Pekisena lihast kasvatada kergem ?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Pekisena lihast kasvatada kergem ?
- This topic has 24 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
LB.
-
AutorPostitused
-
august 19, 2009 at 11:04 e.l. #214348
extrance
MemberMida kõrgem rasva%=seda rohkem aromataasi= seda raskem lihast kasvatada!Siin räägitakse 10-17% rasva. Niiet siin pole mõtet sellist juttu ajada. Asi ongi nii, et alla 10% tekkib enamikel inimestel kehas seis, mis takistab mingil määral lihaskasvu ja üle 17% hakkab samuti rasvaprotsent keha koormama ja seeläbi lihaskasvu vähendama. Nii on see maakeeli öelduna niiet kõik aru saaks. Parim vahemik massiperioodil on olla 10-17% rasvaprotsendiga ja arvan, et see on igatpidi mõistlik, sest rasvapõletus perioodil ei ole siis vaja meeletuid kilosid rasva maha ajada. Param on olla enamik aastast sellise keskmise soovitusliku rasvaprotsendiga ja kui põletusperiood tuleb vähendad selle alla kümne protsendi ja ongi kogu moos.
august 19, 2009 at 11:14 e.l. #214352Samakamees
MemberNo ma ei tea , mul kasvab suure rasva % kõht küll ilusti
august 19, 2009 at 11:16 e.l. #214353matti
MemberMa olen pidevalt massiperioodil. Kuna olen ektomorf,siis ei ole mul teisiti kuidagi võimalik lihast kasvatada. Rasva % 15-18, päris kuiv ei ole, aga ei näe mitte mingit mõtet seda ka hakata allapoole viima.
Mis aga puutub rasva% ja lihaskasvu vahelisse seosesse, siis isilikult ei ole ma näinud eriti suurt erinevust, nii madala kui ka praeguse % juures on lihaskasv olnud sarnane. Kaldun arvama,et lihaskasv sõltub teistest faktoritest rohkem,kui rasavaprotsendist
august 19, 2009 at 11:48 e.l. #214364LB
MemberVõibolla on mõeldud seda rasvasena olemist selles mõttes et sööd just rohkem mille tõttu lähed ka rasva, kuid lihas saab ka vabamalt kasvada, pigem kui ajada täpset menüüd taga massi ajal
august 19, 2009 at 12:00 p.l. #214371maxcar
Memberno mul on suhtelised kõrge rasvaprotsent nii 25 võin õelda et jõudu tuleb suhteliseld kiiresti aga lihas kui sellist pekialt välja ei tule.
august 19, 2009 at 2:54 p.l. #214420PT London
MemberSiin räägitakse 10-17% rasva. Niiet siin pole mõtet sellist juttu ajada.Oled esimene kes sellest vahemikust raagib ning mix pole m6tet, nyyd teataxe et pole m6tet seaks syya, kes viitsib valja uurida mis on aromataas.
whatever
august 19, 2009 at 3:04 p.l. #214432daemonium
Memberno mul on suhtelised kõrge rasvaprotsent nii 25 võin õelda et jõudu tuleb suhteliseld kiiresti aga lihas kui sellist pekialt välja ei tule.Sellise rasvaprotsendi juures ei kipu lihas tõesti välja paistma,
august 19, 2009 at 8:01 p.l. #214524Capricorn
MemberOn kusagilt meelde jäänud, et madala rasvaprotsendiga on kehas kasvuhormooni tase kõrgem…
august 21, 2009 at 12:45 p.l. #214742Aimuu
Memberrasvaprotsent peaks olema kuskil seal 15-19 juures, no lihast tuleb küll, kus ta pääseb.
september 11, 2009 at 8:04 p.l. #219127LB
Membervana teema meeldetuletaja olen, aga käisin raamatukogus ja leidsin ühest raamatust sellise teema, et mida vähem rasvamassi on kehas seda suurem on testosterooni naturaalne tase kehas, seega on see pekisena lihast kergem kasvatada mõte vale.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.