Skip to main content

Parema käe biitseks tunduvalt suurem kui vaskul(rohkem treenida vasakut vähem paremat)

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Parema käe biitseks tunduvalt suurem kui vaskul(rohkem treenida vasakut vähem paremat)

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Ujuja
    Member

Nimelt parem biitseps tunduvalt suurem kui vasak.

Kysimus nimelkt järgmine

Kas paremale käele vähem trenni ja vasakule rohkem või teha mõlemiga sama aga vasakuga paar seeriat rohkem ja parema käega aitan kaasa.

?

vend vähk
    Moderator

Nimelt parem biitseps tunduvalt suurem kui vasak.

Kysimus nimelkt järgmine

Kas paremale käele vähem trenni ja vasakule rohkem või teha mõlemiga sama aga vasakuga paar seeriat rohkem ja parema käega aitan kaasa.

?

Tere!

Minul on jällegi vasak käsi kogu aeg suurem ja tugevam olnud, kuigi olen paremakäeline. Mingil ajal proovisin paremale eraldi suuremat koormust anda, aga ei olnud erilist mõtet. Siis hakkasin mõlemat kätt võrdselt treenima ja aja jooksul jõudis nõrgem käsi järele. Ega ei saagi nii olla, et mõlemad käed on täpselt võrdsed- üks kehapool on ikka teisest natukene tugevam.

Ujuja
    Member

Tere!

Minul on jällegi vasak käsi kogu aeg suurem ja tugevam olnud, kuigi olen paremakäeline. Mingil ajal proovisin paremale eraldi suuremat koormust anda, aga ei olnud erilist mõtet. Siis hakkasin mõlemat kätt võrdselt treenima ja aja jooksul jõudis nõrgem käsi järele. Ega ei saagi nii olla, et mõlemad käed on täpselt võrdsed- üks kehapool on ikka teisest natukene tugevam.

Eile saalis vaatasin et parema käega jõuan tunduvalt rohkem ja vasakuga pean järele aitama.

Et mõtlesin ka ise kas ehk vasak jõuab järele vms.

Eks ma sis proovin et mõlemiga sama raskusega.

Capricorn
    Member

Tee nii palju kui vasakuga jõuad teha. Kui on harjutus, kus vaheldumisi teed mõlemale käele, siis kõigepealt vasakuga nii palju kui jõuad ja siis paremaga sama palju, mis sest et jõuaksid rohkem.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.