Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu
- This topic has 204 replies, 104 voices, and was last updated 14 years tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
juuli 8, 2005 at 5:32 e.l. #56628
ROtter
MemberVõiks ju arvata,et kõige lihtsam ja kiirem viis on saada süsivesikuid maiustustest ja meest,aga päris nii see ei ole.Õigemini – neist süsivesikuterikastest toiduainetest saame glükoosi küll kiiresti,aga järsule tõusule järgneb ka järsk langus.Mida aeglasemalt süsivesikud lagunevad,seda parem.Selliseid süsivesikuid saame rukkileivast ,riisist,pastatoodest,õuntest,banaanidest.Et säilitada ühtlast veresuhkru taset ,sööge päeva jooksul sagedamini ja väikseid koguseid ning kombineerige kiiresti ja aeglaselt imenduvaid süsivesikuid.
juuli 29, 2005 at 10:08 e.l. #57226R1Ho
Memberminul valutas ka pea kui ma lõuatõmmet tegin.
selle ajal ei olnd midat viga aga kui ma lõpetasin käis ilge valu piast läbi
juuli 29, 2005 at 12:32 p.l. #57236eintsius
Member1. Võib-olla hoopis silmad valutavad – nenede valu vahest ‘projekteerub’ mujale pea piirkonda. Hüpates annab tunda kõvasti.
2.Nohu – ettekummardudes annab tunda kõvasti.
3.Külmetus – endal valutas sellest tingituna pea ca 2-3kuud. Selleks peab ikka korralikult külmetama.
4. Osadel inimestel pidavat olema peas mõnedel väikestel kapillaaridel seinad piisavalt õhukesed, et need suure pingutuse tuleumusena laienevad või isegi purunevad. Nähtuse nime ei mäleta.
august 27, 2005 at 11:57 e.l. #58468saldejums
Memberselline lugu siis jah, et viimasel ajal on pea hakanud peale trenni iiveldama ja tõuseb palavik 37,1 umbes. vahepeal jätsin trenni vahele igaks juhuks paar nädalat, aga nüüd kui uuesti tegin trenni siis jälle kõik kordub. oskate ehk ütelda millest see tulla võib ja kuidas sellest lahti saaks?
august 27, 2005 at 12:29 p.l. #58472Anonüümne
GuestÄkki on see ylepinge mis tekib yletreeningul ?
Kahjuks ei oska targemalt vastata.
august 27, 2005 at 12:41 p.l. #58473august 27, 2005 at 10:27 p.l. #58494Alexander Andrusenko
Moderatorsee v6ib olla tingitud ka k6rgest verer6hust. Trenn t6stab verer6hku ja selle p2rast hakkab pea valutama. M66da verer6hku.
august 27, 2005 at 10:41 p.l. #58495n2k
Memberma hakkan alati haigutama trenni ajal… mai tea mis värk on. Hapniku puudus vist
august 28, 2005 at 7:44 e.l. #58509saldejums
Membervb tõesti asi vererõhus, aga mis see normaalne vererõhk siis peaks olema peale korralikku trenni? ja kas selline jama tervisele kahjulik ka on?
august 28, 2005 at 12:02 p.l. #58513Bulletproof
Membersaldejums, sa mingeid toidulisandeid või taastajaid ka võtad?
mul oli paar aastat tagasi sama jama. siis ma veel midagi lisaks ei söönud, tegin suht intensiivselt trenni ja pärast pea valutas ja oli üldse uimane olla. nüüd söön toidulisandeid ja sellist asja pole enam olnud.
august 28, 2005 at 1:50 p.l. #58515saldejums
Membernjah, hetkel ei söö, kuid jah vb peaks mingit taastajat proovima. Aga kahtlane on ikkagi, sest just viimane kuu on pea valutanud kuigi trenni olen aastaid teinud samamoodi, peaks vist ikka spordiarsti juurde aja panema ja vaatama mis seal räägitakse.
august 28, 2005 at 3:18 p.l. #58521Bulletproof
Memberspordiarsti juurde minek on hea mõte. abi saad sealt kindlasti.
august 29, 2005 at 6:30 p.l. #58568Aksel
MemberSa vett ikka jood? Nii trenni ajal kui ka muul ajal!
Peavalu tekib ka vee puudusest. Kui seda valu enne trenni ei ole, vahetult peale trenni tekib ja siis pikkamööda kaob – üks põhjusi võib olla ka vee ja mineraalainete puudumine organismis.
august 29, 2005 at 7:04 p.l. #58570Titaan
Memberega jah ma unustasin ka üks päev vee potsiku kaasa võtta ikka ilus pea valu tekkis peale trenni.Seda võib põhjustada ka stress.
Kunagi ammu lõin pea ka vastu kangi ära siis ka valutas.Neid põhjuseid võib päris palju olla.Aga stress ja pinge ees otsas kindlasti!
november 11, 2005 at 6:10 e.l. #62072iff22
MemberKas keegi oskas nõu anda. Suurel pingutusel raskuse tõstmisel jaba 2 seerial lööb kukklasse julma valu ja peale seda ei saa harjutusi edais teha isegi väiksema pingutuse peale lõhub pea edasi? Kas on selle vastu mingid harjutused või peab midagi sööma. Spordi arsti juurde on muidu plaanis minna ka 4 päeva järjest juba pole olnd võimalik trenni teha. Kas keegi oskab nõu anda?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.