Peep Reinart – Minu tegemised
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Olimp Team – Valmistu koos minuga » Peep Reinart – Minu tegemised
- This topic has 310 replies, 53 voices, and was last updated 9 years, 1 month tagasi by
Reinart.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2014 at 8:56 e.l. #369746
martinkink
MemberSina, Janar ja mina oleme vist ainukesed, kes sellise piinliku täpsusega dieeti peavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hobidieeditajatest siis mina ka
Vanaema ütleb mul selle kohta – Sa oled ikka natukene siit kohast (suunab näpuga oimukohale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )august 21, 2014 at 9:15 e.l. #369747Reinart
MemberHobidieeditajatest siis mina ka
Okay-guy-meme-smiley-emoticon.pngVanaema ütleb mul selle kohta – Sa oled ikka natukene siit kohast (suunab näpuga oimukohale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Eks vanaemadele ongi kõige raskem selgeks teha, et miks praekartulit ja pannkooki ei taha. Õnneks minu oma juba jagab matsu. Ütleb ainult: “Ahah sul režiim jälle”.
august 21, 2014 at 5:03 p.l. #3697520ttt
MemberTäpsus on hea aga tasub ka mõelda kui täpselt me igapäevast kulutust teame? See täpsus on pigem enda südamerahuks, et kõik on tipp-topp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2014 at 5:13 p.l. #369753taurimetsaviir
MemberTäpsus on hea aga tasub ka mõelda kui täpselt me igapäevast kulutust teame? See täpsus on pigem enda südamerahuks, et kõik on tipp-topp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega täpselt kulutust ei tea, aga saab umbes vaadata selle järgi, kuidas kaal langeb
august 21, 2014 at 5:41 p.l. #369755Tragl
MemberMinul on seda täpsuse asja natuke raske mõsta. Selles mõttes, et sportlane peaks sööma ka naturaalset toitu, aga kuidas arvutada välja, palju kaloreid saab õunast, peedist, porgandist, mustsõstrast, hernest, sibulast, salatilehest jm, mille õues peenralt üles korjad. Ütleme, sööd päevas 10 õuna ja 2 porgandit, kuus hernest ja paned 15 kcal mööda. Nädala lõikes on see juba 105 kcal. Kuu lõikes 420 kcal. Ehk et võime ju täpsed olla, aga absoluutne täpsus jääb ikkagi vaid unistuseks.
august 21, 2014 at 7:05 p.l. #369759Sarge
MemberMinul on seda täpsuse asja natuke raske mõsta. Selles mõttes, et sportlane peaks sööma ka naturaalset toitu, aga kuidas arvutada välja, palju kaloreid saab õunast, peedist, porgandist, mustsõstrast, hernest, sibulast, salatilehest jm, mille õues peenralt üles korjad. Ütleme, sööd päevas 10 õuna ja 2 porgandit, kuus hernest ja paned 15 kcal mööda. Nädala lõikes on see juba 105 kcal. Kuu lõikes 420 kcal. Ehk et võime ju täpsed olla, aga absoluutne täpsus jääb ikkagi vaid unistuseks.
Kaalud ära ju ja saadki teada palju saad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui täpselt ei tea, siis lihtsalt ei söö seda igaks juhuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2014 at 8:05 p.l. #369760Reinart
MemberEks see ole igaühe oma valik kuidas keegi vormi teeb või kas üldse teeb. Minu jaoks on asi sellisel moel kontrolli all. Kulutuse oskan ka küllaltki täpselt arvata, et oleksin piisavas defitsiidis.
Kui oleksin 15 aastat trenni teinud siis ehk suudaksin kogemuste põhjal ja lähtuvalt enesetundest oma toitumist timmida aga hetkel tunnen et nii on kindlam.
august 25, 2014 at 4:27 e.l. #369837alarik
MemberKuidas sul raskused ulesse ehitatud on? Naiteks, kas lamades surumine positiivse kaldega 4×8 on igal seerial sama raskus voi raskus suureneb igal seerial?
august 25, 2014 at 5:53 e.l. #369838Reinart
MemberEks olen läbi aegade teinud nii tõusva raskusega kui samaga. Hetkel teen kõik seeriad sama raskusega aga mitte kõikides harjutustes.
august 25, 2014 at 6:28 e.l. #369839Looduses6ber
MemberKaalud ära ju ja saadki teada palju saad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui täpselt ei tea, siis lihtsalt ei söö seda igaks juhuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga õunad ka ju erinevad, on magusaid ja hapukaid…ja nii ka teiste aiasaadustega.
Eks tuleb mingi kesktee valida…sellesmõttes on pähkli poolitamine naeruväärne (:
Aga hea distsipliini harjutus sellegipoolest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2014 at 6:49 e.l. #369841Reinart
MemberAga õunad ka ju erinevad, on magusaid ja hapukaid…ja nii ka teiste aiasaadustega.
Eks tuleb mingi kesktee valida…sellesmõttes on pähkli poolitamine naeruväärne (:
Aga hea distsipliini harjutus sellegipoolest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No aga iga päev on ju kulutus ka väheke erinev. Isegi kui proovid täpselt sama palju liikuda, siis kulutuse hulk juba oleneb nii paljudest erinevatest teguritest, nt sellest kui väsinud on organism või kui kiire on liigutus jnejne. Seega veidi erineva süsivesikusisaldusega õunte söömise ehk korvab kasvõi see et mõni päev on trennis kulutus suurem.
Eks suuremas plaanis tuleb sissesöödavate kalorite hulka jälgida/muuta ikkagi selle järgi, mis teeb enda kaal.
august 25, 2014 at 7:11 e.l. #369842Looduses6ber
MemberNo aga iga päev on ju kulutus ka väheke erinev. Isegi kui proovid täpselt sama palju liikuda, siis kulutuse hulk juba oleneb nii paljudest erinevatest teguritest, nt sellest kui väsinud on organism või kui kiire on liigutus jnejne. Seega veidi erineva süsivesikusisaldusega õunte söömise ehk korvab kasvõi see et mõni päev on trennis kulutus suurem.
Eks suuremas plaanis tuleb sissesöödavate kalorite hulka jälgida/muuta ikkagi selle järgi, mis teeb enda kaal.
Samamoodi korvaks ka pool pähklit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nagu ma juba ennist mainisin…distsipliin. Mingi ajaperioodi mõjub kindlasti hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2014 at 7:37 e.l. #369843Akrapovic
MemberPeep,miks oled valinud 5-6 korda päevas söömise(mingi eelis,kasulikum ) ? Selle kuskil 2800 kcal saaks ilusti 3 korralikku toidukorda teha .
august 25, 2014 at 8:50 e.l. #369850Siht
MemberAlati võib vabandusi leida, miks mida teha ja miks mitte midagi teha.
See, et asja ei saa võib-olla teha 100% täpselt pole mingi vabandus.Just see valmidus püüelda perfektsuse poole eristabki võitja hallist massist, kes leiab vigu, kuid mitte lahendusi.
Peep,miks oled valinud 5-6 korda päevas söömise(mingi eelis,kasulikum ) ? Selle kuskil 2800 kcal saaks ilusti 3 korralikku toidukorda teha .
Ma ise toitun samamoodi – toitudes 5-6 korda päevas hoiad toidukordade vahed umbes 3h.
MIks, sest see stimuleerib ainevahetust ja hoiab selle kiiremana,kui süüa 3 korda päevas.
Minul isiklikult ei meeldi korraga näost sisse ajada ulme koguseid, siis kõht punnis jne, mugavam ning ise leian, et keha kasutab toidust saadud energiat ka siis maksimaalsemalt.august 25, 2014 at 9:26 e.l. #369851Reinart
MemberEga ma siin suurt midagi lisada ei oskagi peale selle ,et mulle lihtsalt sobib nii. Tahan süüa enne trenni ja vahetult enne magama minekut ( puhtalt enesetunde küsimus ). Olen proovinud süüa ka 3-4 korda päevas, kuid pausid lähevad minu jaoks liiga pikaks.
Defitsiidis olles ma nkn kõhtu täis ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . -
AutorPostitused
- The topic ‘Peep Reinart – Minu tegemised’ is closed to new replies.