Küsimus selline, et kui trenn lõppeb õhtul kell 20.30 umbes ja magama lähen juba kuskil 22.30 paiku siis mida oleks õige peale trenni süüa? Mulle endale tundub kuidagi üldse naljakas vahetult enne magama minekut süüa, aga ma tean et midagi ikka peaks. Et äkki keegi oskab soovitada ja nōu anda mis see olema peaks? Mainin ära ka, et eesmärgiks on kaalu langetada
Söö kohe peale trenni ära, siis jääb veel ~1.5h aega magamaminekuks. See mida süüa oleneb mida eelnevalt päeva jooksul söönud oled. Peale trenni võiksid saada nii valku, süskareid kui ka rasvu. Nt kodujuustusalat+puuvili on hea variant.
Aitäh vastamast! Eks üritan midagi siis välja mõelda midagi mida oleks hea süüa ” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”” width=”20″ />
Tahtsin veel lisada, et kas peale piimatoodete ka midagi sellist head oleks? Kuna piimatooted ei mõju mul näonahale hästi siis väga hea meelega neid ei tahaks süüa, et mis näiteks siis peale kodujuustu veel oleks?