Skip to main content

Peidetud nälg

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Peidetud nälg

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    jaanus
    Member

Peidetud nälg s.o. liiga ühekülgne toitumine. Aga kas kulturistid toituvad ühekülgselt või mitmekülgselt?

Anonüümne
    Guest

Minul on millegi pärast niisugune tunne, et tahaks pidevalt midagi süüa. Kui mul see tunne peale tuleb siis ampsangi midagi. Kas teen valesti? Millegi pärast on mu kaal läinud alla umbes 2kg. Ja veel-palju, mida ja mis kell võiks olla minu õhtusöök?

Tom
    Member

Kulturismi poolelt on põhimõte söömises et süüakse vähe aga tihti näiteks 6 korda päevas.

Tom
    Member

Kulturismi poolelt on põhimõte söömises et süüakse vähe aga tihti näiteks 6 korda päevas.

mart
    Member

märt, sinu õhtusöök võiks olla selline: toores kartul (2 tk), 5 munavalget ja 50g vahukoort. toores kartulis sisalduv müaplutoplatoniin (nn MPP-ühend) ja vahukoores sisalduv piimarasv moodustavad koos ühendi (CTF), mis tõstab testosteroonitaset ja mõjub tegelikult nagu steroid. see õhtusöök peaks olema vahetult enne magamaminekut, sest CTF moodustub ainult une ajal. sellest võid juurde lugeda viimasest Muscle Mag’ist.

yuri
    Member

See CTF on toimega nõrk hästi aga vähemalt tekib looduslike vahenditega. cyberpump webileheküljel sellest samuti kirjutatakse.

Anonüümne
    Guest

Proovida ju võib, aga milline oleks see tõeline söök? (Enne seda kartulit, munavalget ja vahukoort). Ja mis kell see võiks olla?

Anonüümne
    Guest

Või veelgi parem, kui keegi viitsib siis saatku mulle oma päevane menüü. (mida ja kui palju)

brain.acid@mail.ee

Anonüümne
    Guest

Proovida ju võib, aga milline oleks see tõeline söök? (Enne seda kartulit, munavalget ja vahukoort). Ja mis kell see võiks olla?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.