Skip to main content

Peale trenni toitumine

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Peale trenni toitumine

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • Autor
    Postitused
    Samakamees
    Member

Jah, kõik ehituslikud (taastumise) protsessid vajavad ju energiat. Ei ole mõtet seda energiat võtta nendestsamadest “materjalidest” vaid kasutada ikka korralikku “kütust”.

Kui me tahame punktist A punkti B rongikoormat puitu viia, siis mõistlikum, kui meil ikka diiselrong, kui et meil on auruvedur, mida kütame sellesama puiduga, mis meil koormaks.

jrx
    Member

Kas teema algataja väidab, et ei jõua vahetult pärast jõusaali süüa midagi ning soovib midagi jõusaali kaasa võtta?

Koheselt peale jõusaali midagi süüa, sest koju jõudmisega läheb aega.

MõmmiLiis
    Member

Vabandan, et oma teemaga siia sisse sõidan, aga mul kah küsimus seoses pärast trenni toitumisega… Äkki on tarku aitamas.

Kui mul on vahel kombeks hilisõhtul jooksmas või uisutamas käia ja lõpetada sellega veidi enne südaööd ehk ca tunnike enne magamaminekut. Ühest küljest peaks peale trenni ju sööma, teisalt ca 2-3 tundi enne magamaminekut seda väga ei soovitata. Mis oleks sel juhul õige teha (trenni kellaaega väga muuta ei tahaks)?

jrx
    Member

Mina sellises kontekstis söön midagi kerget ja vähe – nt. banaan + kohupiim. Kasvõi klaas-kaks kakaod:)

maxcar
    Member

Vabandan, et oma teemaga siia sisse sõidan, aga mul kah küsimus seoses pärast trenni toitumisega… Äkki on tarku aitamas.

Kui mul on vahel kombeks hilisõhtul jooksmas või uisutamas käia ja lõpetada sellega veidi enne südaööd ehk ca tunnike enne magamaminekut. Ühest küljest peaks peale trenni ju sööma, teisalt ca 2-3 tundi enne magamaminekut seda väga ei soovitata. Mis oleks sel juhul õige teha (trenni kellaaega väga muuta ei tahaks)?

ahe

no midagi kerget ikka võib kohupiima 200g+klaas mahla ei tee paha,ise ka lähen mõnikord peale trenni peaaegu kohe magama aga ikka söön kohupiima.

Aimuu
    Member

eelistan samuti kohupiima, seda toru oma, lemmikuks on rosin ja banaan, maasika ei istu…

oks
    Member

Ise kasutasin kohupiima peale trenni kodus, kuid ka jogurt väidetavalt on väga hea !

Kusjuures kohupiim on 250g mida väga kerge süüa ja 100g on 32g valke

Stardust
    Member

Kusjuures kohupiim on 250g mida väga kerge süüa ja 100g on 32g valke
    oks
    Member

ei viibi küll praegu kodus, kuid kui koju jõuan annan täpse margi.

Ühes kohupiimas oli 16g või 18g 100g kohta valke ja teises 32g.

Homme õhtul/ülehomme annan vastuse !

Mart Muru
    Member

Mis meil oligi link

Hola Bola
    Member

Praegu suvi,võta mõni õun või tomati kurgi salatit kaasa .

Kilone jogurt peale trenni ntks, 35g valku, 1000kcalit

või kohupiimakreem.

Profiil
    Member

Ise ka peale trennni võtan vahepeal Maksimarketist mõne saslõkivarda või kilose jogurti teepeale söömiseks. Kodus(ligi kilomeeter kõndi) söön kas kodujuustu või kohupiima.

Bonsuna
    Member

ei viibi küll praegu kodus, kuid kui koju jõuan annan täpse margi.

Ühes kohupiimas oli 16g või 18g 100g kohta valke ja teises 32g.

Homme õhtul/ülehomme annan vastuse !

Ma olen kindel, et selle 32g valgu sisaldusega 100g kohta kohupiima pead sa siis ise alles turule tooma.(mis muidugi võimatu) Hetkel sellist küll pole. See oleks siis juba ehtne juust. Kohupiima puhul pole nii kõrge valgu konsentratsioon võimalik lihtsalt.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.