Skip to main content

pec-tec

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    ochii
    Member

mida madalamal ma olen sellel masinal, seda rohkem saab koormust rinna ülemine osa?

ochii
    Member

ei hakka uut teemat tegema, küsin siin samas otsa veel sellise küsimuse:

nimelt Proteiin no1-e infis on kirjas, et juua kohe pärast segamist. kas see on siis täiesti välistatud, kui ma teen ta kodus valmis, keeran korgi peale, lähen trenni ja joon pärast trenni ära?

jon
    Member

see ,juua kohe pärast segamist, on minuteada sellepärast ,et mõni vend võib mingil palaval päeval seda kuskil päikesekäes hoida päevotsa,ja asi läheb halvaks ning ongi häda lahti.koostises ta küll midagi ei muuda kui enne trenni valmis segad,mõjub samamoodi

eints
    Member

jah, ega seda nr 1 kohe peale segamist juua ei saagi, asi ikka vahutab mehemoodi, kui korralikult loksutad. Kui ise veel Nr 1 tarbisin, siis tegin nii, et enne dussi alla minekut loksutasin ära ja dussi alt tulles sai juba enam vähem juua.

Oleg109
    Member

Keegi võiks pec-tec kohta ka siin sõna võtta!oleks endalgi huvitav teada saada.

M.M.
    Member

Just, mida madalamal istud seda rohkem võtab ülemist osa. Soovitav on on teha seda kergemate raskustega aga korralikult, ehk selg ja pea on vastu seljatuge toetatud ning kätekokkuviimisel hoida korraks tippkontraktsiooni ning seejärel rahulikult käed tagasi lasta algasendisse. Harjutust sooritatakse tavaliselt peale raskemaid harjutusi nagu nt. rinnalt surumised kangi ja hantlidega.

Üldjuhul teen ise ka koksi ennem trenni kodus valmis, sel juhul on tagatud korralik lahustumine, kuna sinna sisse lähevad peale proteiini veel kreatiin, glutamiin, vitamiinid, mineraalained.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.