Skip to main content

Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu

Viewing 10 posts - 196 through 205 (of 205 total)
  • Autor
    Postitused
    Kask
    Member

Mul on kõrge vererõhk.. Pole ülekaalus, teen piisavalt aeroobset jnejne. Põhjus lihtsalt geenides. Olen proovinud naturaalseid abivahendeid, aga miski pole aidanud kahjuks.. Pean võtma ühte suht leebet(õnneks) rohtu, mis hoiab kenasti madalal. Arst ütles, et vererõhk võib mingi hetk ise ka korda minna, aga see tõenäosus ei ole eriti suur.

aivo1359
    Member

Peavalud võivad ka madalast pulsist tekkida,kuna ei saa normaalselt hapnikuga varustatud.Kõrge vererõhuga ei soovitata suurte füüsiliste raskustega tegeleda nagu ma olen kuulnud.Need on minu poolsed pakkumised.

AlanBStard
    Moderator

Mul on kõrge vererõhk.. Pole ülekaalus, teen piisavalt aeroobset jnejne. Põhjus lihtsalt geenides. Olen proovinud naturaalseid abivahendeid

Kõiki neid mida mainisin? Venitusi ja G mainitud joogat ka? Ei usu

gmaster
    Member

THE EFFECTS OF SUDARSHAN KRIYA YOGA ON SOME

PHYSIOLOGICAL AND BIOCHEMICAL PARAMETERS

IN MILD HYPERTENSIVE PATIENTS

Abstract : An open label intervention study was undertaken on 26 mild

hypertensives and 26 apparently healthy adults (30–60 y), for the effect of

Sudarshan Kriya Yoga practice for two months as complementary therapy.

In the hypertensives, there was a significant decrease in diastolic blood

pressure (P<0.01), serum urea (P<0.01) and plasma MDA (malondialdehyde

adducts) as oxidative stress marker (P<0.05).

Jorsik: arstide kohta ei tea, aga meditsiinitudengeid hulgub küll

rtf
    Member

Seller, D-vitamiin, kreatiin, venitused, aeroobika ja palju asju veel

Peale mõningast googeldamist leidsin, et jah sellerit soovitatakse, aga ei leidnud, et kui palju seda tarvitama peaks ja mis kujul.

Ja seller tundub olevat diureetikum, kreatiin aga vastupidi peaks aitama vett kehas hoida?

htilga
    Member

Omast kogemusest mainiks veel seda, et tihtipeale on konditsioneer jõusaali nii külmaks teinud, et seda õhku sisse ahmides tekib ka vahel kerge peavalu.

Anonüümne
    Guest

Tervist mehed.Mul on sama probleem umbes nagu kasutajaKashijimo.

Ainult, et kreatiini ja Dextrot ei suuda ma üldse võtta.Peale nende tarvitamist hakkab pea jubedalt valutama ja tekib selline pressiv tunne pähe ja kestab oma 6h vähemalt.Arst ütles et vererõhk on korras ja veresuhkur ka.Kuigi saunas käia enam ei kannata ja peale kerget pingutust on nägu nagu peet.Trenni aeg on hea olla, vahel halb.Kuid peale trenni lõõgastudes hakkab ikka jube halb.Nagu vererõhk lagneks kiirelt vms.Kohvi ei kannata sammuti.

Oskab keegi pakkuda miskit?Viga oleks nagu kõrges vererõhus ja samas liiga madalas.

gmaster
    Member

Poisid, aeroobset teete ka vahel?

Kui mingi asja tarvitamine tekitab valu või ebameeldivustunde siis lõpetage toote kasutamine.

On need peavalud sul muul ajal ka, näiteks peale SV-rikka toidu söömist?

Anonüümne
    Guest

Lõpetasin kasutamise ja andsin allesjäänud asjad sõbrale, tunneb vähemalt temagi asjast rõõmu.

Aeroobset ikka üritan teha, peavalu on kahjuks mirgeeni ja pingepeavalude alla pandud mul paberite järgi aga ma ei usu seda jama.

Üritan siiani põhjust leida.Toiduga pole peavalu seostada suutnud, sidrun vb ainult? Ärge kurjaks saage aga vahepeal olin Coca-Cola peal ja see hoidis peavalu eemale, ärge küsige, mul pole ka aimu.

Samas meenus 1asi, kui magama suudan jääda valuga, kaob see juba 2tunniga, ning ärgates on valu läinud.

gmaster
    Member

Pingepeavalu võib vabalt olla kaelast. Kui oled Tallinnast või Tartust, siis võta ühendust, võib üht-teist proovida.

Viewing 10 posts - 196 through 205 (of 205 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.