Peep Reinart – Minu tegemised
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Olimp Team – Valmistu koos minuga » Peep Reinart – Minu tegemised
- This topic has 310 replies, 53 voices, and was last updated 9 years, 1 month tagasi by
Reinart.
-
AutorPostitused
-
detsember 15, 2014 at 5:48 e.l. #375149
susim
MemberWhere do they go
detsember 15, 2014 at 5:53 e.l. #375150susim
Memberdetsember 15, 2014 at 7:53 e.l. #375156KaisakeM
Moderatordetsember 15, 2014 at 11:12 e.l. #375162KaisakeM
Moderatordetsember 16, 2014 at 10:45 e.l. #375202Eleri
MemberHakkame lõpuks kodupoole jõudma. Hetkel ootame Helsingi sadamas et laevale lastaks. Koduigatsus on peal- pole veel jõudnudki ära olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peep igatseb juba ube ja brokolit. Rafineeritud toidust on isu täis söödud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile õhtul jõudsime siis Helsingisse ning minu sugulane Merlin tuli meile lennujaama vastu, majutas meid ja hommikul tegi super toitu. Suur suur aitäh sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna käisime tiiru veel Prismas. Soomes Prismas müüakse Smuutisid, batoone, Pancake Mixe kaubaalustega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Merlin ja pikk mees Peep
detsember 17, 2014 at 9:43 e.l. #375228Reinart
MemberNii …olen tagasi ja saanud natuke asjade üle mõelda. Ei hakka salgama, et läksin mm-ile ikka finaalimõtetega. Imelik oleks ka kui oleksin vähem tahtnud, sest olen ju korra juba kuue seas olnud. Võib nüüd hakata mõtlema, et mis läks seekord valesti või kas olin siis tõesti aastaga kehvemaks läinud aga tegesee pole sugugi nii. Olen suurem ja kuivus oli sama mis eelmine aasta. See tähendab seda, et enda jaoks olen teinud ikkagi edasimineku. Lihtsalt tase oli see aasta selline mis ei lubanud nii kõrgesse seltskonda sekkuda. Kategoorias oli 3 eurooplast, üks neist valitsev euroopa meister, maailmameistreid erinevaltest aastatest. Aasia ja lõuna-ameerika tsempionid jnejne. Hea et õnnestus vähemalt mõndagi neist edestada.
Mis edasi?
Edasi on nüüd see, et minus tekitas see kõik sportliku viha juurde. Kevadel plaan kindlasti võistelda ja peaeesmärk on EM Santa Susannas. Ülejäänu kohta on veel vara rääkida aga kindlasti teen veel mõne võistluse. Trenni pole nüüd teinud 6 päeva. Võimalik et lähen juba täna-homme saali kergelt liigutama. Samas ei ole ka midagi hullu kui teen seda järgmine nädal. Kõht on täis ja esimene kõhutäis on sisse aetud. Juurde olen võtnud 1,5 kg. Isud veel kadunud pole aga püüan neid kontrollida ja vajadusel rohkem liikuda.
Tänud veelkord kõigile toetajatele ja kaasaelajatele. Kõik kes enne võistlusi heade soovidega ära saatsid. Teie sõnad olid väga südant soojendavad. Tänud Otile kes ei pidanud paljuks (hoolimata särava tulemuse puudumisest) vastu tulla. Suured tänusõnad Natialiale kes aitas asju ajada, Merlinile, ilma kelleta see sõit oleks tunduvalt keerulisem olnud, Treener Otsusele. Tänud Sparta, Fitshop, Kulturismi- ja fitnessi Liit, Lahever Ehitus.
Lõpetuseks pean ikka ja jälle tänama oma kaasat kes on pidanud mind taluma kõik see aeg. Kokk, koristaja, psühholoog, personaaltreener, massöör jnejne.. Aitäh kallis Eleri.
detsember 24, 2014 at 7:03 e.l. #374723Arnold
Memberdetsember 24, 2014 at 7:51 e.l. #374735Reinart
MemberSuur tänu Arnold. Sinule samuti!
jaanuar 5, 2015 at 7:23 p.l. #375598Reinart
MemberAnnan endast ja oma vahepealsetest tegemistest märku.
Vahepeal olen saanud puhata.On peetud ära pühad ja aastvahetus. Olen saanud süüa. Kohe päris palju süüa aga hoolimata sellest olen suutnud kaalu enavähem kontrolli all hoida. Kehakaal siis natuke alla 75 kg aga arvestades seda, et ärasõidu päeval olin 71,8 siis seis just kõige hullem pole. Jõulud ja muud pühad ei ole väga laastavalt mõjunud kuigi näost olen sisse ajanud vorsti, kapsast, piparkooke, šokolaadi, õlut, hõõgveini ja väga palju kooki ja torti. Aju ei saanud aru, et kõht on täis. Nüüd tundub, et isud on kontrolli all.
Olen teinud 12 trenni peale MM-i. Täna siis 13 trenn ja esimene uue kava ja jaotuse järgi. Järgnevad 4,5 kuud pööran suuremat tähelepanu ülakehale (selg,rind) – just nendest kahest jääb suurel laval maailma tippudega puudu. Peale MM-i jäi trennita siis 6 päeva. Kuni tänaseni oli selline mõnus pingevaba pumpamine. (pikemad seeriad ja kergemad raskused). Vahepeal olen käinud uisutamas, rattaga metsas lume sees sõtkumas, tõmmanud ergomeetrit. Jõulude aeg sai isegi käidud rühmatreeningul Grit. Ikka selleks, et mitte seaks ära minna. Kavatsen lülitada hooajaväliselt sisse ka aeroobse. Mahu, olemuse jms täpsustan veel homme oma treeneriga.
Lisandeid olen peale MM-i tarbinud vähe. Ainult Whey Protein Complex peale kangitrenni ja BCAA Xplode trenni ajal. Tänasest hakkan üht-teist juurde panema.
Trenni-isu on tagasi ja see on põhiline. See käis seekord päris kähku. Ausalt öeldes ei jõudnud enam ära oodata, et need pühad läbi saaksid ja saaks mingisugusesse režiimi tagasi. Trenniplaanid on uueks aastaks paigas. Võistlusmõtted ka olemas. Kevadel võistlen nii Eestis kui välisvõistlustel. Õppinud olen eelneva aastaga palju nii kulturismi mõttes kui ka muus elus.
jaanuar 5, 2015 at 7:54 p.l. #375600Ott Kiivikas
MemberKevadel saab lavalaudadele tulema päris huvitav seltskond, sest tundub et kõik põhitegijad valmistuvad….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui mehed ka kõik vormis juthuvad olema, siis võib oodata üle mitme aasta huvitavat lahingut.jaanuar 20, 2015 at 8:13 p.l. #376207Reinart
MemberViimasest postitusest on juba mõnda aega möödas ja aeg oleks endast veidi märku anda ja valgustada teid oma vahepealsete tegemistega. Esimene kuu on viimasest võistlusest möödas, natuke peale isegi. Kehakaal kõigub vahepeal päris korralikult, sest ikkagi meeldib meeletult süüa. Ütleme nii et 74-76 kg oleneb päevast. Trenni teen korralikult ja jõud hakkab ka tagasi tulema. Trennid on päris pikad ja suure mahuga, sest vastasel juhul oleksin 85 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel teen väga palju baasharjutusi ja vähem muud tilu-lilu. Ühesõnaga teen trenni nii nagu tehti 40 aastat tagasi. Üritan liikuda nii palju kui võimalik ja 1-2 korda nädalas jooksmas käia. Meeldib rohkem seda õues teha, vahet ei ole mis ilm seal on. Rahuliku tempoga 30-50 minutit korraga.Jaotasin enda kava hetkel neljaks. Sai treeneriga ka arutatud ja mõeldud just selline variant.
- Rind+Selg
- Õlg+käsi
- Jalg
- Aeroobne
- Rind+selg
- Õlg+käsi
- Aeroobne
Jalga vähem, kõike muud rohkem. Põhjus on lihtne ja ei pea seda eraldi välja tooma. Teistes trennides vahetan harjutusi, jättes iseloomu samaks. Näiteks õla trennides üks trenn hantlitega surumine, teine trenn kang jne. Rinnal on üks trenn rohkem ülaosale suunatud,teine vastupidi.Variante on palju. Hetkel meeldib nii trenni teha. Praegu veel mingit kangutamist ei ole. Tunnen trennist mõnu ja ootan iga päev hommikust saati seda hetke.Lihas läheb täis – see on põhiline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen juba hakanud võtma rohkem toidulisandeid ,et ikkagi lõigata maksimaalselt kasu tehtud tööst.
Lõpetuseks võib öelda,et õnneks hakkab see vaimne söögi isu lõppema. Kallis Eleri on oma kulinaariaga hakanud mind iga õhtu üllatama. Tehes toite mida võib sisse ajada ilma süümepiinadeta ja mis maitsevad ühele peast segi kulturistile tõesti väga. Kõht hakkab lõpuks täis saamaJ
Munavalgest ja valgupulbrist, astelpaju-mustika toormoosiga muffinid
Sushi
Mega strong proteiniga, mustsõstramoosiga külmad muffinid
Kreveti, sinimerekarpide ja krabisõrgadega mereannipaella
Küpsetatud köögiviljad ja kalkunifilee quacamolega
jne, jne…
Varsti võime sportlastele oma kodus restorani avada ja kulturistidele kokaraamatu koostada, sest ideid mida teha on iga päev ja katsetamine käib kogu aeg.
jaanuar 21, 2015 at 6:31 e.l. #376213Ott Kiivikas
MemberVäga hea, et toiduteemalisi nippe annate, sest paljude inimeste probleemiks ongi see, et endal fantaasiat ei ole, et tervislik toit lisaks veel maitsvaks ja ka silmadega söödavaks teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2015 at 9:55 e.l. #376220susim
MemberHead isu!
jaanuar 21, 2015 at 10:30 e.l. #376221Tim.
MemberSelle paella retsepti võtaks küll ligi, ainuke asi, mis ikka korralikult ila voolama pani praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.jaanuar 21, 2015 at 11:02 e.l. #376224kame
ModeratorSelliseid muffineid ja muud vaadates tuleb kohe isu peale.
Keegi võiks lõpuks mingis väikses mahus selliseid asju kusagil müüma hakata ja usun, et ostjaid oleks.
Paljudel puudub aeg, et sellist kokakunsti harrastada ja mõnel jääb oskusi väheseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meie idanaabril on selline teenus, et saad terve päeva toidud hommikul uksetaha, kui menüü on kokku pandud, kuid sellise täis-menüü teenus oleks Eestis liiga riskantne (kallis ka).
Jään muffinite müügikuulutust ootama.
-
AutorPostitused
- The topic ‘Peep Reinart – Minu tegemised’ is closed to new replies.