Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu
- This topic has 204 replies, 104 voices, and was last updated 14 years tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
september 2, 2011 at 8:04 p.l. #311976
Kask
MemberMul on kõrge vererõhk.. Pole ülekaalus, teen piisavalt aeroobset jnejne. Põhjus lihtsalt geenides. Olen proovinud naturaalseid abivahendeid, aga miski pole aidanud kahjuks.. Pean võtma ühte suht leebet(õnneks) rohtu, mis hoiab kenasti madalal. Arst ütles, et vererõhk võib mingi hetk ise ka korda minna, aga see tõenäosus ei ole eriti suur.
september 2, 2011 at 8:10 p.l. #311978aivo1359
MemberPeavalud võivad ka madalast pulsist tekkida,kuna ei saa normaalselt hapnikuga varustatud.Kõrge vererõhuga ei soovitata suurte füüsiliste raskustega tegeleda nagu ma olen kuulnud.Need on minu poolsed pakkumised.
september 2, 2011 at 8:20 p.l. #311980AlanBStard
ModeratorMul on kõrge vererõhk.. Pole ülekaalus, teen piisavalt aeroobset jnejne. Põhjus lihtsalt geenides. Olen proovinud naturaalseid abivahendeidKõiki neid mida mainisin? Venitusi ja G mainitud joogat ka? Ei usu
september 2, 2011 at 9:02 p.l. #311744gmaster
MemberTHE EFFECTS OF SUDARSHAN KRIYA YOGA ON SOME
PHYSIOLOGICAL AND BIOCHEMICAL PARAMETERS
IN MILD HYPERTENSIVE PATIENTS
Abstract : An open label intervention study was undertaken on 26 mild
hypertensives and 26 apparently healthy adults (30–60 y), for the effect of
Sudarshan Kriya Yoga practice for two months as complementary therapy.
In the hypertensives, there was a significant decrease in diastolic blood
pressure (P<0.01), serum urea (P<0.01) and plasma MDA (malondialdehyde
adducts) as oxidative stress marker (P<0.05).
Jorsik: arstide kohta ei tea, aga meditsiinitudengeid hulgub küll
september 29, 2011 at 8:53 e.l. #315077rtf
MemberSeller, D-vitamiin, kreatiin, venitused, aeroobika ja palju asju veelPeale mõningast googeldamist leidsin, et jah sellerit soovitatakse, aga ei leidnud, et kui palju seda tarvitama peaks ja mis kujul.
Ja seller tundub olevat diureetikum, kreatiin aga vastupidi peaks aitama vett kehas hoida?
september 29, 2011 at 9:27 e.l. #315086htilga
MemberOmast kogemusest mainiks veel seda, et tihtipeale on konditsioneer jõusaali nii külmaks teinud, et seda õhku sisse ahmides tekib ka vahel kerge peavalu.
veebruar 7, 2012 at 12:18 p.l. #223807Anonüümne
GuestTervist mehed.Mul on sama probleem umbes nagu kasutajaKashijimo.
Ainult, et kreatiini ja Dextrot ei suuda ma üldse võtta.Peale nende tarvitamist hakkab pea jubedalt valutama ja tekib selline pressiv tunne pähe ja kestab oma 6h vähemalt.Arst ütles et vererõhk on korras ja veresuhkur ka.Kuigi saunas käia enam ei kannata ja peale kerget pingutust on nägu nagu peet.Trenni aeg on hea olla, vahel halb.Kuid peale trenni lõõgastudes hakkab ikka jube halb.Nagu vererõhk lagneks kiirelt vms.Kohvi ei kannata sammuti.
Oskab keegi pakkuda miskit?Viga oleks nagu kõrges vererõhus ja samas liiga madalas.
veebruar 7, 2012 at 12:46 p.l. #223714gmaster
MemberPoisid, aeroobset teete ka vahel?
Kui mingi asja tarvitamine tekitab valu või ebameeldivustunde siis lõpetage toote kasutamine.
On need peavalud sul muul ajal ka, näiteks peale SV-rikka toidu söömist?
veebruar 7, 2012 at 12:52 p.l. #223678Anonüümne
GuestLõpetasin kasutamise ja andsin allesjäänud asjad sõbrale, tunneb vähemalt temagi asjast rõõmu.
Aeroobset ikka üritan teha, peavalu on kahjuks mirgeeni ja pingepeavalude alla pandud mul paberite järgi aga ma ei usu seda jama.
Üritan siiani põhjust leida.Toiduga pole peavalu seostada suutnud, sidrun vb ainult? Ärge kurjaks saage aga vahepeal olin Coca-Cola peal ja see hoidis peavalu eemale, ärge küsige, mul pole ka aimu.
Samas meenus 1asi, kui magama suudan jääda valuga, kaob see juba 2tunniga, ning ärgates on valu läinud.
veebruar 7, 2012 at 1:42 p.l. #223521gmaster
MemberPingepeavalu võib vabalt olla kaelast. Kui oled Tallinnast või Tartust, siis võta ühendust, võib üht-teist proovida.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.