Skip to main content

peale avariid :(

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » peale avariid :(

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    mart
    Member

juhtus nii, et oli suht karm autoavarii, peale mida ma ei saanud mõni kuu trenni teha. nüüd üritan uuesti alustada. küsiks, äkki on kellegil sarnaseid kogemusi.

enne avariid tegin 3-se splitiga 3 korda nädalas, paljuski kasutasin HIT-i põhimõtteid. kaalusin ca 90 kg. nüüd olen 83kg ja´jõunäitajad on täiesti all.

kuidas siis vormi taastama hakata? millise splitiga, millise strateegiaga? kui palju aeroobset teha (ei tahaks liiga palju energiat, mida võiks lihaste ehitamiseks kasutada, aeroobse peale ära kulutada)? võib-olla veel mingied soovitusi vormi taastamiseks?

fred andis mulle eile flexeris asjalikku ja konkreetset nõu, suur tänu talle!

dr.Zook
    Member

Kõige tähtsam on olemas – nõuandja treener.

Ise arvan, et pane sama taktikaga edasi, aga loomulikult jõupärase raskusega. Lihas “mäletab”, s.t. jõud taastub olenevalt üldisest baasist märgatavalt kiiremini kui eelnevalt mingi raskuseni jõudes – nii et kannatust. Aeroobset tee ikka, pead ka korralikult sööma ja vitamiine tarvitama (ning võib-olla valgupulbrit, eriti glutamiini).

P.S. Minu arvates kõige destruktiivsem on endale ülesandeks seada “KIIREID tulemusi”, kõige efektiivsem on lihtne regulaarne realistlik trenn.

Risto
    Member

Olen sellise probleemiga päris lähedalt kokku puutunud. Konkreetsemalt on midagi raske soovitada, kui ei tea täpselt milliste vigastustega on tegemist. Kas oli luumurde, siseorganite vigastusi jms. Igatahes tuleb trenniga (loe: liikumisega) võimalikult varakult pihta hakata. Kui keegi soovib, võin üht-teist nõu anda. Minu meiliaadress on risto@ttusport.ee

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.