Skip to main content

Parima tulemuse andnud proteiin

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Parima tulemuse andnud proteiin

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
  • Autor
    Postitused
    jalgrattur
    Member

Loodan, et juba sellist teemat olemas ei ole. Kui on, siis ehk viitsib keegi anda lingi sellele teemale.

Sooviksin teada, milline proteiin on kellegil kõige parema tulemuse andnud. Peagi saab mul vana proteiin otsa ja oleks soov osta midagi uut. Hetkel kasutan Biolab Megaproteiin 8-t Tulemusi on küll andnud, aga mitte just kõige paremaid.

Ma ei kujuta ette, kuidas seda vahet keegi tunnetada saab – milline valk paremad tulemused annab. Ma olen elu jooksul igasuguseid ostnud ja mingit vahet pole küll täheldanud. Kui mingil perioodil on areng parem, siis proteiin on küll viimane asi, mida paremas arengus süüdistada. Võrrelda oskan ma erinevaid valgutooteid ainult maitse ja lahustuvuse poolest.

Impsik
    Member

Loodan, et juba sellist teemat olemas ei ole. Kui on, siis ehk viitsib keegi anda lingi sellele teemale.

Sooviksin teada, milline proteiin on kellegil kõige parema tulemuse andnud. Peagi saab mul vana proteiin otsa ja oleks soov osta midagi uut. Hetkel kasutan Biolab Megaproteiin 8-t Tulemusi on küll andnud, aga mitte just kõige paremaid.

Ainuüksi proteiin ei anna sulle mitte midagi. Toitumine peab korras olema ja trenni peab tegema. Proteiin on lisategur.

emmimees
    Member

VADAK

Mart Muru
    Member

Kõik oleneb sellest, mis aineid see toode veel sisaldab..

AlanBStard
    Moderator

VADAK

Võrreldes millega ? Isiklik kogemus ? Uuringutes on kaseiin parem olnud, kui piimavalkudest rääkida.

Rookie21
    Member

Eks nad kõik toimivad hästi. Pole täheldanud seda kas mõni parem või mitte. Ainult hinnavahet olen vaadanud

emmimees
    Member

Võrreldes millega ? Isiklik kogemus ? Uuringutes on kaseiin parem olnud, kui piimavalkudest rääkida.

Võrreldes kaseiiniga, peale trenni. Aga muul ajal eelistaks puhast kaseiini aga kahjuks pole kuigi palju saada seda norm hinnaga…

Aga kas vadak on ka siis piimavalk või wdf? Ma teadsin et piimavalk=kaseiin

Edit: nojah, samas piimas on ka mingi osa vadakut…

daemonium
    Member

Loodan,et taolist teemat enam ka ei tule.

Ise ikka said aru,mida küsisid,

Samakamees
    Member

Võin öelda ainult seda, et rohkem liha süües, on parem minek trennis

Capricorn
    Member

“Geiner” pidi häid tulemusi andma.

IvoP
    Member

Jah minu soovitus on oma keha õppida tundma ,mõni teeb trenni ja ei saa aru mis töötab, sama ka valguga väga suur vahe on valgul ja valgul. Kui maitset ei tunneks ütleks silmad kinni ka ära kas sõin kana või sea liha.

AlanBStard
    Moderator

Võrreldes kaseiiniga, peale trenni.

Üldiselt on kaseiin peale trenni parem kui vadak, aga võibolla sulle ei sobi.

Xero
    Member

Arvan, et valgupulbri mõju arengule on ehk mõni protsent. Kui toitumine ja trenn on korras, siis võid öelda ka ilma lisandeid tarvitamata, et areng toimub.

emmimees
    Member

Üldiselt on kaseiin peale trenni parem kui vadak, aga võibolla sulle ei sobi.

Nojah, su arust polegi siis mõtet vadakut osta kunagi, mida aeglasem valk peale trenni, seda parem? Siiamaani on inimesed ikka teisiti teadnud asju olema, peale trenni on vaja ruttu taastuda, seetõttu tehakse lausa hüdrolüüsitud vadakuid, et veelgi kiirem oleks imendumine, kuigi minumeelest pole see eriti tähtis.

Aga peale trenni jääb ikkagi vadak, nii mulle kui ilmselt ka 99% treenijatest…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 55 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.