Parem käes lihas suurem.
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
tomster.
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2005 at 10:45 p.l. #4289
EiSuitsule
MemberEndal küll parem käelihas suurem, kui suur teil siuke probleem on olnud? Olete nõrgema käega rohkem harjutusi tegema hakkanud?
Et siis väike arutelu, eelnevatest teemadest siukest teemat ei leidnud:D
oktoober 31, 2005 at 1:06 p.l. #61310Rihostern
Membersee teema on küll igalt poolt läbi rännanud et jah nõrgema käega tuleb natuke rohkem teha
oktoober 31, 2005 at 1:48 p.l. #61314taks
Membersee teema on küll igalt poolt läbi rännanud et jah nõrgema käega tuleb natuke rohkem teha
oktoober 31, 2005 at 9:22 p.l. #61365Vahue
MemberEiSuitsule,ära muretse!Käelihas on enamus inimestel kas vähemal või suuremal määral suurem.Ja siin pole midagi imestada,parem käsi on ju enamus inimestel põhikäsi.Sa teed paljusid asju ju ainult parema käega,nt pesed hambaid(kaks korda päevas pesemine treenib samuti),tõstad kergemaid asju jne jne.
Veidi imelk on see,et mu parem jalg on vasakust lihselisem.Ometi ei tohiks paremal jalal mingeid eeliseid olla.
oktoober 31, 2005 at 9:49 p.l. #61366tomster
MemberVeidi imelk on see,et mu parem jalg on vasakust lihselisem.Ometi ei tohiks paremal jalal mingeid eeliseid olla.Sellest veelgi imelikum on see, et minul on jällegi vasak jalg lihaselisem, kuigi olen pool elu jalgpalli mänginud ja olen PAREMAjalgne
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.