Peenikesest lihastesse abi
- This topic has 23 replies, 5 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
elfriide.
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2014 at 10:15 e.l. #364422
elfriide
Memberkrt, ma ei ole ajupuudeline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. seega täiendan oma eelnevat teksti ning lisan disclaimer’i korras, et mu kommentaariumikastil ei ole nuppe “muuda, täienda, redigeeri, korrigeeri ega pedereeri” ka mitte “edit, amend, adjust” või muid taolisi. kas sai piisavalt selge ja ammendav või jäi midagi veel puudu?
ja mõtlemisega ei ole siin mingit pistmist (muide, ja väljend “enne mõtle, siis ütle” ei ole kaaaaa käesoleval juhul asjakohane, siin ma siiski kirjutan, mitte ei ütle. seega kui iriseda, siis palun seda ikka täpselt ja korrektselt teha, eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>).mu loetelus olid sulgudega eraldatud tähed a ja b (no umbestäpselt sedaviisi: ” a ) ja b ) – kuid viimase muutis süsteem mingiks napakaks emotikoniks. seda ei oleks ma parimagi empiirilise mõtiskluse tulemusena suutnud ette näha. ka ei ole selle teksti sisu ja asukohta ning võimalikke tagajärge arvestades sellele kulutatav võimalik aeg käsitletav eriti mõistliku ega efektiivsena.
aprill 17, 2014 at 10:17 e.l. #364423ggeyeliner
MemberOkei, tänud teile!!!
Selja pärast olen jah plaaninud füsiose minna. See on ikka tõsiselt kole ja selg on kindlasti asi, mis peaks olema korras. See muudab inimese väljanägemist ikka hullult. Küürakas inimene on kole.
Ma küsin treenerilt ka selja, käte ja õlgade kohta. Kuna mul pea väga väike aga õlad laiad, siis mu üks suurimaks hirmuks on see, et õlad lähevad veelgi laiemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2014 at 10:21 e.l. #364424elfriide
Membersu kirjeldust lugedes VÕIB ka nii olla (ei pruugi) , et see “väike pea-laiad õlad-küür seljas” on kõik kokku lihtsalt rühiprobleem. ja muidugi on nett täis harjutusi selle muutmiseks, lihtsalt oma kogemusest hoiataks, et TEATUD JUHTUDEL võid sa omapäi midagi muutma hakates asja hullemaks teha. ja halb rüht ei ole lihtsalt iluviga, see võib põhjustada pikas perspektiivis väga ebameeldivaid ja tõsiseid tervisehädasid ning tugevaid valusid. 20-30 pole justkui midagi häda, kuid vanusega võib ikka väga jamaks minna. ja siis midagi muutma hakata on palju raskem, nii et targem on tõesti midagi ette võtta, kui veel justkui hädasid pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kus linnas sa asud?
aprill 17, 2014 at 10:23 e.l. #364425Marxengel
Memberkrt, ma ei ole ajupuudeline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. seega täiendan oma eelnevat teksti ning lisan disclaimer’i korras, et mu kommentaariumikastil ei ole nuppe “muuda, täienda, redigeeri, korrigeeri ega pedereeri” ka mitte “edit, amend, adjust” või muid taolisi. kas sai piisavalt selge ja ammendav või jäi midagi veel puudu?
ja mõtlemisega ei ole siin mingit pistmist (muide, ja väljend “enne mõtle, siis ütle” ei ole kaaaaa käesoleval juhul asjakohane, siin ma siiski kirjutan, mitte ei ütle. seega kui iriseda, siis palun seda ikka täpselt ja korrektselt teha, eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>).mu loetelus olid sulgudega eraldatud tähed a ja b (no umbestäpselt sedaviisi: ” a ) ja b ) – kuid viimase muutis süsteem mingiks napakaks emotikoniks. seda ei oleks ma parimagi empiirilise mõtiskluse tulemusena suutnud ette näha. ka ei ole selle teksti sisu ja asukohta ning võimalikke tagajärge arvestades sellele kulutatav võimalik aeg käsitletav eriti mõistliku ega efektiivsena.
Jutupaunik oled, mitte ajupuudeline. Kontroll-friik, lisaks.
aprill 17, 2014 at 10:24 e.l. #364426Marxengel
Memberja halb rüht ei ole lihtsalt iluviga, see võib põhjustada pikas perspektiivis väga ebameeldivaid ja tõsiseid tervisehädasid ning tugevaid valusid. 20-30 pole justkui midagi häda, kuid vanusega võib ikka väga jamaks minna. ja siis midagi muutma hakata on palju raskem, nii et targem on tõesti midagi ette võtta, kui veel justkui hädasid pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>damn right.
aprill 17, 2014 at 10:24 e.l. #364427elfriide
Membervaata peeglisse!
aprill 17, 2014 at 10:24 e.l. #364428ggeyeliner
MemberTallinnas.
Seda kardan ka jah, et iseseisvalt teen veelgi hullemaks. Kindlasti peaks korra vähemalt rääkima minema.
Ma tean jah, et halb rüht võib tulevikus olla väga suur kurjajuur. Eks see pikkusest tulnud on. Alati tundnud, et olen ”liiga pikk”(sama pikk juba 12 aastaselt) ja mitteteadlikult olen end ”lühemaks” üritanud teha. Nüüd on tulemus käes.
Kunagi olin modell, siis sain rohkem sirgu oldud aga nüüd nii käest läinud.
aprill 17, 2014 at 10:27 e.l. #364429Marxengel
Membervaata peeglisse!
That’s why i already love u
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2014 at 10:37 e.l. #364431elfriide
Memberkhmm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.