Peep Reinart – Minu tegemised
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Olimp Team – Valmistu koos minuga » Peep Reinart – Minu tegemised
- This topic has 310 replies, 53 voices, and was last updated 9 years, 1 month tagasi by
Reinart.
-
AutorPostitused
-
mai 9, 2015 at 5:30 e.l. #380512
Janar Rückenberg
MemberKatkend minu raamatu käsikirjast:
“2005. aasta sügise viimased 5–6 nädalat liikusin ringi nagu elav surnu. Viimased kuu aega palusin oma naist, et see mind trenni talutaks. Käest kinni just ei hoidnud, kuid jah, naine pidi trennidesse kaasa tulema, väga raske oli sinna üksi minna ja ennast kokku võtta. Aga, ega ma ei saanud endiselt aru, et äkki on midagi valesti ja äkki annaks vahelduseks toitu peale. Miski käskis endiselt kinni hoida sellest arusaamast, et “kui kevadel oli raske ja sain kuiva vormi, siis nüüd, kui kannatan veel rohkem, saan veel paremaks”. Viimasel nädalal olin nii läbi, et ei jõudnud ennast isegi pesta. Oli mitmeid kordi, kui istusin dušširuumi põrandal maas, vahtisin jõuetult ühte punkti ja naine pesi mind.”
Kui sinu sissekandeid loen, siis meenuvad enda õppetunnid 10 aasta tagant. Usun, et tean väga hästi, mida Peep läbi teeb. Kui tihtipeale mõnes raskes olukorras öeldakse lohutuseks, et “ma tean, mida sa tunned”, siis on selge, et kaasatundjal ei saa olla vähimatki aimu sellest, mida kannataja tegelikult läbi teeb. Aga, need asjad käivadki nii. Need asjad tulebki omal nahal läbi elada, see on tihtipeale kogemuse, tarkuse hind, aga ka edu ja arengu lõiv. Samuti, selline kogemus õpetab sulle sinu enda kohta ääretult palju. “Me ei saa enne teada, kes me oleme, kuni me pole näinud, mida me teha suudame!” Seesama kehtib ka selles olukorras. Kindlasti ei jää sa võistlusvorme alati ja eluaeg nii tegema, ent, on tõsiasi, et ka mina ei saa oma võistlusvorme tegema kunagi sellise kerglusega kui Ott väidetavalt seda teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Inimesed on erinevad. Aga, nagu olen sulle vist juba kord varemgi kirjutanud, pärast sellist teekonda ei ole sa enam endine inimene. Selliste valmistumiste askeetluse aste on päris korralik ja see kasvatab meid tohutult. Üksnes need, kes ise midagi sellist läbi teevad, saavad sellest aru. Väga paljud head mõtted ja minu parimad sõnaseadmised on üldse saanudki võimalikuks, et olen selliseid asju elus läbi teinud. See kõlab pardoksaalselt, aga hetkel on sul käsil ilmselt su elu ühed väärtuslikumad õppetunnid. Tean, hetkel ei suuda sa ise seda kuidagi nii käsitleda, kuid aastatega saad hiljem veenduma, et see oli nii. Pea vastu, jälgin su tegemisi ja hoian pöialt!!!mai 9, 2015 at 6:47 e.l. #380515Sarge
MemberKerge äratundmise “rõõm”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga sõber, pea vastu!mai 9, 2015 at 7:32 e.l. #380518Reinart
MemberTahan teile kõigile öelda, et olen meeletult tänulik nende toetavate sõnade eest. Sain eile väga palju positiivseid emotsioone. Toetavaid sõnu headelt tuttavatelt ja inimestelt kellega nii lähedane polegi. Ütlen ausalt, olen praegu päris emotsionaalne ja mulle lähevad korda asjad, millele tavaliselt väga tähelepanu ei pööra või mida muidu ei taju. Just nende toetavate sõnade najal sõitsin eile oma viimase tunnise rattasõidu ( tänasest võtan veidi koormust maha).
Mis ma muud oskan öelda. Teie kõigi toetus on väga motiveeriv ja sunnib lõpuni pingutama. Sõnade jõud on vägev!
Ma ei hakka kedagi eraldi tänama. Tänan teid kõiki kes mind vähemal või rohkemal määral mõistavad.
mai 10, 2015 at 10:45 e.l. #380558empire
MemberMilleks see õuna äädikas ja kuldjuur hea on?
mai 10, 2015 at 11:44 e.l. #380559Reinart
MemberKuna hetkel arvuti taga pole ja telefoniga pikka juttu ei viitsi trükkida siis aitab Google.com.
mai 10, 2015 at 9:30 p.l. #380572Reinart
MemberPinged on veidi maha tõmmanud ja sellega ka meeleolu parem- töö on tehtud ja homme-ülehomme trennid kergemat laadi.
Täna emadepäeva puhul käisime Riisiperes Eleri ema juures ja Tartus minu ema juures. Ilus ilm ja üleüldse kogu see päev tõmbasid kõik pinged vähemalt praeguseks täiesti maha ja päris hea on isegi olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri vanemate juures tegin lambatallega pilti
Eile käis ka staarfotograaf Tauri Metsaviir saalis ja tegi mõne trennipildi ja mõne vormipildi. Tänud.
mai 11, 2015 at 1:55 e.l. #380157a n d y
MemberPäris äge vorm.
Nüüd on tõesti töö tehtud ja aeg kõik see realiseerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju edu sulle….few dayz left
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2015 at 6:25 e.l. #380564Siht
MemberVäga vinge vorm!
Edu!
mai 11, 2015 at 8:22 e.l. #380574Tim.
MemberPalju kaaluvaru muidu klassikas võistlemisel on?
mai 11, 2015 at 11:39 e.l. #380174Reinart
MemberPalju kaaluvaru muidu klassikas võistlemisel on?
Polegi mingit varu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pigem pean alati sisse kuidagi pigistama.mai 20, 2015 at 3:47 p.l. #380973Reinart
MemberHooaeg on läbi!
Oli mis ta oli. Hea meel, et see läbi sai. Lõpp hea, kõik hea. Selliste lausetega võiks selle hooaja lühidalt kokku võtta.
Kui nüüd pikemalt rääkida siis ei oskagi kuskilt alustada. Kõik, kes mu blogi lugenud siis teate, et eks ta mul üle kivide ja kändude läks. Nii raskelt see vorm ei oleks tegelikult tohtinud tulla aga jonnisin mis ma jonnisin. Mingisuguse vormi ma siiski ära tegin. Vormi all ei mõtle ma praegu kuivust vaid üldkomplekti mis alles jäi. Kuivuse poolest olin kindlasti elu parim. Kahju ainult, et lihast nii palju kaduma läks. Eriti kajastus see suurte lihasgruppide puhul. Samas, nägin detaile kohtades kust varem olin jäänud selgelt pehmeks.
Kui nüüd rääkida võistlustest siis tegin see hooaeg 3. Eesti karikast ja Balti matsist olen juba eelnevalt kirjutanud. Pole tegelikult rahul kumbagiga neist aga ise olen süüdi ja tagantjärgi näen, et polnudki ära teeninud paremat tulemust. Õnneks lõppes kõik hästi, kuigi selle kangutamise eest oleksin tahtnud rohkem vastu saada. See on minu arvamus ja tegelikult võimalus on veel tagantjärgi medalilegi tõusta, sest esikolmik läks dopinguproovi. Tegelikult olen õnnelik ka viienda koha üle. Euroopa viies olla on tegelt päris uhke tunne.
Üldmuljed reisilt on muidugi vägevad. Sai tehtud korralik restart. Sai söödud, joodud, puhatud ja kogu täiega kaasa elada teistele koondislastele. Hea meel on meie koondislaste üle ja väga uhke tunne oli olla eestlane. Sain inimestega lähedasemaks ja uusi sõpru J (ma ei hakka eraldi nimesi nimetama aga eks inimesed saavad aru keda mõtlen, kellega ühise keele leidsime jne). Siinkohal tahan tänada kõiki meie koondislasi. Tänan kõiki kes kaasa elasid. Tänud Ergole kellel oli kõvasti asjatamist ja ilmselt enamik meist ei näinud seda kuivõrd suur töö see oli. Tänud Silvarile grimmi eest ja tänan kutte (Vennad karupojad ja Ott) mõnusa seltskonna eest.
Tänan veel oma toetajaid- Kulturismi ja fitnessi liitu, Spartat, Fitshopi ja ka kõiki neid inimesi kes aitasid viimases lõpus toetavate ja heade sõnadega. Te ei kujuta ette kui palju te mulle jõudu andsite.
Eraldi peatüki peaksin kirjutama sellest kui tänulik olen Elerile aga seda vaevalt keegi viitsib lugedaJ Igaljuhul suur aitäh sulle kallis. Ilma sinuta poleks ma seda teha suutnud. Oled parim naine keda üks mees võib tahta. Samuti olid sa väga tubli kogu võistluse vältel ja said suurpäraselt hakkama vastutusrikaste ülesannetega.
Mis nüüd siis saab edasi. Pingelangus on meeletu. Tervis, tundub ka vaikselt paraneb. Nii vaimne kui füüsiline. Sain oma pannkoogid, pizzad, jäätised söödud. Kaalu peale astusin esimest korda eile ja see näitas ärasõidu hommikuga võrreldes +2kg. Ütlen ausalt, nüüd pean ikka natuke tagasi hoidma, sest kulutus on ikkagi oluliselt väiksem kui ettevalmistuse ajal. Kangitrennis käinud pole ja ilmselt lähiajal veel ei lähe ka. Kuigi isu liikuda on juba päris suur. Mingid energiavarud on taastunud ja harjumatu on peale tööd koju tulla ja mitte midagi teha. Eile käisimw stroomi rannas. Tõstsin palki, tegin mõned lõuatõmbed, dipsid ja mingisugust tilulilu veel. Tuletasin vanu aegu meelde ja toksisin Eleriga jalgpalli. Just tema on see kes mind praegu tagasi hoiab ja pigem käsib süüa. Proovin uusi asju nii toitumises kui treeningus. Käin ujun, proovin ilmselt rühmatrenne ja sõidan õues rattaga. Kokkuvõtlikult- taastada keha sellise liikumisega, milleks see loodud on.
Toidu koha pealt nii palju, et kujutage ette ja ma ei usu seda ise ka veel- ma pole mitte ühtegi asja kaalu pealt läbi lasknud. Ütlen ausalt, et päris raske on seda mitte teha aga üritan vaimul lasta puhata. Eks peas ikka mingit-sorti kalkulatsioonid käivad aga ma saan sellest väga hästi aru, et pean nendest numbritest lahti laskma ja asja veidi vabamalt võtma. Lisandite hulka olen vähendanud aga pole kõike paugust ära jätnud nagu eelnevatel kordadel. Kõik mida tarbisin valmistumise ajal on endiselt käigus peale BCAA ja Whey protein complexi. Lihtsalt mõnel asjal on kogused väiksemad. Samuti läheb edasi King of Spades ja nüüd on ka näha et see annab ikka päris tublisti kõigele juurde. Mõne nädala pärast tahaks uued vereanalüüsid teha ja vaadata kui hästi ma ära olen taastunud.
Eesti Karikavõistlused
Balti Matš
Euroopa Meistrivõistlused
mai 21, 2015 at 1:36 p.l. #381005Ott Kiivikas
MemberTänud Peep sulle vahva seltskonna eest! See oli nagu üks pikk päev….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Las see videolõik jääb meenutama sinu viimast sissekannet oma toidupäevikusse!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ravi on alanud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2015 at 5:17 e.l. #381016Reinart
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Las see videolõik jääb meenutama sinu viimast sissekannet oma toidupäevikusse!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ravi on alanud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ERR Kullafondi peaks materjali jaguma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 22, 2015 at 1:08 p.l. #381036taurimetsaviir
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle lehekülje peaks ära raamima ning kunagi Peebule kinkima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2015 at 8:26 p.l. #381407Reinart
MemberJess !!! Täna sai trenni teha!
Koos tänasega on tulnud siis tervelt 3 kangitrenni peale EM-i. Keha sügeleb juba ammu rohkema järgi aga tuleb ikkagi mõistus koju kutsuda ja endale aru anda, et tervis ilmselt pole veel kaugeltki see, mis lubaks rohkem teha. Mitte, et enesetunne kehv oleks aga paraku tuleb olla realist. See nädal saan teha veel ühe kangitrenni ja ausaltöeldes ootan neid päevi nagu väike laps jõululaupäeva.
Seni olen lihtsalt palju liikunud. Küll jalutanud, sõitnud õues rattaga, käinud linnahalli treppide peal jooksmas ja mis seal salata, kui näen kuskil lõuatõmbe kangi ja kohta kus saab dipse teha siis ega mööda ei kõnni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pean tunnistama, et toiduga hoian tagasi. Juurde olen võtnud täna hommikuse seisuga +1 kg. Samas pilt pole sellele päris vastav, sest kehkoostis on veidike muutunud. Samas ei midagi katastroofilist ja võin tegelikult rahule jääda. Laadimisi olen teinud küll. Nahavahele on läinud kebabi, õlut, jäätist, pelmeene jne. Töönädalal on asi samas suhteliselt rangelt kontrolli all ja toitun rohkem rasvast ja valgust ja mingit rämpsu ei söö. Nüüd kui saan trenni tegema hakata siis saan ilmselt ka veidi rohkem lubada ja oma kauaigatsetud putru ja müslit sööma hakata ilma muretsemata, et pole ju kulutust ja toit ei lähe õigesse kohta. Eks selle söögiga ongi vist kõige raskem. Kui füüsiline tervis tundub liikuvat paremuse suunas ja mingit nõrkust, loidust kui sellist ei esine (eks seda näitavad ka vereproovid mida plaanin varsti teha), siis vaimselt on asi vahepeal päris keeruline. Süües midagi head, mis ei pruugi sugugi olla mingi rämps, tekivad päris tihti korralikud süümepiinad. Samas mõni päev tunnen ennast jällegi vabamalt ja nii palju söögi peale ei mõtle ja ei pabista iga suutäite pärast. Kaloritest olen suutnud lahti lasta. Isegi ei mõtle sellele väga. Köögikaal on endiselt ma ei tea kus. Olen tasapisi harjunud. Samas umbakudselt mingi valgu ja rasva koguse üritan vahel ikka peas kokku lüüa, kuigi siis tuletan endalegi meelde, et ära jama mees – lase minna. Nii palju siis sellest. Tundub ,et asi liigub vähemalt paremuse poole. Saan hakata varsti normaalselt trenni tegema, kiireneb ainevahetus ja saan hakata sööma rohkem ilma, et iga söödud kalorit nahavahele kohe korjaks.
Eraelus on hetkel ka päris huvitavad ja kiired ajad. Nimelt tegeleme kolimise, remondi ja muu sellisega. Sealjuures tuleb veel nädalavahetuseti erinevate lõõgastusprotseduuridega tegeleda. Igav ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Peep Reinart – Minu tegemised’ is closed to new replies.