Pärnus alustab MMA baaskursus
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Pärnus alustab MMA baaskursus
- This topic has 38 replies, 16 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2008 at 9:08 p.l. #167532
QWE8
MemberVõta minuga palun ühendust privaatsõnumis, kui tead midagi kindlat. Sellist käitumist me ei tolereeri ja kunagi varem (5 aastat MMA’d Eestis) ei ole selliseid probleeme olnud.Kas saad kindel olla, et tegemist on justnimelt selle MMA baaskursusega, mitte näiteks Tartus toimuva taipoksi trenniga või millegi muuga, mis seotud võibolla selle poksiklubiga millest räägid.
Aa see minu teksti almine osa, et Pärnu oli muidu rahulik linn… , ei ole küll selle baaskursusega seotud, see üks teine klubi mis mõned aastad tagasi alustas tegevust.
oktoober 2, 2008 at 7:31 e.l. #167542jrx
MemberAa see minu teksti almine osa, et Pärnu oli muidu rahulik linn… , ei ole küll selle baaskursusega seotud, see üks teine klubi mis mõned aastad tagasi alustas tegevust.Tänud!
Ma ise mõtlesin seda, et ma tean seda poksiklubi küll, millest räägitakse. Ma lihtsalt olen aegajalt kuulnud, et nad seal ka muid asju peale poksi aegajalt on tahtnud teha – et äkki on seal ka nüüd mingi “mma” punt või taipoksipunt, mis siis millega iganes tegeleb…
oktoober 2, 2008 at 1:14 p.l. #167567hunter
MemberJRX mida sa saad parandada? Sinu eesmärk on võibolla teha trenni, et olla Eesti meister oma kaalus ( näide ) . Nemad treenivad sellepärast, et Pärnust hoolitsat teha nagu on mõni välismaa tänav. Üldiselt jah, ajage asjad korda või mitte neid vendi te ei paranda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.reporter.ee/2008/09/30/vosa-uur…te-vagivaldsus/
Küsimus teie vastustele.
oktoober 2, 2008 at 1:54 p.l. #167576Tuki
MemberJRX mida sa saad parandada? Sinu eesmärk on võibolla teha trenni, et olla Eesti meister oma kaalus ( näide ) . Nemad treenivad sellepärast, et Pärnust hoolitsat teha nagu on mõni välismaa tänav. Üldiselt jah, ajage asjad korda või mitte neid vendi te ei paranda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
http://www.reporter.ee/2008/09/30/vosa-uur…te-vagivaldsus/
Küsimus teie vastustele.
ta saab parandada seda näiteks, et nende kuttidega räägitakse trennis või visatakse sealt trennist lihtsalt välja.
oktoober 2, 2008 at 2:04 p.l. #167579jrx
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
http://www.reporter.ee/2008/09/30/vosa-uur…te-vagivaldsus/
Küsimus teie vastustele.
Asi mida treener EI saa teha – võtta vastutust selle eest, mida inimesed väljaspool treeningut teevad, kuidas käituvad.
Asi mida treener SAAB teha – võtta vastu otsuseid selle kohta kellele, kas, mis tingimustel ja mida ta treeningul õpetab.
detsember 17, 2009 at 3:51 p.l. #243362frantic
MemberOleks ka huvitatud . Küsimusi on palju aga olen ennem tegelenud taipoksiga ja mulle pakkuks huvi rohkem pärast baaskursusi ka edasi treenida ja võistlema minna , kui see oleks võimalik . Ja kui oleks võimalik siis tahaks teada millest see baaskursus koosneb . Ja eelnevale teemale tahaks lisada , et kuna ise olen eluaegne pärnakas , tean kuidas siin asjad käivad . Mma poisse ajetakse sassi teiste vendadega . Otseselt nimesi ei nimeta , sest ma arvan et , kes pärnus ise elab , see teab . Ja neidgi inimesi ,kes neid tempe tänavatel teevad , ei tohiks seostada selle ” Poweri” taipoksi klubiga .
detsember 17, 2009 at 4:00 p.l. #243367jrx
MemberOleks ka huvitatud . Küsimusi on palju aga olen ennem tegelenud taipoksiga ja mulle pakkuks huvi rohkem pärast baaskursusi ka edasi treenida ja võistlema minna , kui see oleks võimalik . Ja kui oleks võimalik siis tahaks teada millest see baaskursus koosneb .Nagu ikka püsti poksi algtõed, maadluse ja brasiilia jiu jitsu algtõed.
Kui oled püsti pädev, võid püstitrennides hakata kohe koos edasijõudnutega käima, kui kokku lepid.
Võistlemine ja edasi treenimine on väga võimalik ja tervitatav:)
jaanuar 2, 2011 at 8:23 p.l. #285158Sylar
MemberTerekest ma sin nagu väga uus tuli mõtte, et võiks midagi huivtat teha.
Mõtlesin uurida kas pärnus on mmagrupe klubisi viskasin odisngusse ja leidsin…
Oleks täiesti algaja….Aga arvan, et kooli kõrvalt käia ja kui töökese kh saab siis oleks hea võimaslus muust maailmast eraluda ja rahuneda…
jaanuar 3, 2011 at 6:48 e.l. #285181jrx
MemberTerekest ma sin nagu väga uus tuli mõtte, et võiks midagi huivtat teha.Mõtlesin uurida kas pärnus on mmagrupe klubisi viskasin odisngusse ja leidsin…
Oleks täiesti algaja….Aga arvan, et kooli kõrvalt käia ja kui töökese kh saab siis oleks hea võimaslus muust maailmast eraluda ja rahuneda…
Alustab veebruari alguses. Täpset infot veel väljas ei ole.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.