerites kõvasti , a keha ei omasta korraga rohkem kui 1000mg , niiet rohelist polegi väga mõtet juua .. ma ise ostan neid 1,5 liitriseid arctic slim line jooke ,seal on iga 500ml kohta ilusti-täpselt 1000mg
juuni 30, 2008 at 9:45 p.l. #159414AlanBStard
ModeratorL-karnitiin ikka .seda on fat burnerites kõvasti , a keha ei omasta korraga rohkem kui 1000mg
Millistel andmetel ?
juuni 30, 2008 at 9:51 p.l. #159416nextbestsuperstar
MemberMillistel andmetel ?Fat Burner Club andmetel .. vähemalt osad väitsid seda .. oot ma proovin leida midagi ..
”selles rohelise sildiga fatburneris on karnitiini nii palju sees (3g) ,et joogi võib rahulikult jagada kolme päeva peale (iga päev 1g karnitiini mis on ka väga normaalne kogus kui sooviks kaalu langetus ) sest organism ei suudagi yhe päevaga nii palju karnitiini omastada yhe päevaga kui selles pudelis sees on . Nii et terve pudeli korraga ära joomine oleks raiskamine. ”
keegi seda ümber ei soovinud lükata igatahes, pigem nõustuti .. isegi jackie paistis nagu pigem nõus olevat .
juuni 30, 2008 at 10:28 p.l. #159418QWE8
MemberFitness.ee on kujunendud leheks, kus kõiki probleeme soovitatakse lahendada tasulise treening- ja toitumiskavaga. Keegi ükskõik mida ka ei küsiks, alati lahandus, et telli treening ja toitumiskava
juuni 30, 2008 at 10:56 p.l. #159419nextbestsuperstar
MemberFitness.ee on kujunendud leheks, kus kõiki probleeme soovitatakse lahendada tasulise treening- ja toitumiskavaga. Keegi ükskõik mida ka ei küsiks, alati lahandus, et telli treening ja toitumiskava
no võibolla ,aga mina olen nüüd aktiivsemalt viimased kuud fitness.ee’d uurinud ja toitumise põhitõed enamvähem omandanud . niiet kel janu sel jalad, või nii . Aga no lihtsalt inimeste lahkuse peale ,et nad kõik tasuta ja põhjalikult ära teeks , ei saa ka lootma jääda ju ? Ikkagi päris suur töö on see . Ja tegelikult , selliseid küsimusi ja selliseid teemasid on siin mustmiljon juba , võiks lihtsalt otsingut kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2008 at 5:32 e.l. #159423bumer325i
Memberno võibolla ,aga mina olen nüüd aktiivsemalt viimased kuud fitness.ee’d uurinud ja toitumise põhitõed enamvähem omandanud . niiet kel janu sel jalad, või nii . Aga no lihtsalt inimeste lahkuse peale ,et nad kõik tasuta ja põhjalikult ära teeks , ei saa ka lootma jääda ju ? Ikkagi päris suur töö on see . Ja tegelikult , selliseid küsimusi ja selliseid teemasid on siin mustmiljon juba , võiks lihtsalt otsingut kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>osades ka toitumise kohta suht täpseid juhiseid
juuli 1, 2008 at 6:16 e.l. #159427masterofceremony
MemberSoovitan ka tellida toitumiskava. Mul kadus vöökohast 3 püksivöö vahet ca 3-e kuuga, muidugi oli seal abiks ka 4x nädalas trenn. Mul oli ikka paras õllekas ees, mis veel siiamaani, aga tunduvalt väiksem
juuli 1, 2008 at 6:22 e.l. #159429bumer325i
MemberSoovitan ka tellida toitumiskava. Mul kadus vöökohast 3 püksivöö vahet ca 3-e kuuga, muidugi oli seal abiks ka 4x nädalas trenn. Mul oli ikka paras õllekas ees, mis veel siiamaani, aga tunduvalt väiksem
Soovitan soojalt tellida toitumiskava, see on parim , mis sa 500 eest saada võid. Samas kui sa oled vanemate rahakoti peal, siis soovitan enne üle küsida, et kas nad toetavad, sest toitumine läheb natuke kallimaks, kui enne.samas ei osta jälle üleliigseid asju…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> näiteks fanta asemel kohupiim jne
juuli 1, 2008 at 10:07 e.l. #159455AlanBStard
ModeratorFitness.ee on kujunendud leheks, kus kõiki probleeme soovitatakse lahendada tasulise treening- ja toitumiskavaga. Keegi ükskõik mida ka ei küsiks, alati lahandus, et telli treening ja toitumiskava
juuli 1, 2008 at 10:38 e.l. #159457M.M.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.