Pea Pööritus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Pea Pööritus
- This topic has 14 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
helenk88.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2009 at 8:04 p.l. #15048
lambikasutaja
MemberTere!
Oleks siis selline küsimus, et viimaselajal on hakanud silme eest musta lööma trenniaeg, kui lõpetan seeria.
Hakkab nagu kergelt paha ja pea läheb uimaseks ja lööba nati musta.
Tekkis küsimus, et kas se on normaalne?
Sõbral täpselt samamoodi.
mai 6, 2009 at 8:17 p.l. #194751MWEchamp
MemberNormaalne see kindlasti ei ole. Millal on viimane toidukord enne trenni? Mida sööd ja kui palju? Kaua see sul esinenud on?
mai 6, 2009 at 8:24 p.l. #194755Kustamees
Memberpõhjuseid võib olla mitmeid:
vererõhk pole korras
vähene uneaeg
pole söönud korralikult
umbne saal
jne.
mai 6, 2009 at 8:37 p.l. #194760lambikasutaja
Memberpõhjuseid võib olla mitmeid:vererõhk pole korras
vähene uneaeg
pole söönud korralikult
umbne saal
jne.
vererõhk on mul jah natukene kõrge
süia olen üritanud korralikult 4korda ja valgu sheik
saal on ka tegeikult jah veidi umbne.
aga ma just mõtlen et seda mul koguaeg ei esine ja kas se võib olla ka kahjulik tervisele kui niimodi edasi treenida
mai 6, 2009 at 8:43 p.l. #194761moosese10k2sku
MemberVõib olla veresuhkur. Klassivennal on sammuti. Ta küll ei tegelte jõusaaliga kuid spordib. Tema võtab siis ühe väikese sokolaadi batooni.
mai 6, 2009 at 8:51 p.l. #194762Kustamees
Membervererõhk on mul jah natukene kõrgesüia olen üritanud korralikult 4korda ja valgu sheik
saal on ka tegeikult jah veidi umbne.
aga ma just mõtlen et seda mul koguaeg ei esine ja kas se võib olla ka kahjulik tervisele kui niimodi edasi treenida
ega tervisele head küll ei tee, kui nii edasi treenida
mine käi näiteks perearsti juurest läbi, saad veresuhkru ära mõõta ja vererõhu ning ehk oskab ka tema kuidagi nõu anda sinu probleemile
mai 6, 2009 at 8:59 p.l. #194763helenk88
MemberEndal on ka mõned korrad silme eest mustaks löönud.
Perearsti juures käik oli küll mõttetu.
Veresuhkur ja- rõhk on mul ka korras. Tahaks ise ka teada, mis seda põhjustab.
mai 6, 2009 at 10:58 p.l. #194770wilson
Membermul jalgadepäeval selline asi pidevalt.ise arvan et kuna jalad ju suurimad lihased siis ehk tõmbab vere jalgadesse ja ehk sellest? teistel päevadel sellist asja ei ole.
mai 7, 2009 at 5:34 e.l. #194777lambikasutaja
Memberjah mul ka kõigerohkem jalgade päeval.
mai 9, 2009 at 3:15 p.l. #195153kkris
MemberEndal on ka mõned korrad silme eest mustaks löönud.Perearsti juures käik oli küll mõttetu.
mai 9, 2009 at 3:15 p.l. #195154kkris
MemberEndal on ka mõned korrad silme eest mustaks löönud.Perearsti juures käik oli küll mõttetu.
mai 9, 2009 at 3:15 p.l. #195156kkris
Tihti peale on suitsetajatel inimestel nö. blackout’id. Ehk siis pilt läheb eest mustaks.
mai 9, 2009 at 3:18 p.l. #195158kkris
MemberMu arvuti pani pange, postitas ise siin mingeid asju
mai 9, 2009 at 3:33 p.l. #195163InsaneQlimax
MemberOn mulgi nii olnud. Ilmselt ongi kõige suuremateks probleemideks kõrge vererõhk ja umbne saal. Ja keha pole veel harjunud sellistes tingimustes palju pingutama, sestap “streigib”. Peaks siis vaatama, et pähe väga suurt rõhku ei tekiks, kui tekib siis teha paus ja käia värske õhu käes.
mai 9, 2009 at 6:21 p.l. #195184helenk88
MemberTihti peale on suitsetajatel inimestel nö. blackout’id. Ehk siis pilt läheb eest mustaks.Ei ole suitsetanud, ei suitseta ega hakka ka suitsetama.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.