Pärnu parim jõusaal
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Pärnu parim jõusaal
- This topic has 12 replies, 11 voices, and was last updated 18 years tagasi by
Vette.
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2008 at 5:46 p.l. #11212
Anonüümne
Guestseni olen käinud ainult
*kimberis(vanad/palju masinad – vähe rahvast)
ja
*terviseparadiisis(uued/vähe masinad – ülerahvastatus)
Kas on soovitada mõnda paremat, kus oleks rohkem kardiomasinaid?
veebruar 4, 2008 at 5:51 p.l. #138959veebruar 4, 2008 at 5:52 p.l. #138960kakur007
MemberIse olen Kimberis käinud ning tundus suhteliselt hea koht kuigi v2ike.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas olen kuulnud, et Mai jõukas pidi hea olema, paljud sõbrad k2ivad seal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2008 at 5:54 p.l. #138961Raivo Piiber
Memberseni olen käinud ainult*kimberis(vanad/palju masinad – vähe rahvast)
ja
*terviseparadiisis(uued/vähe masinad – ülerahvastatus)
Kas on soovitada mõnda paremat, kus oleks rohkem kardiomasinaid?
http://www.tervisex.ee – kardioseadmeid 10, üks veel lisandumas (jooksurada)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2008 at 6:14 p.l. #138962waldof
Memberise käin tennisehallis ja väga sellega rahul !!
suht vähe rahvast !!
enamus masinaid olemas !
ja meeldib lihtsalt seal käia vahepeal saad vaadata kuidas teised tennist mängivad ja kõik inimesed seal sõbralikud ja teenindus on 5+
veebruar 4, 2008 at 6:40 p.l. #1389650ttt
MemberKimberi Klubi. 5+. Hilisemal ajal võibolla natuke palju rahvast.
veebruar 4, 2008 at 7:21 p.l. #138970argold
MemberIse soovitan soojalt spordiklubi TERVISEX jõusaali. Suur, korraliku ventilatsiooniga saal, kõik vajalik olemas nii musklikasvatajatele, kui ka aeroobika ja üldse aeroobse treeningu eelistajatele. Avarad riietusruumid, saun jne. Kohapeal saadaval erinevad karastus- ja spordijoogid, ning erinevad toidulisandid! Mina, võistleva kulturistina, olen igatahes selle saaliga väga rahul. Samas on ju tegelikult kõik saalid head, kus trenni korralikult tehtud ja ennast pestud saab. Maitse ja harjumuse asi!!!!
veebruar 4, 2008 at 8:24 p.l. #138987gangel
MemberKimberi klubi on hea, kõik vajalik olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhkkond meeldiv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maisport on enamvähem, aga palju rahvast ja tundus, et rahvas ei olnud harjunud kui naine kangi surub

Tennisehallis mäletan, et oli kuidagi kõle, eks see hall on selline suur kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervisex on üks koht kus tahaks kindlasti lähitulevikus vähemalt ühe trenni teha ja näha-proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Aga eks see tõesti on harjumuse asi, milline jõusaal valitakse ja mis meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Eks tuleb ise vaadata kus kõige mugavam ja lähem käija on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2008 at 9:31 p.l. #138998stainless
MemberIse olen Kimberis käinud ning tundus suhteliselt hea koht kuigi v2ike.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samas olen kuulnud, et Mai jõukas pidi hea olema, paljud sõbrad k2ivad seal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kimberi saal väike? Ei ütleks. Osad pingid on vanad aga tegemata midagi ei jää.
Tennisehallis kunagi käisin, on meelde jäänud, et jahe oli seal kuidagi.
Terviseparadiisis sai kunagi käidud, seal masinad korralikud kuid rahvast tihti peale palju.
veebruar 4, 2008 at 10:14 p.l. #139002Raivo Piiber
MemberKimberi klubi on hea, kõik vajalik olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õhkkond meeldiv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Maisport on enamvähem, aga palju rahvast ja tundus, et rahvas ei olnud harjunud kui naine kangi surub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tennisehallis mäletan, et oli kuidagi kõle, eks see hall on selline suur kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tervisex on üks koht kus tahaks kindlasti lähitulevikus vähemalt ühe trenni teha ja näha-proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Aga eks see tõesti on harjumuse asi, milline jõusaal valitakse ja mis meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Eks tuleb ise vaadata kus kõige mugavam ja lähem käija on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled teretulnud, Gerbel! Kettaid ja hantleid meil jätkub
veebruar 4, 2008 at 11:24 p.l. #139005raptor
MemberKimber tundub küll Pärnu parim koht. Õhkkond lihtsalt on juba selline, et kohe rügaks. Ei ole ülerahvastatud… kui just tipptunnil veidi (aga kus ei oleks?). Ei ütleks, et masinad vanad on.. olen palju vanemategagi asjad tehtud saanud, Tennisehalli masinatega eriti vahet ei teeks. Lisak on ta vist parima hinnaga ja üsn hea asukohaga. 5+
veebruar 5, 2008 at 7:34 e.l. #139011vend vähk
ModeratorKaks parimat Pärnu jõusaali: Kimberi klubi ja TERVISEX klubi! Mõlemas olen käinud ja kui Pärnusse satun, siis ikka nendes klubides, sest masinate valik on mõlemas saalis täpselt selline nagu võistlussportlastel vaja. Piisavalt palju ruumi on ka!
veebruar 5, 2008 at 12:08 p.l. #139042Vette
MemberKunagi 2005 aastal sai külastatud Terviseparadiisi jõusaali ja tõsi ta on, et seal on pisut kitsad tingimused. Samuti ei olnud seal sauna.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.