Skip to main content

Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 205 total)
  • Autor
    Postitused
    jorsik
    Member

Peab vist jälle mainima, et siin foorumis pole arste (ilmselt?). Igasuguste selliste terviseprobleemidega võiks kõigepealt pöörduda arsti poole ja alles siis, kui nemad midagi ei leia ega oska abi anda, võib siin küsida. Meil ei ole ju röntgensilmad, et saaks su pea sisse näha, mis põhjustab su peavalusid.

Kashijimo
    Member

Peab vist jälle mainima, et siin foorumis pole arste (ilmselt?). Igasuguste selliste terviseprobleemidega võiks kõigepealt pöörduda arsti poole ja alles siis, kui nemad midagi ei leia ega oska abi anda, võib siin küsida. Meil ei ole ju röntgensilmad, et saaks su pea sisse näha, mis põhjustab su peavalusid.

Seda küll, aga vastuseid olen päris palju saanud ja on juba millele toetuda. Kuna see foorum on tervise ja spordiga väga palju seotud siis arvasin, et äkki kellegil on olnud sama jama. Ma paraku selline inimene, kes arsti juurde pöördub viimases hädas.

haubits
    Member

Seda küll, aga vastuseid olen päris palju saanud ja on juba millele toetuda. Kuna see foorum on tervise ja spordiga väga palju seotud siis arvasin, et äkki kellegil on olnud sama jama. Ma paraku selline inimene, kes arsti juurde pöördub viimases hädas.

Ei ütleks, et tegu on mõistliku suhtumisega.

Mine spordiarsti juurde näiteks. Kuklapiirkonnas on hulgim lihaseid ja ilmselt seal sul pinge ja häda tekibki.

Minul oli ka nooremana sama jama – pidevad peavalud. Põhjuseks oli kõrge vererõhk. Kui vererõhu kontrolli alla sain, sain ka peavaludest enam-vähem lahti.

AlanBStard
    Moderator

Arste nähtud küll, väga ei soovita

rtf
    Member

Minul oli ka nooremana sama jama – pidevad peavalud. Põhjuseks oli kõrge vererõhk. Kui vererõhu kontrolli alla sain, sain ka peavaludest enam-vähem lahti.

Kuidas sa vererõhu kontrolli alla said?

Archangel
    Member

Toitumine korda. Piisavalt trenni ning algus ongi tehtud. Siis võib kasutada spetsiifilisi naturaalseid abivahendeid. Neid on ikka paar tükki, mis vererõhku alla viivad.

Vähem jõutrenni, rohkem aeroobset trenni, lisaks võtsin kaalust alla päris palju.

AlanBStard
    Moderator

Seller, D-vitamiin, kreatiin, venitused, aeroobika ja palju asju veel

rtf
    Member

Toitumine korda. Piisavalt trenni ning algus ongi tehtud. Siis võib kasutada spetsiifilisi naturaalseid abivahendeid. Neid on ikka paar tükki, mis vererõhku alla viivad.

Mul ei kipu isegi Betaloc’i tabletid suurt midagi muutma…

AlanBStard
    Moderator

Mis mõttes “isegi”

Mul ei kipu isegi Betaloc’i tabletid suurt midagi muutma…

Neid olin ka aastaid võtnud. Alandasid vererõhku küll, kui võtsin, aga kui ära jätsin, siis tõusis ikka uuesti. Aga Betaloc ongi selline lahja kraam.

gmaster
    Member

Ossa issa ristike, kõlab hirmsalt
    AlanBStard
    Moderator

or even a tongue piercing

Assa juudas

gmaster
    Member

Kusjuures pean ära mainima väga huvitava uuringu pingepeavalu kohta oimupiirkonnas (m. temporalis, innerveeritud sama kolmiknärvi poolt)

Uuringu link

Non steroidal anti-inflammatory drugs (NSAID)

and botulinum toxin act peripherally by

decreasing pain, muscle tenderness and

spasm whereas, the yogic lifestyle exerts its

influence centrally via probably limbic area

and by alleviating the stress/mental tension

related component of chronic pain.

Jooga sama efektiivne kui NSAID. JOOGARUUM

Sobib väga hästi ka meestele, ise testitud.

Viewing 15 posts - 181 through 195 (of 205 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.