Skip to main content

Pea pesemine?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Pea pesemine?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    Infinity
    Member

Pesen igapäev pead sampooniga, kas see pidavat kahjulik olema? Suht võimatu, kui ei pese, juuksed lähevad kohe mustaks..

gymer
    Member

Aga vaheta shampooni, mõned hoiavad pea kauem puhtana. Igapäev pesta on vb. testi pisut liiast.

hehee
    Member

Juukseid tiheda pesuga ära harjutada on imelihtne, vastupidi tagasi harjutada nõuab juba suurt kannatlikkust (kui kaua keegi rasvase peaga ringi jaksab käia).

Nana
    Member

Ma tean omast käest, et mida tihedamini pead pesta, seda kiiremini lähvad juuksed mustaks. Loomulikult ei pea ma silmas seda, et nüüd hakkad katsetama, et näitex nädal- kaks pead ei pese, siis äkki enam ei lähegi kunagi mustax

R.T
    Member

Ma ei tea, ma pesen igapäev pead ja pole viga midagi.

uskumatu
    Member

Meestel pole mingi probleem iga päev juukseid pesta. Nagunii päevas korra pestakse kogu keha ja see juustepesu lisab vaid mõne minuti. Juuksed on nii lühikesed ka, et ei pea muretsema, et nad liiga tihedast pesemisest katkisteks läheksid.

Tartus raekojaplatil müüakse ühes poes meeste šampoone mitusada krooni väike pudel. Niipalju kui ma sealt mööda olen läinud, pole kedagi sealt ostmas näinud.

Aile
    Member

Mida tihedamini pesed, seda rutem rasvaseks l2hevad.

Mina rohkem kui kord n2dalas ei pese. Juhtub olema vajadus… siis minu koertel on kuivshampoon

savi_
    Member

Ma pakun, et paljud ei oska lihtsalt šampooni ära loputada ja pärast pea pesemist kuivatatakse fööniga. Korralikult šampoon välja loputada püsivad juuksed kaua puhtana ja föönita ei retsi ka juukseid eriti.

ras-
    Member

Juukseid tiheda pesuga ära harjutada on imelihtne, vastupidi tagasi harjutada nõuab juba suurt kannatlikkust (kui kaua keegi rasvase peaga ringi jaksab käia).

kusjuures ja.

vahepeal sai iga päev miskit trennilaadset tehtud ja siis ka pestud, muidugi ka pea üle käidud. Siis lugesin ka kuskilt selle kohta, et seeõttu lähebki kiiremini “mustaks”. Nüüd 1-2 korda nädalas, ülejäänud aja lihtsalt kere ja puhas tunne tõesti kestab kauem, kui kuu-kaks oled sedasi teinud.

Kui tegemist naisterahvaga, pikkade juusteg või sooviga kasvatada, siis pidev pesemine muudab juuksed ülirabedaks ja peatab ka juustekasvu, hoolima sellest, mis tooteid kasutad. Vaheta aegajalt shampoone ja pese u 2x nädalas, harjud ära. Algul võib olla tunne, et peale trenni on juuksed kohe eriti mustad, see tunne aga kaob ja harjud asjaga.

Varem pesin enda omi ka peale igat trenni ehk siis iga päev, mõnikord lausa 2x päevas- nüüd enam mitte. Juuste kasv on oluliselt muutunud, samuti juuste üldine seisukord.

Ja muide, odav, Prismades müüdav Vene looduskosmeetika võib ka vahel imesid teha (shampoonid, raviampullid jms)

tarmzz
    Member

Kui tegemist naisterahvaga, pikkade juusteg või sooviga kasvatada, siis pidev pesemine muudab juuksed ülirabedaks ja peatab ka juustekasvu, hoolima sellest, mis tooteid kasutad. Vaheta aegajalt shampoone ja pese u 2x nädalas, harjud ära. Algul võib olla tunne, et peale trenni on juuksed kohe eriti mustad, see tunne aga kaob ja harjud asjaga.

Varem pesin enda omi ka peale igat trenni ehk siis iga päev, mõnikord lausa 2x päevas- nüüd enam mitte. Juuste kasv on oluliselt muutunud, samuti juuste üldine seisukord.

Ja muide, odav, Prismades müüdav Vene looduskosmeetika võib ka vahel imesid teha (shampoonid, raviampullid jms)

shreku
    Member

Pesen igapäev. Pahmakas peas on küll väga tihe. Muidu tundub pea kole must, kui ei pese. Aegaajalt võiks aga šampooni vahetada.

TerrenCe
    Member

Pesen iga hommik. Sest lähevad lihtsalt nii kiiresti rasvaseks. Võibolla peaks ka ümber hakkama harjutama:D

Supsti
    Member

Pesen iga hommik. Sest lähevad lihtsalt nii kiiresti rasvaseks. Võibolla peaks ka ümber hakkama harjutama:D

Täpselt sama, endal natuke pikemad juuksed kah. Lihtsalt rõve tunne on, kui käid duši all ja pead ei pese või hommikul ärkad ning lükkas näpud läbi juuste ja tunned, et juuksed on mustad.

Kuidas on seotud muidu kiilanemine ja pesemine?

edit: mitte, et mul kiilanemisega probleeme oleks vms

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.