Parim lisand teie arvates?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Parim lisand teie arvates?
- This topic has 23 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
-AJ-Styles.
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2009 at 1:44 p.l. #223641
LB
MemberAga teate mis ? ma avastasin et BURNER sisaldab L-Türoksiini mis maakeeli on kilpnäärmehormoon.Kas see tähendab, et kuna ma enese teadmata juba seda endale sisse ajasin, et siis võin ka juba tableti kujul seda võtta (oleks olemas kui vaja).Ma lihtsalt küsin…..
oktoober 2, 2009 at 2:12 p.l. #223647vaaagu
MemberAga teate mis ? ma avastasin et BURNER sisaldab L-Türoksiini mis maakeeli on kilpnäärmehormoon.Kas see tähendab, et kuna ma enese teadmata juba seda endale sisse ajasin, et siis võin ka juba tableti kujul seda võtta (oleks olemas kui vaja).Ma lihtsalt küsin…..http://en.wikipedia.org/wiki/L-tyrosine
Kaldun arvama , et sa oled asjast valesti aru saanud….Türosiin ehk 4-hüdroksüfenüülalaniin (C9H11NO3; lühend Tyr või Y) on aminohape, üks 20-st aminohappest, millest rakkudes sünteesitakse valkusid. Türosiinist toodab organism türoksiini ja muid olulisi fenoolseid ühendeid. Organism saab türosiini moodustada fenüülalaniini hüdroksüülimisel.
PS! Vaevalt küll burner türoksiini sisaldab, türosiini vb küll…
oktoober 2, 2009 at 2:51 p.l. #223659LB
Memberhttp://en.wikipedia.org/wiki/L-tyrosineKaldun arvama , et sa oled asjast valesti aru saanud….Türosiin ehk 4-hüdroksüfenüülalaniin (C9H11NO3; lühend Tyr või Y) on aminohape, üks 20-st aminohappest, millest rakkudes sünteesitakse valkusid. Türosiinist toodab organism türoksiini ja muid olulisi fenoolseid ühendeid. Organism saab türosiini moodustada fenüülalaniini hüdroksüülimisel.
PS! Vaevalt küll burner türoksiini sisaldab, türosiini vb küll…
tsekkisin järgi, my bad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lootsin juba
oktoober 2, 2009 at 4:13 p.l. #223696R.T
MemberNendest lisanditest mida mina olen kasutanud on mulle meeldinud kõige rohkem maasika HT-R.
oktoober 2, 2009 at 4:37 p.l. #223702paprica
MemberWDGP – kuid seda on mõistlik tarbida üksnes suhteliselt suurte koormuste korral, vastasel juhul on lisakilod garanteerid.
Veel Kre-ALKALYN, BCAA, glutamiin.
oktoober 2, 2009 at 5:22 p.l. #223708leinekas
MemberTere hommikust, sooviksin teada, mis on teie arvates parim tabletina manustatav lisand? Ihun hammast Stanozololi, etüüdestenoli või metaenoloni peale. Lisaks võivad kogenenumad kasutajad ka postitada tabelikese kus on omavahel võrdluses hind ja saadav tulemus toidulisandist, masu aeg ikkagist. Kas kuskil on mõni õpetus, millal ja kui palju steroide sisse manustada?Ahjaa, resideerun Tallinnas, kui ostuks-müügiks läheb.
Ma arvan ,et sa oled antud alal algaja ,siis algajale ma esmaseks kuuriks antud ained ei soovita , pealegi oled sa kursis kuuril “mahatulemisega”.Soovitan sulle sellise lehe kasutajaks registreerida nagu http://www.elitefitness.com.Vaatan ,et siin leheküljel liigub palju koomikuid veel – kes peavad valku “lemmik toidulisandiks”
oktoober 2, 2009 at 5:29 p.l. #223712Mart Muru
MemberVäga hull Munzer ikka
oktoober 2, 2009 at 7:20 p.l. #223746Anonüümne
GuestTäna soetasin endale fasti Beta alanini – lisasin seda enda enne trenni kreatiin mono + süsikad sheiki ja trennis oli energia ja jõud tohutu, üksi lisand pole siukest pauku mulle ennem andnud. Ütleks et mõjub mulle kõvasti paremini kui kreatiin
oktoober 2, 2009 at 7:38 p.l. #223752-AJ-Styles
MemberKõige mõjuvama effekti annab suur doos mind ennast:D:D
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.