Parteiline kuuluvus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Parteiline kuuluvus
- This topic has 129 replies, 60 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Madis232.
-
AutorPostitused
-
juuni 2, 2009 at 6:29 p.l. #199619
Savage
Membersavipäts
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2009 at 6:30 p.l. #199620BRIKI
MemberKunagi, kunagi ammu liitusin Res Publica noortega ja praeguseni olen vist nende nimekirjas, kuna saadetakse igast pahna koju….nüüd olen vanem ja targem:D Et siis ei poolda midagi!
juuni 2, 2009 at 6:34 p.l. #199623PumaZ
Membersavipäts
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi sai oma telefoni talt sõnumi:D?
juuni 2, 2009 at 7:43 p.l. #199637Bonsuna
MemberJätkuvalt KESKERAKOND.
juuni 3, 2009 at 6:38 p.l. #199876FrodoB
MemberJätkuvalt KESKERAKOND.heausklikult võtame seda kui huumorit
september 28, 2009 at 12:35 p.l. #222657Anonüümne
GuestOlen hingelt rojalist ja roheline
“>
H22letan tavaliselt kandidaati, mitte parteid. Mida v2hem m22gib, seda rohkem mulle meeldib.
aga sellega annad sa tegelikult ju hääle parteile..
mina ei hääletaks kunagi kellegi poolt, kes on väga normaalne inimene (vb isegi tuttav) kui ta on sellises erakonnas, mida mina ei toeta.
september 28, 2009 at 12:42 p.l. #222661Anonüümne
GuestIgastahes toetan IRL’i! Mittekunagi ei annaks aga oma häält keskerakonnale.. mulle ei istu selline onupojapoliitika ja omakasu. Parteisse astudes võiks põhjuseks olla ikka tahe poliitikas kaasa lüüa ja tegutseda, mitte endale töökoht või elamine saada ja savisaare tahte järgi riigikogus nuppu vajutada. Inimesed peaks ikka ise mõtlema.
“>september 28, 2009 at 12:44 p.l. #222662Anonüümne
GuestKahjuks tavaline suhtumine sotside valijate seas. Me ei saa olla Rootsi ainult sotsiaalgarantiide osas. Samahästi võiks sotsid lubada, et oleme nagu USA sõjalise võimsuse osas. Tahad kulutada nagu Rootsi, siis pead teenima nagu Rootsi. Ainus tee sotsiaalselt suuramate tagatste juurde on rohkem raha teenida. Läbi sotsiaalpopulismide ei hakka seda kunagi juhtuma.Sotsid on minu jaoks praktiliselt kõige ebameeldivam erakond. Kui peale viimaseid Riigikogu valimisi loeti kokku, palju kellegi valimislubadusteks raha vaja on, siis sotside number pani minu mäletamist mööda kõigile korralikult ära. Isegi Keskerakonnale. Sealhulgas 0 ideed, kuidas seda raha teenina. Kui välja arvata palgatöötajale suuremate maksude lajatamine. Teeks äkki siis maksud ka täiesti nagu Skandinaavias – mitu inimest Rootsi astmete juures meil üldse makse maksma hakkaks?
“>mulle on sotsid jätnud just pigem kõige sümpaatsema ja nö inimlikuma mulje
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis kui teised parteid provatseerivad või alluvad provokatsioonile, siis nemad pigem hoiduvad sellest ja ei hakka labaselt kedagi maha tegema:)september 28, 2009 at 1:02 p.l. #222664-AJ-Styles
MemberKindlasti ei hääletaks keskerakonna poolt;)
Hetkel pole veel tegelt hääletamas käinudki, liiga laisk olin ,et kohale minna:D
september 28, 2009 at 1:24 p.l. #222666soomusk
MemberIgastahes toetan IRL’i! Mittekunagi ei annaks aga oma häält keskerakonnale.. mulle ei istu selline onupojapoliitika ja omakasu. Parteisse astudes võiks põhjuseks olla ikka tahe poliitikas kaasa lüüa ja tegutseda, mitte endale töökoht või elamine saada ja savisaare tahte järgi riigikogus nuppu vajutada. Inimesed peaks ikka ise mõtlema.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Onupojapoliitika ja omakasu ei ole kindlasti ainult Keskerakonnale omased. Naiivne on arvata, et elu teistes erakondades ja omavalitsustes (väljaspool Tallinna) teistmoodi käib.
“>september 28, 2009 at 2:10 p.l. #222676oss
MemberTolerastia ja multikulti eestkõnelejaid sotse ei vali mingil juhul, kesikute aeg on ka Tallinnas otsa saanud, Reforminoored on homod ning IRL valelike endid rahvuslasteks kutsuvate populistide bande. Rohelistest ning Rasvaliidust ei hakka rääkimagi.
september 28, 2009 at 3:12 p.l. #222689Madis232
Memberriigi poliitika ongi see,mis riigi elanike keskmist eluiga põhiliselt lühendab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 28, 2009 at 3:33 p.l. #222702Anonüümne
GuestOnupojapoliitika ja omakasu ei ole kindlasti ainult Keskerakonnale omased. Naiivne on arvata, et elu teistes erakondades ja omavalitsustes (väljaspool Tallinna) teistmoodi käib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei ole nagu eriti rohkem kuulnud, et keegi astus nt IRL’i ja nüüd sai ta selle ja tolle jnejne..
september 28, 2009 at 3:41 p.l. #222706soomusk
Memberei ole nagu eriti rohkem kuulnud, et keegi astus nt IRL’i ja nüüd sai ta selle ja tolle jnejne..See, et ei ole kuulnud, ei maksa suurt midagi. Keskerakonna nö pättuseid ei suudeta ka enamasti tõestada, st seaduse vastu nad ju ei eksi. PS. samas on ju teada, et Tartu linn on reformikate ja nende toetajate vahel ära jagatud, täitsa võrreldav Tallinnaga.
september 28, 2009 at 3:50 p.l. #222709Anonüümne
GuestSee, et ei ole kuulnud, ei maksa suurt midagi. Keskerakonna nö pättuseid ei suudeta ka enamasti tõestada, st seaduse vastu nad ju ei eksi. PS. samas on ju teada, et Tartu linn on reformikate ja nende toetajate vahel ära jagatud, täitsa võrreldav Tallinnaga.mina rääkisin IRList
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.