Pärast kükkimist valus
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Mikk07.
-
AutorPostitused
-
märts 31, 2009 at 11:20 e.l. #12974
vedru
MemberOlen jõusaalis üsna uus, umbes pool aastat. Algul tegin kükki smithi masinaga, et lihtsam oleks, hiljem kang õlgadel. 3 nädalat tagasi nihutasin pikisuunalise stabiilsuse saavutamiseks ühe jala ettepoole kui teise ja peale seeriat oli valu säärelihases. 2 nädalat olen küki vahelejätnud, aga homme on jälle jalapäev, kuid valu lööb endiselt säärde, kui nt tavalisest kükist (ilma kangita) ennast püsti ajada. Käin ka jooksmas, jooksmist ei sega.
Mis peaks tegema?
märts 31, 2009 at 11:55 e.l. #189344Wire
MemberOlen jõusaalis üsna uus, umbes pool aastat. Algul tegin kükki smithi masinaga, et lihtsam oleks, hiljem kang õlgadel. 3 nädalat tagasi nihutasin pikisuunalise stabiilsuse saavutamiseks ühe jala ettepoole kui teise ja peale seeriat oli valu säärelihases. 2 nädalat olen küki vahelejätnud, aga homme on jälle jalapäev, kuid valu lööb endiselt säärde, kui nt tavalisest kükist (ilma kangita) ennast püsti ajada. Käin ka jooksmas, jooksmist ei sega.Mis peaks tegema?
Las treener või mõni tegijam vaatab sul tehnika üle. Kas piisavalt sooja teed enne trenni? Katsu venitada õrnalt ja sooja teha.
märts 31, 2009 at 12:05 p.l. #189349vedru
MemberEnne kükki ikka 10 min ratast, siis esimene kükiseeria kergema koormusega. Ilmselt asi ikka tehinkas, iseõppija nagu ma olen.
märts 31, 2009 at 12:47 p.l. #189352Tohman
MemberSoovitaksin ka lasta mõnel asjatundjal üle vaadata lasta, sest me võime siin oletada üht ja teist, aga mine sa tea, mis ta on..
Niiet jalad selga ja targemate juurde
märts 31, 2009 at 2:59 p.l. #189376H2TheO-Z
MemberOlen jõusaalis üsna uus, umbes pool aastat. Algul tegin kükki smithi (1) masinaga, et lihtsam oleks, hiljem kang õlgadel. 3 nädalat tagasi nihutasin pikisuunalise stabiilsuse saavutamiseks ühe jala ettepoole(2) kui teise ja peale seeriat oli valu säärelihases. 2 nädalat olen küki vahelejätnud, aga homme on jälle jalapäev, kuid valu lööb endiselt säärde, kui nt tavalisest kükist (ilma kangita) ennast püsti ajada. Käin ka jooksmas, jooksmist ei sega.Mis peaks tegema?
(1)smithi masinal kükkimist ei loeta kükkimiseks
(2)miks sa seda tegid? wtf….
märts 31, 2009 at 4:05 p.l. #189399Jarmo Oberst
Member(1)smithi masinal kükkimist ei loeta kükkimiseks(2)miks sa seda tegid? wtf….
Miks ei loeta Smithi masinal kükkimist kükkimiseks ? Milleks seda nimetatakse siis?
märts 31, 2009 at 6:00 p.l. #189427PT London
MemberMiks ei loeta Smithi masinal kükkimist kükkimiseks ? Milleks seda nimetatakse siis?enese lohkumiseks ja raudselt ei lastud polvel yle varvaste minna!?
aprill 1, 2009 at 6:25 e.l. #189496vedru
Member(1)smithi masinal kükkimist ei loeta kükkimiseks(2)miks sa seda tegid? wtf….
Miks ma seda tegin?
Sellele annab ilmekalt vastuse postituse asukoht algajate foorumis. Loll olen lihtsalt, sellepärast ma küsingi. Täna hoidsin varbad ühel joonel ja polnudki valus. Tehnika on ikka imeline asi:))
aprill 1, 2009 at 8:05 e.l. #189505Mikk07
MemberKui pole eriti kükki teinud, siis tasuks oma EGO alla suruda ja kergelt alustada. Iga kord viskad paar kilo juurde ja esmatähtis on tehnika. youtuubis saab hästi järele vaadata. Muidugi kõige parem oleks korra-paar külastada targemaid onusid, kes tehnika selgeks teevad ja siis ise edasi mässata.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.