Skip to main content

pärast trenni väike õlle ???

Avaleht » Forums » Arhiiv » Küsi Kalmuselt » pärast trenni väike õlle ???

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
    L2bumeez
    Member

Seline kysimus, kas pärast trenni on kahjulik mõned õlled juua?

Ise olen selline õllesõber ja minu puhul on nii, et ma teen trenni 2 kuni 3 tundi ja kui koju jõuan lasen yhe või kaks õllet.

Deegan
    Member

Õlle pidi kasulik olema küll, üks trennikaaslane joob alati peale trenn ühe õlle. Me käime ostame Articut tema aga ühe õlu. Õlle pidi mingit amiinohapetega midagi tegema, mis soodustab lihaskasvu.

Ise ta areneb väga hästi. Tema toidulisandid ongi Whey Lemon Ja õlu :cool:

Parandage, sest võin ka eksida :ph34r:

ROtter
    Member

See on kahe otsaga asi:õlu sisaldab B-vitamiine,samas on kalorirohke ja õlles sisalduv alkohol mõjub negatiivselt maksale.

muc
    Member

Väikestes kogustes kasulik, suurtes kahjulik. Samamoodi nagu iga teine asi.

Kusjuures tume õlu on kasulikum, sest sisaldab suuremates kogustes antioksüdante kui hele õlu. Samamoodi on punane vein kasulikum kui valge.

Makaveli
    Member

Ise võtan ka tavaliselt reedeti 2-3 õlut. Hea on ja järgmisel päeval on isegi vahest jõudu rohkem kui tavaliselt.

Anonüümne
    Guest

Õllel/õlles on:

-suur magneesiumi sisaldus

-soodne naatriumi- kaaliumi suhe:kaaliumi kasuks

-räni(tavaliselt on eestlase toidulaual räni allikaid suhteliselt vähe)

-B rühma vitamiine(tumedas õlles rohkem)

..Kuid õllejoomisega pole mõtet hakata B rühma vitamiinide vajadust katma.

Ja kusjuures, õlu ei sobi üldsegi mitte janukustutajaks suure vedelikukaotuse korral, sest õlles on palju vett väljutava toimega ühendeid, mis kiirendavad uriini teket.Kuid mõõdukas õllejoomine(kuni 0,5 L päevas) pidavalt uuringute kohaselt kasulik olema – vähendab neerukivide tekke ohtu.

muc
    Member

Eriti oluline roll on veresoonkonna haiguste vältimisel (mõõdukates kogustes muidugi).

rait83
    Member

Kas see just kahest eelmisel õhtul lastud õllest tingitud oli, kuid täna tõesti tundsin konkreetselt et jõudu oli rohkem….Nimelt suvel jäi aktiivne jõusaalis käimine pooleli. Siis sügisel sai uuesti saali mindud ja ego on ikka selline et tahad kohe vanade raskustega jälle rassima hakata. See on tegelikult mõttetus…Ühesõnaga siis suutsin teha 100 kg 6 kordust. … Käisin siis paar kuud ilusti trennis ja rinda tehes ei suutnud ma kunagi enam 100-ga üle 6 korduse teha… Siis tuli autokool vahele, jõusaali jõudsin vast 1-2 korda nädalas kui sedagi, pigem mängisin 3-4x(mängin praegugi, nii kaua kui aega rohkem tekib)korvpalli. Mõtlesin täna et prooviks siis ka üle pika aja rinnalt suruda, kuna harva jõusaali sattudes olin teinud ikka nõrgemaid lihaseid (mitte rinda ) Ja ennäe jõudsin 100-ga 10 kordust teha ja teise seeria 105-ga 6 kordust veel peale. Ma pole kunagi midagi sellist suuutnud. hakkasin mõtlema et kust kurat see jõud tuli….või peakski vähem trenni tegema

L2bumeez
    Member

kokkuvõttes ma järeldan, et õlle siiski polegi nii kahjulik mulle kui sportlasele

migell
    Member

kokkuvõttes ma järeldan, et õlle siiski polegi nii kahjulik mulle kui sportlasele 
    Mürakas
    Member

aga mis siis oleks kui ma võtaks hommikusöögi kõrvale ühe õlle…??

kyng
    Member

Aga kui juua alkohoolivaba õlut?

L2bumeez
    Member

Aga kui juua alkohoolivaba õlut?

Alkoholi vaba õlu ei ole õlu minu arust, see on paras P**K.

uki aga ikkagi kõigil oma maitse ja enda arvamus !

savi_
    Member

maitse asi.. FAXE alkovabaõlu oli päris pandav .. vesine nagu pilsner .. ainult et lahtus sigaruttu . Samas räägivad ,et see alkovaba õlu ei ole ka päris alkovaba …

kyng
    Member

maitse asi.. FAXE alkovabaõlu oli päris pandav .. vesine nagu pilsner .. ainult et lahtus sigaruttu  . Samas räägivad ,et see alkovaba õlu ei ole ka päris alkovaba …

Jah tegelikult peaks nn. alkoholivabas õlles ka kuni ~0,5% sees olema (kui uskuda kirja pudelil). Kunagi sai mingit alkoholivaba õlut Tsehhis proovitud ja täistsa norm oli. Üldiselt sellist kraami ei tarbi, aga küsimus polnud selles.

Siin mainiti midagi alkoholi kahjulikust mõjust lihaste kasvule. Äkki jääks see ära, kui juua alkoholi vaba õlut. Muud komponendid peaks ju samad olema?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.