Skip to main content

Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 205 total)
  • Autor
    Postitused
    ROtter
    Member

Võiks ju arvata,et kõige lihtsam ja kiirem viis on saada süsivesikuid maiustustest ja meest,aga päris nii see ei ole.Õigemini – neist süsivesikuterikastest toiduainetest saame glükoosi küll kiiresti,aga järsule tõusule järgneb ka järsk langus.Mida aeglasemalt süsivesikud lagunevad,seda parem.Selliseid süsivesikuid saame rukkileivast ,riisist,pastatoodest,õuntest,banaanidest.Et säilitada ühtlast veresuhkru taset ,sööge päeva jooksul sagedamini ja väikseid koguseid ning kombineerige kiiresti ja aeglaselt imenduvaid süsivesikuid.

R1Ho
    Member

minul valutas ka pea kui ma lõuatõmmet tegin.

selle ajal ei olnd midat viga aga kui ma lõpetasin käis ilge valu piast läbi

eintsius
    Member

1. Võib-olla hoopis silmad valutavad – nenede valu vahest ‘projekteerub’ mujale pea piirkonda. Hüpates annab tunda kõvasti.

2.Nohu – ettekummardudes annab tunda kõvasti.

3.Külmetus – endal valutas sellest tingituna pea ca 2-3kuud. Selleks peab ikka korralikult külmetama.

4. Osadel inimestel pidavat olema peas mõnedel väikestel kapillaaridel seinad piisavalt õhukesed, et need suure pingutuse tuleumusena laienevad või isegi purunevad. Nähtuse nime ei mäleta.

saldejums
    Member

selline lugu siis jah, et viimasel ajal on pea hakanud peale trenni iiveldama ja tõuseb palavik 37,1 umbes. vahepeal jätsin trenni vahele igaks juhuks paar nädalat, aga nüüd kui uuesti tegin trenni siis jälle kõik kordub. oskate ehk ütelda millest see tulla võib ja kuidas sellest lahti saaks?

Anonüümne
    Guest

Äkki on see ylepinge mis tekib yletreeningul ?

Kahjuks ei oska targemalt vastata.

ROtter
    Member

see v6ib olla tingitud ka k6rgest verer6hust. Trenn t6stab verer6hku ja selle p2rast hakkab pea valutama. M66da verer6hku.

n2k
    Member

ma hakkan alati haigutama trenni ajal… mai tea mis värk on. Hapniku puudus vist

saldejums
    Member

vb tõesti asi vererõhus, aga mis see normaalne vererõhk siis peaks olema peale korralikku trenni? ja kas selline jama tervisele kahjulik ka on?

Bulletproof
    Member

saldejums, sa mingeid toidulisandeid või taastajaid ka võtad?

mul oli paar aastat tagasi sama jama. siis ma veel midagi lisaks ei söönud, tegin suht intensiivselt trenni ja pärast pea valutas ja oli üldse uimane olla. nüüd söön toidulisandeid ja sellist asja pole enam olnud.

saldejums
    Member

njah, hetkel ei söö, kuid jah vb peaks mingit taastajat proovima. Aga kahtlane on ikkagi, sest just viimane kuu on pea valutanud kuigi trenni olen aastaid teinud samamoodi, peaks vist ikka spordiarsti juurde aja panema ja vaatama mis seal räägitakse.

Bulletproof
    Member

spordiarsti juurde minek on hea mõte. abi saad sealt kindlasti.

Aksel
    Member

Sa vett ikka jood? Nii trenni ajal kui ka muul ajal!

Peavalu tekib ka vee puudusest. Kui seda valu enne trenni ei ole, vahetult peale trenni tekib ja siis pikkamööda kaob – üks põhjusi võib olla ka vee ja mineraalainete puudumine organismis.

Titaan
    Member

ega jah ma unustasin ka üks päev vee potsiku kaasa võtta ikka ilus pea valu tekkis peale trenni.Seda võib põhjustada ka stress.

Kunagi ammu lõin pea ka vastu kangi ära siis ka valutas.Neid põhjuseid võib päris palju olla.Aga stress ja pinge ees otsas kindlasti!

iff22
    Member

Kas keegi oskas nõu anda. Suurel pingutusel raskuse tõstmisel jaba 2 seerial lööb kukklasse julma valu ja peale seda ei saa harjutusi edais teha isegi väiksema pingutuse peale lõhub pea edasi? Kas on selle vastu mingid harjutused või peab midagi sööma. Spordi arsti juurde on muidu plaanis minna ka 4 päeva järjest juba pole olnd võimalik trenni teha. Kas keegi oskab nõu anda?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 205 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.