Pärnus alustab MMA baaskursus
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Pärnus alustab MMA baaskursus
- This topic has 38 replies, 16 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
september 9, 2008 at 7:53 e.l. #165323
Vägivaldur
MemberPealinnas hakkab ka. 14 sept on mingi seminari vms moodi asi?Rohkem räägitakse juttu 14ndal ilmselt.
september 9, 2008 at 11:20 e.l. #1653450ttt
MemberTulen kaen ka selle üle. Hetkel trennimõtted peas.
september 9, 2008 at 3:45 p.l. #165363maidu
Memberseda hetke ma olengi oodanud:D
mina olen kindlasti käsi!!!
september 27, 2008 at 1:15 p.l. #167154sirSilvern
MemberKas sellel aastal on veel oodata Pärnus uue MMA baaskuruse algust või peab järgmist aastat ootama jääma?
september 27, 2008 at 1:21 p.l. #167155jrx
MemberKas sellel aastal on veel oodata Pärnus uue MMA baaskuruse algust või peab järgmist aastat ootama jääma?Selle kohta kõige täpsem info tegijatelt endilt. Astu sealt trennist läbi või helista treeneritele.
september 27, 2008 at 3:00 p.l. #167163QWE8
MemberNeed samad MMA tennipoisid teevad pärnus igast toredaid asju.
september 27, 2008 at 3:10 p.l. #167165Vägivaldur
september 27, 2008 at 4:48 p.l. #167107jrx
oktoober 1, 2008 at 3:14 p.l. #167487sirSilvern
MemberNende uute seas, kes seal käivad, on päris palju selliseid, kes ilma kaklemiseta vist olla ei oskagi.
Võibolla ma eksin, aga minuteada nad aint sellepärast sinna trenni läksidki(st et tänavatel paremini hakkama saada).
oktoober 1, 2008 at 3:28 p.l. #167488Vägivaldur
MemberKahevõitlusalad tõmbavad sellist rahvast kahjuks ligi jah, aga reeglina loobub enamus neist väga ruttu.
oktoober 1, 2008 at 3:34 p.l. #167436Tuki
MemberKahevõitlusalad tõmbavad sellist rahvast kahjuks ligi jah, aga reeglina loobub enamus neist väga ruttu.õigus, enamus selline rahvas jätab asja pooleli pärast esimest paari higipiiska. Neil on nii kõrge ego, et on trennitagi tegijad omaarvates. Kahju neist.
oktoober 1, 2008 at 5:14 p.l. #167497swoosh17
MemberPärnu võiks Rakverele veits lähemal olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2008 at 6:48 p.l. #167512QWE8
MemberKahtlustan ka, et ajad midagi segamini või räägid mingite “juttude” põhjal. MMA’ga on seni Pärnus tegutsenud äärmiselt pisike (ca 5 inimest) punt entusiaste, kellel on kõik trenni kõrvalt omad väga erinevad töökohad-tegemised ning mingit ühtset punti trennivälisel ajal mille iganes tegemiseks nad ei moodusta. Pealegi enamus neist on ikka poisieast väljas ja mõni juba ka kahekordselt väljas:DUusi tüüpe on muidugi palju ja neid ma isiklikult ei tunne, aga nood on trennis käinud alles maksimum ÜKS kuu ja kui keegi neist väljaspool trenni millegi halvaga on hakkama saanud, mis trenniga seostub ja sa sellest -tead-, siis palun pane mulle asja kohta PM ja ma hoolitsen, et Pärnus treener selle teema üles võtab konkreetse inimesega.
(Edit: kirjaviga)
Ma pakun, et tegu ongi siis nende uutega. Kes jah, nagu eelpool üks foorumi kaaslane mainis on läinud sinna trenni, et kakleminsega paremini hakkama saada. Tegu siis selliste tüüpidega, kellel on välja kujunenud mingid kindlad kohad(Üüritavad majad, kus peetakse pidusid) kuhu nad keset pidu öösel lihtsalt inimesi peksma lähevad. Ise pole küll kokku puutunud, aga lugusid olen kuulnud kõik võimalike erinevate inimeste käest.
Muidu veel teema jätkuks võib öelda nii palju, et Pärnu oli väga rahulik väike linn, aga kui siia rajati üks poksiklubi, siis sellest ajast ongi Pärnu ohtlikuks muutunud.
oktoober 1, 2008 at 7:28 p.l. #167519jrx
MemberPärnu võiks Rakverele veits lähemal olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rakveres on ka MMA trenn! Juba sel nädalavahetusel lähen ka ise sinna seminari tegema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2008 at 7:30 p.l. #167521jrx
MemberMa pakun, et tegu ongi siis nende uutega. Kes jah, nagu eelpool üks foorumi kaaslane mainis on läinud sinna trenni, et kakleminsega paremini hakkama saada. Tegu siis selliste tüüpidega, kellel on välja kujunenud mingid kindlad kohad(Üüritavad majad, kus peetakse pidusid) kuhu nad keset pidu öösel lihtsalt inimesi peksma lähevad. Ise pole küll kokku puutunud, aga lugusid olen kuulnud kõik võimalike erinevate inimeste käest.Muidu veel teema jätkuks võib öelda nii palju, et Pärnu oli väga rahulik väike linn, aga kui siia rajati üks poksiklubi, siis sellest ajast ongi Pärnu ohtlikuks muutunud.
Võta minuga palun ühendust privaatsõnumis, kui tead midagi kindlat. Sellist käitumist me ei tolereeri ja kunagi varem (5 aastat MMA’d Eestis) ei ole selliseid probleeme olnud.
Kas saad kindel olla, et tegemist on justnimelt selle MMA baaskursusega, mitte näiteks (Edit: viga) PÄRNUS toimuva taipoksi trenniga või millegi muuga, mis seotud võibolla selle poksiklubiga millest räägid.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.