Skip to main content

Parim Valgu pulber.

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Parim Valgu pulber.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 100 total)
  • Autor
    Postitused
    scorpion666
    Member

Mina olen kasutanud väga paljusid valgupulbreid ja neist parim on Whey gold standart, kuid paraku on tal ka hind kallis. Tal on nii maitse hea, kui ka omadused.

Olen kasutanud peale whey Goldi : Bio Iso Whey, Hera80 , Ion92 , Pro Slow , Pro Whey Elite Series , Promix , Proteiin No1 , Whey3 , Myogenic, Nitro Pure, Whey 8100 , Best 3 Protein ning kindlasti veel mõnda, mille nimi ei tule hetkel meelde.

M.M.
    Member

See ei ole küll puhas valgubaasil toode aga kindlasti on üks parimaid taastajaid Whey Drink Glutamin Peptid (Tai Kane). Eriti kui tarbida seda 2 x 50 grammi päevas siis saab vajaliku koguse kreatiini, glutamiini jms. kätte.

matti
    Member

Minu meelst on parim American Pro Whey

Aile
    Member

Kleebin teile siia yhe katkendi Postimehes ilmunud artiklist:

«Kukkusin oma lollusest mülkasse, aga ujusin tahtega välja,» lausub endiselt sportlik Eeskivi nüüd. «Olin teadmatuse ohver, mitte petis.» Eeskivi tunnistab, et ostis taastumisvahendeid kulturistidele mõeldud poest. «Loomulikult uurisin pakendilt, mida see sisaldab, aga korralikku keelatud ainete nimekirja mul polnud ja kindlasti polnud pakendil märgitud mulle tuttavat stanozololi,» lausub ta.

Kuidas ja kui tihti on see v6imalik? Oleks minu kysimus..

renku
    Member

Whey gold standardi kujud võiksid mainida, mida muud nad proovinud ka on. Mina isiklikult pole whey gold standardit proovinud, kahjuks suhtun eelarvamusega, kuna enamus kiidab tema maitset ja odavust, vähesed on midagi muud proovinud ja enamus ei räägi tulemustest.

Whey Gold Standard on mitmeid kordi maailma parimaks proteiinipulbriks hinnatud ja minu arust toimib suurepäraselt.

noPAINnoGAIN
    Member

Tore on lugeda , et ka teistele siin meeldib Whey Gold

Anonüümne
    Guest

Vaarika Hera 80

Jarmo Oberst
    Member

Whey Gold Standard on mitmeid kordi maailma parimaks proteiinipulbriks hinnatud ja minu arust toimib suurepäraselt.

Ise olen ka Whey Gold Standardi pooldaja. Asi toimib ja maitse on ka suhteliselt hea

Aken
    Member

Sportlabis on selle hind mõistlikum. http://www.sportlab.ee/product_info.php?pr…c7e847a9ae70f2e

matti
    Member

Ausalt öeldes on mul raske uskuda,et kahe erineva proteiinipulbri toime saab olla märkimisväärselt erinev. Kui just ühele neist pole midagi huvitavat juurde lisatud,aga see on juba teine teema.

SHOXi
    Member

Sellist asja nagu parim valgu pulber on ainult teoreetiliselt olemas.

Kaspar90
    Member

Sellist asja nagu parim valgu pulber on ainult teoreetiliselt olemas.

Tegelikult ju parim valgupulber ongi see millel on suurepärane maitse, hea lahustuvus ja taskukohane hind – täpselt see mida kliendid tahavad. Ise enda jaoks olen ma leidnud Champion Nutritioni toote Pure Whey Protein Stack, mida siin e-poes paraku küll ei müüda, aga ehk tulevikus.

gmaster
    Member

Mis sobib ühele, ei pruugi sobida teisele

Mulle läheb Dorian Yatesi kraam, tunnen, et see läheb mul õigesse kohta

M.M.
    Member

Tegelikult ju parim valgupulber ongi see millel on suurepärane maitse, hea lahustuvus ja taskukohane hind – täpselt see mida kliendid tahavad. Ise enda jaoks olen ma leidnud Champion Nutritioni toote Pure Whey Protein Stack, mida siin e-poes paraku küll ei müüda, aga ehk tulevikus.
    Hellboy
    Member

ON 100% Whey Gold Standart.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 100 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.