päriselt vormi!
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Alfonze.
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2008 at 9:08 e.l. #14071
krissy6
MemberTere!
Põõrdun Teie poole sooviga nõu ja abi saada. Olen 20. a tütarlaps, pikkus 165 cm ja kaal 80 kg. Ühesõnaga- nii raske kui mul seda ka tunnistada pole, olen ülekaalus.
Tglt olen juba lapsest peale olnud teistest natuke suurem. Kuigi mu pikkuse ja kaalu suhe on üpriski paigast ära, ei ütleks ma enda kohta veel päris paks. Ma ei tea, kogu see üleliigne rasv vms on nagu üle keha laiali valgunud, et õnneks kusagilt pekki üle ei voola:D
Tervisespordiga olen tegelenud ligikaudu 5.aastat. Külmemate ilmadega käisin aktiivselt (3-4 korda nädalas) aeroobikas, kui sellest tüdimus tekkis, siis hakkasin 2 korda nädalas ujumas käima. Soojemate ilmadega üritan käia kas siis iga päev või ülepäeviti jooksmas, kuskil pool tundi, samuti ka rattaga sõitmas (tund aega). Vahepeal tõmbasin iga päev sõudeergomeetrit (15 min). Kahjuks aga pole mul kindlat plaani, millal mida teen, rohkem nagu vastavalt tujule ja viitsimisele..
Toitumist üritan ka natuke jälgida, kuid mingit väga ranget kava pole. Peale kella kuut üritan mitte süüa, samuti hoiduda ka liigsest magusast.
Oskate Te mu eelneva jutu peale öelda, mida teha, õigemini, kuidas teha, et mu kaal alanema hakkaks. Tahan tõesti väga vormi saada, nii et see ka püsima jääks. Päris treeninguks seda nimetada küll ei saa, aga tegelen ju ka praegu mingil määral sportimisega, vähemalt ei istu niisama toas arvuti taga, söök kogu aeg näo ees. Nii masendav, enda meelest proovind erinevaid viise ja võimalusi, kui muutusi, vähemalt märgatavaid muutusi pole. Tore oleks kuulda spetsialisti arvamust, et kuidas õige oleks ning mida ja kuidas tegelikult tegema peaks:) Kahjuks olen üliõpilane ja seega pole ka materiaalsed võimalused väga laialdased, et lubada suuri väljaminekuid jõusaalile või erinevatele kavadele. Samuti on mul ka istuv töö, nii et päevasel ajal pole mul mingit füüsilist koormust.
Ette tänades Kristiina
juuni 30, 2008 at 9:12 e.l. #159325Karu
MemberEsimene soovitus oleks panna otsingulahtrisse sõna “toitumine”, siis “rasvapõletus” ning seejärel “kaalu alandamine”.
Leiad lehekülgede kaupa kasulikku materjali lugemiseks. Jalgratast pole leiutama vaja hakata.
juuni 30, 2008 at 10:18 e.l. #159329Alfonze
MemberOmast kogemusest võin öelda, et siinse foorumi põhjal on kõik tehtav, omal teema pooleli (no tegelikult vähem minna kui mindud), tulemused progresseeruvad päev päevalt, vaja on pühendumust ja järjekindlust.
AutorPostitusedViewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)- You must be logged in to reply to this topic.