Skip to main content

Paus

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    M1ster
    Member

Tervist!

Mul selline küsimus, nimelt ma olen teinud korrapäraselt trenni koguaeg 4x nädalas ja kasutanud Protein No1 ja Whey Lemon Superit ning tegin ka ühe kreatiini kuuri.

Lugu siis järgmine: Peale mitmeid kuid protein no1 võtmist otsustasin proovida kreatiini, mis ka mõjus minu puhul täitsa hästi (teada ju, et mõjub igale inimesele erinevalt) kui 1 kuu täis sai ehk siis oleks õige aeg nigu teha väike paus selle kasutamisest. Mina aga pole oma 3 nädalat trenni teinud hetkel (isiklikud põhjused, mitte otseselt seotud tervisega vms) ning pole nüüd siin viimased 3 nädalat ka proteiini ja kreatiini tarbinud. Kui nüüd järgmine nädal hakkan uuesti trenni pingsalt edasi tegema (nigu alati) siis kas tasuks kohe alustada ka proteiiniga? Kreatiinist peaks vast mõneks kuuks loobuma, nii oleks vist kõige õigem?

Ja siis nii huvi pärast veel küsimus, et kas nende 3-4 nädalaga langeb füüsiline vorm (just jõu poolest) väga palju? Või kas üldse? Pole nigu varem selliseid pause teinud, tea mida oodata, tuleval nädalal :???:”>

Ette tänades.

M1ster.

renku
    Member

Proteiiniga jätka kohe kindlasti. Jõu langemine oleneb inimesest. Minu puhul langeb selle ajaga tohtult, mõnele aga annab puhkus just juurde. Alusta igatahes esimene nädal kergemate raskustega.

Ott Kiivikas
    Member

Valku peaks organism saama piisava koguse pidevalt kui on treeningperiood, vastasel juhul ei ole millest taastada ega ehitada lihaseid. Kreatiini võid esialgu tarbida kuuridena, edaspidi võib praktiseerida ka pikemat aega (3 -5 kuud), väiksema koguse ca 5gr. päevas tarbimist

M.M.
    Member

Jõunäitajate seisukohast ei oska täpselt öelda palju langeb aga 3-4 nädalaga suurt midagi hirmsat ei juhtu, paari nädalaga peaks olema näitajad taastunud ja samad mis ennemgi. Ise olen 7 aasta jooksul kõige pikema pausi pidanud 10-14 päeva, tavaliselt vahetult peale võistlust, et taastuda natuke sellest sado-masost.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.