patu päev.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » patu päev.
- This topic has 17 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
aprill 23, 2009 at 2:31 p.l. #192740
Panda
Memberno see kogus on ikka suur kuid tunde(vaimse söögi isu) poolest ma täiesti mõistan sind.(on juhtunud hilisemas minevikus kus olen söönud 10 juustu burgerit umbes tunni aja jooksul ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Pärast selle teema loomist sõin ma veel lisaks juustu,sinihallitus juustu,loomaliha sinki,siis mingit rasvase ribaga sea sinki,majoneesi, a le cog i kalja, ja tegin uue ringi jäätist nii et pidi kaa peaaegu ülesse tulema. und kaa r..isk ei saanud mingi 2 tundi vähkresin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga hommikul tegin jooksu (830 kcal /50 %fat) ja tundsin ennast pärast seda palju paremini. Nüüd võtan siis arvesse oma nälja hooge ja plaanin ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurb, aga tuleb tunnistada, et ka mulle tuttav teema. Ja need enesesüüdistused ja tagantjärgi tarkus… Tekib selline tung süüa palju, imestan, et kuhu see kõik ära mahub? Viimasel ajal olen suutnud seda tungi ohjeldada õige toiduvalikuga ja vältides hundiisu tekkimist. Kui süüa võimalikult naturaalseid toiduaineid, kus ei ole sõltuvust tekitavaid glutamaate jt. lisaaineid ning suhkrut, siis organism ei nõua ka nii palju.
Lisaks veel, et tegelikult on põhjus ju eelkõige emotsionaalne. Toit kompenseerib mingit puudujääki. Minul näiteks tekib see söömistung tavaliselt siis kui tunnen end üksikuna või kui tuleb selline tühjusetunne. Enamasti juhtub see nendel kahenädalastel perioodidel, kui elukaaslase töö iseloomu tõttu üksi olen (õnneks on päeval kõik kontrolli all, sest töö juures ikka ju inimesed ümberringi). Kui ta tagasi, siis on kõik jälle OK, elu ilus ja kaal langeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimene on siiski emotsionaalne sotsiaalne olevus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, enesetunnet pärast suurt söömist aitab parandada see, kui palju vett juua ja järgmine päev rohkem liikuda. Järgmisel päeval võiks väiksemaid portsjoneid süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid mina siiski sinu asemel prooviks (ja proovingi) neist sööstudest vabaneda ja võtta hoiak normaalse toitumise suunas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2009 at 2:39 p.l. #192741Alexander Andrusenko
ModeratorNoo, seepäev oli mul ka vist ainulaadne elus – sellist masendust annab järgi teha !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hommikul oli vist 3 kaussi putru, väga palju võileibu igasuguste lisanditega, mida saada oli. Moosi läks kuskil 200g pudru peale.
Paari – kolme tunni pärast järgnes 400g halvaad, 1 liiter nestead.
sellele veel kas oli 7 või 10 jäätist jutti.
Peab mainime, et ma käisin see päev mitu korda hädal ka, endal oli väga ebameeldiv olla koguaeg, kuid pidama ei saanud.
Õhtu tuli veel rohkem ulme ! Läksin isaga Hesburgerisse, kus võtsin megaeine ning poest ostsin koju omale mingeid sajakesi, 1 liitri jäätist ning 2 kohupiimakreemi – lõpuks olin omadega nii ülesöönud, et okse oli väga lähedal, jäin aken lahti magama – lihtsalt nii palav oli, otsaesine oli täiesti märg
PS – see oli ammu ja kindlasti oli seal sööki veel..
Sama jama on mul siiamaani, kuid nüüd olen ta nö kontrolli alla saanud ja mulle piisab tavaliselt paarist kausist pudrust moosiga, või keefir + kookoshelbed ning proovin alati ajastada seda sellele päevale, kus on kõvasti trenni tehtud, kui 60% juhtudest juhtub see ikkagi puhkepäevadel :S
See on kas idiootsus või buliimia. Ravima peab igal juhul.
aprill 26, 2009 at 9:44 p.l. #193164Anonüümne
GuestSee on kas idiootsus või buliimia. Ravima peab igal juhul.see on siis pigem binge eating disorder
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.