Parim viis lihast kasvatada on pärast rasva kadumist
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Parim viis lihast kasvatada on pärast rasva kadumist
- This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
oktoober 24, 2010 at 9:11 p.l. #21974
jõuents
Memberhttp://jasonferruggia.com/the-best-way-to-…is-to-lose-fat/
Seal seletatakse seda sellega, et pärast dieeti insuliini tundlikus suureneb ja sellega rasva talletamine väheneb. Ning kui pärast võistlust hakkad uuesti trenni tegema ja kaloreid suurendama on insuliini retseptorid insuliinile tundlikumad ning tänu sellele peaks saama rohkem rasvavaba lihasmassi. (Tundub küll loogiline kuid kas kellegil on see ka praktikas on töödanud? )
Kas keegi on tähele pannud kas pärast dieedi järgneval paaril kuul kasvab lihas paremini?
magama…….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2010 at 5:59 e.l. #280354Aile
Memberhttp://jasonferruggia.com/the-best-way-to-…is-to-lose-fat/Seal seletatakse seda sellega, et pärast dieeti insuliini tundlikus suureneb ja sellega rasva talletamine väheneb. Ning kui pärast võistlust hakkad uuesti trenni tegema ja kaloreid suurendama on insuliini retseptorid insuliinile tundlikumad ning tänu sellele peaks saama rohkem rasvavaba lihasmassi. (Tundub küll loogiline kuid kas kellegil on see ka praktikas on töödanud? )
Kas keegi on tähele pannud kas pärast dieedi järgneval paaril kuul kasvab lihas paremini?
magama…….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida kõhnem oled, seda suurem paistad…seda parem on lihastunnetus ja ka areng…. on minu kogemus. Samas…ega ületreening on ka kiire tulema
oktoober 25, 2010 at 8:38 e.l. #280370jõuents
MemberMida kõhnem oled, seda suurem paistad…seda parem on lihastunnetus ja ka areng…. on minu kogemus. Samas…ega ületreening on ka kiire tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmmmm…kui ma vahepeal madala rasvaprotsendiga olin ja riietega peeglisse vaatasin tundusin just kokku kuivanuna mitte suuremana. Aga riieteta vaadates on pilt küll teravam ja tänu sellela ka jõulisem. Kas ületreening on pärast diieti kiire tulema või siis kui kõhn oled? Isegi siis kui kaloritega oled plussis ja treenid 3x nädalas? Et siis ikkagi madala rasvaprotsendiga on parem areng (ja suurem insuiini tundlikus) ning rasvavaba massi saamiseks on tingimused soodsamad?
oktoober 25, 2010 at 8:52 e.l. #280371Aile
MemberHmmmm…kui ma vahepeal madala rasvaprotsendiga olin ja riietega peeglisse vaatasin tundusin just kokku kuivanuna mitte suuremana. Aga riieteta vaadates on pilt küll teravam ja tänu sellela ka jõulisem. Kas ületreening on pärast diieti kiire tulema või siis kui kõhn oled? Isegi siis kui kaloritega oled plussis ja treenid 3x nädalas? Et siis ikkagi madala rasvaprotsendiga on parem areng (ja suurem insuiini tundlikus) ning rasvavaba massi saamiseks on tingimused soodsamad?Ei, ma mõtlesin siinjuures küll pigem kaloritega miinuses olemise perioodi.
Minu jaoks on miinuses tegutsemine olnud arenguks soodsam…kuid ma olen ennast ka üle treeninud. Parim viis on asju periodiseerida ja kogu ülejäänud elustiil peab toetama treeningut.
Kaloritega plussis olemine on nii lai mõiste. Mõni suudab oma toitumise keha jaoks nii raskesti talutavaks muuta, et lihase kasvust ei ole enam juttugi.
Ületreeningu teke ei põhine ainult ühel komponendil (näiteks toitumine alakaloraazhis).
oktoober 25, 2010 at 10:09 e.l. #280386gmaster
MemberJust, periodiseerimine. Olen ka lugenud dieediperioodi kasulikkusest, kui on kaua massitatud. Ergutab seede-ja sisenõresüsteemi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.