Parima tulemuse andnud proteiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Parima tulemuse andnud proteiin
- This topic has 54 replies, 26 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 21, 2010 at 5:27 p.l. #251327
Jarmo Oberst
MemberIse peale trenni regulaarselt sheiki ei joo, vaid tarvitan sheiki lisaks tavatoidule. Vahest olen natuke laisk ja siis hea sheik võtta. Maitsega Hera80 piimaga on nagu jäätisekokteil, et võib võtta ka kui magustoitu
jaanuar 21, 2010 at 5:28 p.l. #251328Jarmo Oberst
MemberNojah, su arust polegi siis mõtet vadakut osta kunagi, mida aeglasem valk peale trenni, seda parem? Siiamaani on inimesed ikka teisiti teadnud asju olema, peale trenni on vaja ruttu taastuda, seetõttu tehakse lausa hüdrolüüsitud vadakuid, et veelgi kiirem oleks imendumine, kuigi minumeelest pole see eriti tähtis.Aga peale trenni jääb ikkagi vadak, nii mulle kui ilmselt ka 99% treenijatest…
Kas kombineeritud pole parem, et vadak+kaseiin ?
jaanuar 21, 2010 at 5:35 p.l. #251329emmimees
MemberOleks küll parem, aga pole tähele pannud, et valmis segatuna müüdaks… aga ainult aeglane valk peale trenni ei ole minumeelest parim lahendus, kindlasti leiab mõne üksiku uuringu, mis väidab(põhjused võivad olla ärinduslikud), et on aga üheselt tõestatud seda kindlasti ei ole.
jaanuar 21, 2010 at 5:42 p.l. #251333navigaator
MemberVõin öelda ainult seda, et rohkem liha süües, on parem minek trennis
jaanuar 21, 2010 at 7:44 p.l. #251365tonn999
MemberVanasti sai tehtud ikka vadak piimaga, krdi head piimakokteilid tulid ja samas mõlemad head valgud olid sees.
jaanuar 21, 2010 at 8:00 p.l. #251372big poppa pump
MemberCytogenilt ärge küll valku ostke. Tastes bloody awful.
Ma ostsin suvel suure hurraaga pea 5kg nende Milk&Egg valku, kaseiin ja albumiin, ning siiamaani pole suurt joonud.
Maha müün sõbrale, ma ei suuda lihtsalt juua sellise maitsega valku.
Magus, ebameeldiv. Peale haigust ei taha lõhna ka tunda enam.
jaanuar 21, 2010 at 8:26 p.l. #251374joonast
MemberCytogenilt ärge küll valku ostke. Tastes bloody awful.Ma ostsin suvel suure hurraaga pea 5kg nende Milk&Egg valku, kaseiin ja albumiin, ning siiamaani pole suurt joonud.
Kellelegi seda valku ei soovita aga maha müüd küll sõbrale
jaanuar 21, 2010 at 8:42 p.l. #251379AlanBStard
ModeratorNojah, su arust polegi siis mõtet vadakut osta kunagi, mida aeglasem valk peale trenni, seda parem?Odava hinna ja mugavuse eelis jääb endiselt vadakule.
Siiamaani on inimesed ikka teisiti teadnud asju olema, peale trenni on vaja ruttu taastuda, seetõttu tehakse lausa hüdrolüüsitud vadakuid, et veelgi kiirem oleks imendumine, kuigi minumeelest pole see eriti tähtis.Mis teha kui inimesed teaduskirjandust ei loe ja kuulujuttudest õpivad
jaanuar 21, 2010 at 8:43 p.l. #251383AlanBStard
ModeratorCytogenilt ärge küll valku ostke. Tastes bloody awful.Ma ostsin suvel suure hurraaga pea 5kg nende Milk&Egg valku, kaseiin ja albumiin, ning siiamaani pole suurt joonud.
Oled sa kunagi hea maitsega munavalku näinud ?
jaanuar 21, 2010 at 9:23 p.l. #251389gmaster
MemberOled sa kunagi hea maitsega munavalku näinud ?Mulle universali vanilje milk und egg täitsa maitses. Ei olnud lääge nagu enamus.
jaanuar 21, 2010 at 9:36 p.l. #251390Madis232
MemberMulle universali vanilje milk und egg täitsa maitses. Ei olnud lääge nagu enamus.vot see maitses küll nagu räme keemia…. väga vahtu läks ka. kannatas AINULT koos mahlaga juua.
Lääge ei olnud ta tõesti

Nendel valkudel on väga raske vahet teha, eks nad kõik töötavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maitse asi.jaanuar 21, 2010 at 10:13 p.l. #251392emmimees
MemberMa sõin näiteks 4kg lõssipulbrit ära ja arenesin ka väga hästi
jaanuar 22, 2010 at 12:10 e.l. #251396PulseR
MemberProtein No.1
jaanuar 22, 2010 at 5:25 e.l. #251403Arx07
MemberOled sa kunagi hea maitsega munavalku näinud ?Dymatize 12-hour, 33% sisaldab munavalku… Pole just täiesti munavalk, aga maitse poolest on see toode super
jaanuar 22, 2010 at 6:12 e.l. #251405gmaster
Membervot see maitses küll nagu räme keemia…. väga vahtu läks ka. kannatas AINULT koos mahlaga juua.Lääge ei olnud ta tõesti

Nendel valkudel on väga raske vahet teha, eks nad kõik töötavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maitse asi.Ma jõin peamiselt piimaga ja vahtu küll ei läinud. Ma ei kasuta seda resti ka shakeris, vbl sellest…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.