peaaegu taimetoitlane
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » peaaegu taimetoitlane
- This topic has 52 replies, 22 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Agnes1h.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2008 at 8:56 e.l. #144146
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMina ei saa näiteks hülgeliha süüa,jubeda lõhnaga,tuleb teha imevigureid,et sellest lahti saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei saa jälle näiteks pingviiniliha süüa.
märts 5, 2008 at 12:57 p.l. #144169Kirsti
MemberIGASUGUNE kala lõhn on jälk ja minu jaoks “hais”. Vanaaastaõhtul tegi ema ahjus lõhet. Terve pere käis ja vedas ninaga, et ooo, mis hea lõhn, kõik vesitasid suud – mul oli süda paha. Heeringas on veel eriline rõvedus…
Ma pole lapsest peale kala kunagi söönud, juba titena sülitasin välja. Ja ilmselt ei hakka ka kunagi sööma.
märts 5, 2008 at 1:32 p.l. #144172hehee
MemberHeeringas on veel eriline rõvedus…Mulle ka kala ei maitse, aga öelda toidu kohta rõvedus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2008 at 1:51 p.l. #144174Vägivaldur
MemberMa pole lapsest peale kala kunagi söönud, juba titena sülitasin välja. Ja ilmselt ei hakka ka kunagi sööma.Üks hea Soome reklaam tuleb selle jutu peale meelde. “En ole koskaan juonut maitoa…enkä juo.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes mäletab see mäletab.märts 6, 2008 at 8:47 p.l. #144425karusööbmetsasmoosi
Membermina oleksin küll pisut kriitilisem. kuna sa tarbid peaaegu täielikult süsivesinikke, siis puudub su ajul võimekus mõtelda. ja kuna ajul puudub jõud, siis ei teki ka paremaid lahendusi kaalu langetamiseks. juba tibuloogika näitab selgelt unereziimil töötavat mõtlemist, mis põhineb võrdlusena seebikatest tuleva üliheaduse kasuks otsustamisega, mis on tegelikult, oh üllatust, rumalusel põhinev kurjus. parem tarvita mitmekesist normaalset toitu, ja kuluta saadud energiat spordi tegemiseks, sedasi enda pekki maha küpsetades. mõtled aktiivselt, oled aktiivne- ja ongi ühe inimesevõrra inimkond parem.
kuigi minul on tunne, et naissugupool ongi evolutsiooni käigus rumalamaks muutunud, domineeriv on emotsionaalsus ja tagaplaanil ratsionaalne suhtumine, kuna algusaegadest saati hakati asju lahterdama füüsilise jõu alusel, ja naised olid nõrgemad, seega mees oli mõtleja ning käsutaja..
“> thats all that.märts 8, 2008 at 5:57 p.l. #144768maximus89
MemberNaised ei ole rumalamad, naistel on aju lihtsalt teistsuguse ehitusega.Meestel on ajukoor paksem ja kurrulisem (suurema pindalaga) kui naistel, selle arvelt on nendel aga ajukoore erinevaid osasid ühendav kude väiksem.Aju ruumala on mõlemal ühesugune.Ma täpsemalt ei oska öelda, milles see täpselt väljendub, aga üldiselt ajukoor on see mis vastutab loogilise mõtlemise, analüüsimise, seoste loomise jne. eest.
märts 8, 2008 at 6:35 p.l. #144777Kirsti
MemberMulle ka kala ei maitse, aga öelda toidu kohta rõvedus….
“>Saad aru, selles asi ongi, et kala pole minu jaoks toit.
Ka kuule, “karusööbmetsas…” – süsivesinik??? VESINIK?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2008 at 7:10 p.l. #144781AlanBStard
ModeratorAga kala on ajuvitamiin
“>Sidrunimahl seob need “haisevad” amiinid enamuses ilusti ära.
märts 8, 2008 at 7:31 p.l. #144786AlanBStard
ModeratorSellepärast, et kokk köögis teab, et vastasel juhul saadab klient restoranis halvaks minemas või läinud kala tagasi kööki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kodus panen ka sidrunimahla, ma oma arust mädanenud kala ei söö
“>märts 9, 2008 at 1:33 p.l. #144866hehee
MemberSaad aru, selles asi ongi, et kala pole minu jaoks toit.Tühi põhjendus. On asju, mida ma ei söö, kui just näljahäda pole, aga austus toidu vastu ei ole seotud sellega, mida mina süüa eelistan.
märts 9, 2008 at 1:37 p.l. #144868ROtter
MemberMa kodus panen ka sidrunimahla, ma oma arust mädanenud kala ei söö
“>Kas sa heeringat või kilu sööd?
märts 9, 2008 at 2:14 p.l. #144872Kirsti
MemberTühi põhjendus. On asju, mida ma ei söö, kui just näljahäda pole, aga austus toidu vastu ei ole seotud sellega, mida mina süüa eelistan.Sinu jaoks võib ta ju “tühi” olla. Minu meelest täiesti aksepteeritav põhjendus. Suhtumine võib erinev olla. Jään endiselt oma seisukoha juurde.
märts 9, 2008 at 2:44 p.l. #144876Aile
MemberKas sa heeringat või kilu sööd?Mida m2dam kilu, seda parem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2008 at 2:44 p.l. #144878hehee
MemberSinu jaoks võib ta ju “tühi” olla. Minu meelest täiesti aksepteeritav põhjendus. Suhtumine võib erinev olla. Jään endiselt oma seisukoha juurde.Loodame vaid, et saatus Sulle söögiks Su enda sõnu ei küpseta.
märts 9, 2008 at 5:15 p.l. #144895AlanBStard
ModeratorKas sa heeringat või kilu sööd?Alla selle haiseva Rootsi mädaheeringa ma muud midagi mädaks ei loe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja seda Rootsi oma olen ka tegelikult söönud aga ainult koos viinaga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.