Pärnus polegi leidnud kahjux sellist kohta, kus mingit valikut on mida osta… aga kohad kus oon üxikuid asju müüa… näitex mai spordis on osasid asju aga palju kallimalt kui siin amazoni netipoes… ja apteekides on kah osades proteiine ja kreatiini ja sellist asja… aga jah kõige targem vist siit tellida kui pärnus elad.. sest pole kohta siin mina leidnud..
Pärnus on päris hea valik Kimberi klubis, mis asub kesklinnas Seegi tänaval. Olen ise sealt ostnud hinnad sootsad ja kui vaja saad kohapealt ka informatsiooni treeneri käest, kuida mingit toodet kasutada.
Pärnus on päris hea valik Kimberi klubis, mis asub kesklinnas Seegi tänaval. Olen ise sealt ostnud hinnad sootsad ja kui vaja saad kohapealt ka informatsiooni treeneri käest, kuida mingit toodet kasutada.
väike parandus – mitte seegi, vaid hospidali tänaval, seegi maja vastas ja abakhani kangapoe 2.korrusel ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul on üx kilone potsik biolabi pulbrit, võin maha müüa kui soovid… sest endal praegu pole vaja seda hetkel… väike vigastus ja ei saa treeniad… võin väga odavalt ära anda… anna teada kui soovid soetada seda endale…