Skip to main content

Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 205 total)
  • Autor
    Postitused
    frantic
    Member

Tegemist on vererõhu probleemiga , tuleks kindlasti arsti juurde pöörduda , seni treenida väiksemate raskudega või hoopis tervise huvides trenn lõpetada seniks kuni arst diagnoosi annab .

Acqua
    Member

Mul kah vahest selline asi, tihti siis kui väsinuna olen trenni läinud ja lööb välja lõuga tõmmates. Siis kui hinge kinni hoian.

aivo1359
    Member

Arvan olevat pingest või halvast verevarustusest.

doork
    Member

käisin täna arstijuures .. vererõhk oli täiesti normis , aga arst rääkis et asi kaelalihastes … saatis mind taastusravi arstijuurde jutule.

ütles et vältida ülakeha treenimist. :S

gmaster
    Member

õigesti tegi et saatis

vbl surud pea liiga kuklasse kui harjutusi teed vms mida sa ise ei märka

doork
    Member

käisin täna mazaasis , peavalu kadunud , ilmselt oli asi kaelasoontes.

Anonüümne
    Guest

Tere. Mul selline probleem et kui ma pingutan maksimaalselt siis hakkab pea valutama ( jooksmine, raskete raskustega treenimine) Kas asi võib olla vererõhus ??

Tere. Mul selline probleem et kui ma pingutan maksimaalselt siis hakkab pea valutama ( jooksmine, raskete raskustega treenimine) Kas asi võib olla vererõhus ??

Suure tõenäosusega on asi vererõhus. Koormustesti oled teinud?

Rookie21
    Member

Kas koormustesti tegemise jaoks peab kuskile arsti juurde minema jah?

Jarmo Oberst
    Member

Kas koormustesti tegemise jaoks peab kuskile arsti juurde minema jah?

Jah, peab.

gmaster
    Member

Diagnostikakeskuses peaks ka täitsa saatekirjata saama, aga see maksab:)

kui perearst saadab, siis saad tasuta:)

Üldiselt võib põhjus olla ka selles, et surud pead kuklasse pingutuse ajal ja pressid veresooned kinni… või et sa ei hinga soorituse ajal… (Kerges faasis sisse, raskes välja. Ja seda kõike pead jaksama seeria ajal kontrollitult ja aeglaselt teha)

Piu
    Member

Terv, asi siis selline, et kui teen ühe seeria ära, siis hakkab pea väga tugevalt lõhkuma ja varem sellist asja polnud, kui jõusaalis käisin. Peavalu hakkab just siis, kui alles jõusaali tulen ja teen esimest harjutust. Kuigi trenni lõpus harjutusi tehes seda peavalu enam pole. Milles võib olla probleem.. ?

Carlsson
    Member

Ära hingamist unusta.

veikot
    Member

Peavalul on väga palju erinevaid vorme ja põhjuseid! Niimoodi kusagilt foorumist abi otsida on suht mõttetu, mine arsti juurde ja kui võimalik käi kompuuteruuringus ära! Kindlasti ära lükka asja kõrvale, mõttega et küll ise üle läheb… Kui on mingi tõsisem viga, läheb asi ainult hullemaks!

Piu
    Member

Carlsson: Hingamine korras.

veikot: seda ma kardangi, et kunagi muidu pole olnud, aga nüüd järsku on hakanud.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 205 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.