pärm
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » pärm
- This topic has 38 replies, 29 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2009 at 8:33 p.l. #187077
maddox
Memberikka koos suhkruga,suhkur sulatab p2rmi ylesse ja hea magus laks valmis, kas sis tassi sees, v6i viskad kohe suhu, sulamine toimub suht k2hku
märts 19, 2009 at 1:00 p.l. #187291uskumatu
MemberPärm + suhkur = alkohol
Kuskil netis ( http://www.tartureuma.ee/tegevus/voimlemine.html ) on kirjas:
“Toitumine peab olema mitmekesine ja tasakaalustatud. Jäta oma menüüst välja kõik nisujahu tooted. Nisujahu, suhkur ja pärm teevad kokku sama protsessi organismis, mis alkohol. Mõtle selle peale, kui saiakest ostad. Eelista leiba. Söö palju värsket köögi- ja juurvilja, aga peenestatult (riivitult, hakitult või püreeritult). Ära puuviljadega liialda, nad sisaldavad palju suhkrut.”
märts 19, 2009 at 2:08 p.l. #187306marjasha
MemberMäletan, et lapsena ema andis mulle- suhkru ja veega segamini ja mulle maitses… aga kahjuks ei mäleta, mis otstarbel seda tarbima pidin
. Pean ema käest järgi uurima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2009 at 2:09 p.l. #187307Jarmo Oberst
MemberMäletan, et lapsena ema andis mulle- suhkru ja veega segamini ja mulle maitses… aga kahjuks ei mäleta, mis otstarbel seda tarbima pidin
. Pean ema käest järgi uurima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vere kvaliteeti peaks parandama.
märts 19, 2009 at 2:36 p.l. #187314wer-rax
MemberPalju seda korraga tarbima peaks?
märts 19, 2009 at 3:35 p.l. #187329maddox
MemberNisujahu, suhkur ja pärm teevad kokku sama protsessi organismis, mis alkohol.
Ma arvan et siinkohal on neid k6iki 3 asja koos m6eldud,aga ega sa koos p2rmi ja suhkruga ju nisujahu v6ta…sama protessi mis alko tekitab, nu see mis alko tekitab ja saiake teeb,peax kyll nyyd kaks eri asja olema
juuli 12, 2009 at 8:01 p.l. #206892maxcar
MemberMõtekam b vitamiini apteegist ei oleks osta kui seda jubedust süüa?
juuli 12, 2009 at 8:11 p.l. #206900Kristjan-Johannes Konsap
MemberMõtekam b vitamiini apteegist ei oleks osta kui seda jubedust süüa?Ma sõin ka mingi aeg pärmi b-vitamiini saamise eesmärgil. Samas tegelt tuleb pärmist toodetud, hea imendumisega looduslike B-vitamiinide hind ikkagi soodsam ja no tõesti: ega see pärmi endale sisse vägistamine tähenda, et pärast sellist pingutust ta nüüd efektiivsem on.
juuli 12, 2009 at 8:41 p.l. #206914taliindrek
MemberMa sõin ka mingi aeg pärmi b-vitamiini saamise eesmärgil. Samas tegelt tuleb pärmist toodetud, hea imendumisega looduslike B-vitamiinide hind ikkagi soodsam ja no tõesti: ega see pärmi endale sisse vägistamine tähenda, et pärast sellist pingutust ta nüüd efektiivsem on.
juuli 12, 2009 at 8:53 p.l. #206917Kristjan-Johannes Konsap
MemberSelline küsimus, et mul on samuti B-vitamiini puudus, kust pärmi saada?Toidupoest loomulikult.
Aga ma soovitaks ikkagi vitamiine osta: odavam, suurem b-vitamiini sisaldus, parema maitsega.
juuli 13, 2009 at 6:57 e.l. #206941Aile
MemberPärm + suhkur = alkoholKuskil netis ( http://www.tartureuma.ee/tegevus/voimlemine.html ) on kirjas:
“Toitumine peab olema mitmekesine ja tasakaalustatud. Jäta oma menüüst välja kõik nisujahu tooted. Nisujahu, suhkur ja pärm teevad kokku sama protsessi organismis, mis alkohol. Mõtle selle peale, kui saiakest ostad. Eelista leiba. Söö palju värsket köögi- ja juurvilja, aga peenestatult (riivitult, hakitult või püreeritult). Ära puuviljadega liialda, nad sisaldavad palju suhkrut.”
Eelistan ka saada B gruppi muudest allikatest, kui kuskil x kohas x meetodil kasvatatud p2rm.
Candidale peaks see olema hea s88dalisa
juuli 14, 2009 at 7:36 e.l. #207178taliindrek
MemberToidupoest loomulikult.Aga ma soovitaks ikkagi vitamiine osta: odavam, suurem b-vitamiini sisaldus, parema maitsega.
Keegi kooliarst rääkis, et apteegist vitamiine osta on viga, mis ei mõju tegelikult. Väljub kogu see kupatus uriini kaudu nii, nagu ka sisse tuli. Looduslikku kraamis siis tarbida.
juuli 14, 2009 at 7:47 e.l. #207183Kristjan-Johannes Konsap
MemberKeegi kooliarst rääkis, et apteegist vitamiine osta on viga, mis ei mõju tegelikult. Väljub kogu see kupatus uriini kaudu nii, nagu ka sisse tuli. Looduslikku kraamis siis tarbida.No kindlasti on olemas vitamiinide erinevaid vorme. Mõned on looduslikud ja imenduvad hästi, teised on odavad ja tehislikud ja ei imendu nii hästi. Näiteks ma söön hetkel Dorian Yatesi Max Nutrition vitamiine, kus on kõik vitamiinid, minenaalained jms võimalikult loodslikus vormis, (peaaegu)identses vormis toidust leitavaga.
juuli 14, 2009 at 7:49 e.l. #207184asdfghjkl
MemberKas pärmi süies omastab keha selles sisalduvat karniitiini hästi?
Kas äkki paremini kui Fat burneris olevat karnitiini?
Kui palju karnitiini pärmis on?
juuli 14, 2009 at 4:53 p.l. #207314pkwild618
MemberPunases lihas on 95mg/100g ja on üks rikkamaid kui mitte kõige rikkam l-karnitiini allikas. Proovi üle kilo punast liha iga päev ära süüa. Magu harjub ehk isegi ära, aga kas ka rahakott
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mune näiteks peab peaaegu 8.3 tonni ära sööma, et saada 1000mg l-karnitiini. Arvan, et pärm on ka kümnetes kilodes, kui mitte sadades või tuhandetes, 1000mg l-karnitiini sisaldusega.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.