Parimad jõusaalid tallinnas?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Parimad jõusaalid tallinnas?
- This topic has 29 replies, 22 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
crawe.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2007 at 3:17 p.l. #113210
laukus
MemberEt siis tahaks teda, kus asuvad jõusaalid tallinna kesklinnas või lasnamäel
et siis ise kavatsen elama hakata tallinnas ja tahaks vabalajal midagi teha… 
Ning tahask sellist jõusaali kus saaks ka profesionaalset treenerit palgata või midagi sellist ja kui kallis see oleks ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 24, 2007 at 4:16 p.l. #113214McNeo
MemberEt siis tahaks teda, kus asuvad jõusaalid tallinna kesklinnas või lasnamäel
et siis ise kavatsen elama hakata tallinnas ja tahaks vabalajal midagi teha…
Ning tahask sellist jõusaali kus saaks ka profesionaalset treenerit palgata või midagi sellist ja kui kallis see oleks ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>reval, kalevi ujula taga
aprill 25, 2007 at 2:00 e.l. #113238kuuliks
MemberRevalsport
aprill 25, 2007 at 3:32 e.l. #113239Renxu
Memberisiklikult revalit ei soovitaks ,tegemist muidugi hea jõusaaliga jne ,aga rahvamass ,mis seal on ja selle koha väiksus on üsna närvi ajavad,
kõik on kokku surutud täiesti…
aga ma ei tea vb on asi muutunud ,mina käisin seal viimati veebruaris…
teine asi on muidugi see ,et midagi muud väga soovitada ei olegi ,vb planet…
aprill 25, 2007 at 3:43 e.l. #113240McNeo
Memberisiklikult revalit ei soovitaks ,tegemist muidugi hea jõusaaliga jne ,aga rahvamass ,mis seal on ja selle koha väiksus on üsna närvi ajavad,kõik on kokku surutud täiesti…
Seda jah tipptunnil tuleb arvestada. Samas ma ei ütleks, et midagi rahvamassi pärast teha ei saa; reeglina sama tüüpi masinaid kaks või kolm vähemalt olemas. Võrreldes TTÜ’ga näiteks, ei pea üldiselt järjekorras seisma, et masina peale saada. Mul kah alguses nii oli, et vaatasin nõutult kuda suured härjad minu harjumuspärast masinat lammutasid, kuniks leidsin, et natuke eemal samasugune masin vaba veel.
juuni 21, 2007 at 5:21 p.l. #118122laukus
Memberaga mis te arvate sellest Kalev SPA-st ??
tasub sinna minna
Seal revali kodukal ma ei näinud, et seal saab seda personaal treenerit võtta!!
tahaks just mingi kaks nädalalt selle treeneri käe all teha, et näitab ette kuidas mingit harjutust kõige efektiivsemalt ja paremini saab teha et ennast ei kahjustaks ja et treeningust tulevad tulemused
juuni 21, 2007 at 6:13 p.l. #118123gmaster
Memberseal tundus väga korralik olema, kui see hind 800kr sind ei heiduta.
ja see eratreeneri kasutamine on väga hea mõte
aga arvesta sellega, et tund on siis 300 eek
juuni 21, 2007 at 8:32 p.l. #118132Angel-liis
Memberto laukus—-Saab võtta küll, aga juulis treener puhkusel.
juuni 23, 2007 at 11:29 e.l. #118198Rihostern
Membersoovitaksin planetsporti suure jõusaali ja hea varustuse poolest , aga minu arust on planetis kuldsed ajad läbi. treenereid mingi vapsee pole eriti. keegi nüüd vist juba on …
juuli 18, 2007 at 1:24 p.l. #119529merku
MemberBody Zone pirita rannahoones pandi kinni. Kas keegi teab ka, kas sinna tuleb midagi asemele. Kes selle üldse enadele sai? Ma midagi kuulsin, et laiendatakse… aga kas see ka tõsi on…
juuli 19, 2007 at 10:22 e.l. #119592Kertu86
MemberRevalis õhtupoole käies pole mingit suurt rahvamassi – täitsa parajalt, et kogu treeningkava läbi teha saaks. Reval ainult natuke kulunud olemisega – teise korruse tehnikas suht palju katkiseid masinaid. Planet see eest korralik ja mõnusalt hubane.
Revalil hea hind jällegi väga taskukohane võrreldes Planetiga – (üli) õpilastele ISIC kaardiga piiramatu külastusega jõusaali kuukaart Revalis 450.-
Kui rahakott aga lubab ka igakuist 750.- väljakäimist, siis kindlasti Planet Sport parem
juuli 19, 2007 at 1:05 p.l. #119610Krizto
Memberütleks, et revalis käib õhtuti ikka päris palju rahvast, nädalavahetustel jällegi vähe. teise korruse trenazöörid (rattad) on jah suht korrast ära. konditsioneer võiks ka parem olla, minu jaoks veidi umbne. muidu iseenesest asukoht ning hind on väga head.
juuli 19, 2007 at 2:40 p.l. #119620T6nu69
MemberLaagri jõujaam on ka hea koht.
juuli 19, 2007 at 9:37 p.l. #119634