Parim lisand teie arvates?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Parim lisand teie arvates?
- This topic has 23 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
-AJ-Styles.
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2009 at 2:05 e.l. #18724
Anonüümne
GuestTere hommikust, sooviksin teada, mis on teie arvates parim tabletina manustatav lisand? Ihun hammast Stanozololi, etüüdestenoli või metaenoloni peale. Lisaks võivad kogenenumad kasutajad ka postitada tabelikese kus on omavahel võrdluses hind ja saadav tulemus toidulisandist, masu aeg ikkagist. Kas kuskil on mõni õpetus, millal ja kui palju steroide sisse manustada?
Ahjaa, resideerun Tallinnas, kui ostuks-müügiks läheb.
oktoober 2, 2009 at 4:37 e.l. #223509-AJ-Styles
MemberMhm, dextor on siuke jõhker steroidi lisand, et anna otsad kohe……
Sa oled ikka väga vale koha peale oma kysimusega sattunud..
oktoober 2, 2009 at 5:03 e.l. #223514tereummikust
MemberTere hommikust, sooviksin teada, mis on teie arvates parim tabletina manustatav lisand? Ihun hammast Stanozololi, etüüdestenoli või metaenoloni peale. Lisaks võivad kogenenumad kasutajad ka postitada tabelikese kus on omavahel võrdluses hind ja saadav tulemus toidulisandist, masu aeg ikkagist. Kas kuskil on mõni õpetus, millal ja kui palju steroide sisse manustada?Ahjaa, resideerun Tallinnas, kui ostuks-müügiks läheb.
Mõtlesid, et tuled fitness.ee foorumisse ja viskad ühe päris priske nalja w? Imbetsill..
oktoober 2, 2009 at 5:20 e.l. #223515JACKO
MemberHmm, päris head naljad peaks mainima. See foorum ei ole selliste lisandite jaoks. Parim lubatud toidulisand on minu arvates Eiselti toode Aminorush, mis sisaldab õiges vahekorras asendamatuid aminohappeid ning mida organismil ka kerge omastada peale treeninguid.
oktoober 2, 2009 at 6:54 e.l. #223528explode
MemberTere hommikust, sooviksin teada, mis on teie arvates parim tabletina manustatav lisand? Ihun hammast Stanozololi, etüüdestenoli või metaenoloni peale. Lisaks võivad kogenenumad kasutajad ka postitada tabelikese kus on omavahel võrdluses hind ja saadav tulemus toidulisandist, masu aeg ikkagist. Kas kuskil on mõni õpetus, millal ja kui palju steroide sisse manustada?Ahjaa, resideerun Tallinnas, kui ostuks-müügiks läheb.
http://reflex.ee/index.php?productID=116
Parim toode normaalse hinna eest!
oktoober 2, 2009 at 7:08 e.l. #223533Lev
oktoober 2, 2009 at 7:12 e.l. #223535PT London
MemberHmm, päris head naljad peaks mainima. See foorum ei ole selliste lisandite jaoks. Parim lubatud toidulisand on minu arvates Eiselti toode Aminorush, mis sisaldab õiges vahekorras asendamatuid aminohappeid ning mida organismil ka kerge omastada peale treeninguid.Miks mitte, äkki keegi taastab hcg abil oma munade suuruse ja vastab nt. Stanazoli puudutavatesse kysimustele!
oktoober 2, 2009 at 7:25 e.l. #223539vend vähk
ModeratorSiin on nüüd ilmselgelt segamini aetud toidulisandid ja keelatud ained. Lubatud toidulisanditest on mul päris palju erinevaid lemmikuid, aga valgulisanditest üks parimaid WHEY+(Fast) ning samuti dieedi ajal DIETMIX(Fast). Kreatiinidest TaiKane, batoonidest Brobar, jookidest PowerShake või Fat Burner.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 8:08 e.l. #223544extrance
MemberParimad lisandid minu arvates 100% WHEY GOLD PROTEIN (Optimum Nutrition).
oktoober 2, 2009 at 11:40 e.l. #223608M.P.
MemberParimad lisandid minu arvates 100% WHEY GOLD PROTEIN (Optimum Nutrition).Mul sama eelistus, hea hinna/kvaliteedi suhe.
oktoober 2, 2009 at 11:45 e.l. #223612dirty scorpion
MemberLeutsiin ja kreatiin on enda ühed lemmikumad toidulisandid.
oktoober 2, 2009 at 12:34 p.l. #22362747
MemberParim toidulisand on suhteline mõiste. Ole loov ja kombineeri mitut.
Siin hea ja läbiproovitud stack Andreas Munzeri poolt:
10-9 Weeks before the Competition daily: Ephederine, AN 1, Captagon,
Aspirine, Valium, Clenbuterol
8-6 weeks before the Competition daily: 2 injects Testoviron a 250 mg
1 inject Parabolan
30 tabletts Halotestin
30 tabletts Metandienon
20 IE* STH
20 IE* Insuline
5-3 weeks before the Competition daily: 3 injects Masteron
2 injects Parabolan
30 tabletts Halotestin
50 tabletts Stromba
2 injects Stromba
24 IE* STH
2-1 weeks before the Competition daily: 2 injects Masteron
2 injects Stromba
40 tabletts Halotestin
80 tabletts Stromba
24 IE* STH
Insuline
IGF
A few days before the Competition: Aldactone, Lasix
Ja saad kohe selliseks:

Munzer pani kõrvad pea alla 30-aastaselt. Äkki sul veab rohkem?
oktoober 2, 2009 at 12:49 p.l. #223631Aimuu
MemberLemmik siiski whey gold protekas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 1:02 p.l. #223637kimmel
Membermaitse poolest parim mis olen joonud on whey gold banaaniga:P
oktoober 2, 2009 at 1:28 p.l. #223639j6ujunn
Memberparimaks tooteks kreatiin,tai kane.PArim maitse oli whey gold caseiin vanilje,koos piimaga nagu jäätise kokteil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.