Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu
- This topic has 204 replies, 104 voices, and was last updated 14 years tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
november 13, 2009 at 8:48 e.l. #234310
M.P.
MemberTee sooja korralikult ja kontrolli vererõhku.
november 13, 2009 at 9:07 e.l. #234317doork
Memberkergetel harjutustel nagu seda ei esine , kuid jah .. maksimaalselt pingutades küll.
järgmine nädal arsti juurde.
november 16, 2009 at 2:00 p.l. #235001Lexusl
MemberKas kellelgi on ette tulnud ja jagu saanud või on hetkel probleeme peavaludega.
Põhimõtteliselt iga laupäev pea valutab. Kui hommikul ei valuta, siis on ta sul selline paks ja uimane ja hakkab pärast ikka valutama.
Nädala sees ei ole mingit probleemi, samuti ei valuta pühapäev.
Täielik mustika ???
november 16, 2009 at 2:05 p.l. #235002Istuv Sõnn
MemberKas magad piisavalt? Kui magad nädala sees vähe ja siis üritad laupäeva hommikul kõik välja magada, võtabki pea paksuks ja valutama. Samas oled rohkem puhanud ja pühapäeval on juba korras. Kui uni läinud, aja end kohe liikuma – proovi! Ma ei tea Sinu eluviise. Kui reede õhtul on pidu – siis on peavalu laupäeval loomulik.
november 16, 2009 at 2:17 p.l. #235003Aile
MemberKas kellelgi on ette tulnud ja jagu saanud või on hetkel probleeme peavaludega.Põhimõtteliselt iga laupäev pea valutab. Kui hommikul ei valuta, siis on ta sul selline paks ja uimane ja hakkab pärast ikka valutama.
Nädala sees ei ole mingit probleemi, samuti ei valuta pühapäev.
Täielik mustika ???

Kas see on peale puukentsefaliiti v6i on olnud kogu aeg?
Kas n2gu on siis pigem punane v6i kahvatu?
november 16, 2009 at 2:22 p.l. #235005Lexusl
MemberKas see on peale puukentsefaliiti v6i on olnud kogu aeg?Kas n2gu on siis pigem punane v6i kahvatu?
Selles suhtes, et peale nagu jah aga puukentsefaliit oli mul paar aastat tagasi aga see probleem on suht hiljutine, vbl. poole aastane või nii.
Pigem punane.
Kas magad piisavalt? Kui magad nädala sees vähe ja siis üritad laupäeva hommikul kõik välja magada, võtabki pea paksuks ja valutama. Samas oled rohkem puhanud ja pühapäeval on juba korras. Kui uni läinud, aja end kohe liikuma – proovi! Ma ei tea Sinu eluviise. Kui reede õhtul on pidu – siis on peavalu laupäeval loomulik.Magan tõesti vist vähe 6-7 tundi.
november 16, 2009 at 2:27 p.l. #235008Aile
MemberMagan tõesti vist vähe 6-7 tundi.Migreen…v6ibolla..Loe, Eelk6ige elustiili muutust on vaja.
Selles suhtes, et peale nagu jah aga puukentsefaliit oli mul paar aastat tagasi aga see probleem on suht hiljutine, vbl. poole aastane või nii.Pigem punane.
Minu m2lusopis istub mingi inf, et migreenivalu tuleb leevendada erinevalt, olenevalt sellest, kas n2gu on pigem punane…v6i kahvatu….Ei saanud hetkel k2tte seda inimest, et t2psustada…
november 17, 2009 at 8:10 p.l. #235282Riho.
MemberMul ka valutab phmst iga päev,arst midagi kahtlast ei leidnud,ütles et liiga suurest koormusest.Kui mata on või mingi raskem töö kuskil kus peab breinima siis töö ajale i saa aru,nagu oled keskendunud aga peale tööd või vahetunnil no siuke räme valu et täitsa pekkis.Kui hommikul tunnen et valutab siis võtasn valuvaigistit ja koolis enamvähem aga kui hommikul ei võta isgei kui ssee tunne on et hakkab valutama siis tihi peale koolis mingi peale paari tundi odav peavalu.Migreen ka ei tohiks olla.Ei tea,ehk tõesti koormusest,mu tädil olid ka ja sii mingi arst kirjutas vitaminn/ravim nagu üheskoos vms välja ja tal aitas hästi,ehk keegi oskab öelda milliseid vitamiine tuleks võtta või midagi muud tarka
november 17, 2009 at 8:22 p.l. #235286Lexusl
MemberJa ma mõtlesin ka, et äkki on sellest, et suur pinge töö juures ja trenni maht ka suht suur ja siis laupäeval on selline pinge langus, et organism ei suuda sellega leppida ja siis hakkabki pea valutama.
Aga see päris paika ka ei pea, kuna töö juures praegu suht rahulik ja stressivaba.
Mul on olnud töö juures küll stress u. aasta 1,5 tagasi ja seda ma mäletan väga selgelt, kuid siis ei olnud mul selliseid peavalusid.
Ei tea jah milles see kamm on. Peaks vist ikka doktorit külastama.
november 17, 2009 at 8:44 p.l. #235295Sakurai
MemberMul mingi kamm ka viimasel ajal. Nina kaudu kõvemini sisse hingan siis kammib. Üleeile tõmbasin korraks ja siis lõi sellise valu sisse nagu oleks noa nina kaudu ajju tõmmanud. Pärast tükk aega andis tunda. Vb lõhkes mingi veresoon. Pärast seda hommikul ärgates ple hullu aga koolist tulles on üks peapool selline paks ja nagu nina oleks kinni aga ei ole. Mingi ajukamm, pohhui äkki läheb üle
november 19, 2009 at 5:16 p.l. #235814doork
Membereile käisin ( kolmapäeval ), jõusaalis .. soojategemine sellepuhul igatahes ei aita .. väntasin velotrenazööril mingi 25min.
valu tekib eriti selliste harjutuste ajal kui sa oled selili pikali , rinnalit surumine jms .. püstiseistes harjutused andis kuidagi ära teha.
valu ise käib nagu pulsi rütmiga kaasa .. tõksub vms.
esmaspäeval arstiaeg ja vast saab siis teada mis viga on.
november 19, 2009 at 5:17 p.l. #235817Sakurai
MemberEhk mingi närvi kokku surunud vms
november 19, 2009 at 5:25 p.l. #235820LB
Memberkõlab nagu pingepeavalu, paar päeva puhkust võtab ära, siis ei tohi isegi kergeid asju teha,hakkab uuesti valutama. Endal tuli hüppenööriga hüppamisest kunagi ja kui jõusaali läksin alguses, siis rööbaspuudel surumisest. Ajapikku korralikult puhates ja süües peaks täielikult ära kaduma.
november 19, 2009 at 5:34 p.l. #235823doork
Membermul tekkis see juba mingi 2 nädalat tagasi , võibolla isegi natuke rohkem.
siis oli mul nädal paus ja kui kolmapäeval käisin nüüd siis oli see ikkagi.
sa tahtsid öelda umbes et läheks uuesti , aga ei pingutaks niipalju? et siis võib ära kaduda?
november 19, 2009 at 8:03 p.l. #235852M.P.
MemberMul kunagi sama probleem olnud. Võtsin mõneks ajaks koormust vähemaks ja kadus ise ära, ilmselt mingi närv tegi valu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.