Skip to main content

Pärast kükkimist valus

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Pärast kükkimist valus

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    vedru
    Member

Olen jõusaalis üsna uus, umbes pool aastat. Algul tegin kükki smithi masinaga, et lihtsam oleks, hiljem kang õlgadel. 3 nädalat tagasi nihutasin pikisuunalise stabiilsuse saavutamiseks ühe jala ettepoole kui teise ja peale seeriat oli valu säärelihases. 2 nädalat olen küki vahelejätnud, aga homme on jälle jalapäev, kuid valu lööb endiselt säärde, kui nt tavalisest kükist (ilma kangita) ennast püsti ajada. Käin ka jooksmas, jooksmist ei sega.

Mis peaks tegema?

Wire
    Member

Olen jõusaalis üsna uus, umbes pool aastat. Algul tegin kükki smithi masinaga, et lihtsam oleks, hiljem kang õlgadel. 3 nädalat tagasi nihutasin pikisuunalise stabiilsuse saavutamiseks ühe jala ettepoole kui teise ja peale seeriat oli valu säärelihases. 2 nädalat olen küki vahelejätnud, aga homme on jälle jalapäev, kuid valu lööb endiselt säärde, kui nt tavalisest kükist (ilma kangita) ennast püsti ajada. Käin ka jooksmas, jooksmist ei sega.

Mis peaks tegema?

Las treener või mõni tegijam vaatab sul tehnika üle. Kas piisavalt sooja teed enne trenni? Katsu venitada õrnalt ja sooja teha.

vedru
    Member

Enne kükki ikka 10 min ratast, siis esimene kükiseeria kergema koormusega. Ilmselt asi ikka tehinkas, iseõppija nagu ma olen.

Tohman
    Member

Soovitaksin ka lasta mõnel asjatundjal üle vaadata lasta, sest me võime siin oletada üht ja teist, aga mine sa tea, mis ta on..

Niiet jalad selga ja targemate juurde :o

H2TheO-Z
    Member

Olen jõusaalis üsna uus, umbes pool aastat. Algul tegin kükki smithi (1) masinaga, et lihtsam oleks, hiljem kang õlgadel. 3 nädalat tagasi nihutasin pikisuunalise stabiilsuse saavutamiseks ühe jala ettepoole(2) kui teise ja peale seeriat oli valu säärelihases. 2 nädalat olen küki vahelejätnud, aga homme on jälle jalapäev, kuid valu lööb endiselt säärde, kui nt tavalisest kükist (ilma kangita) ennast püsti ajada. Käin ka jooksmas, jooksmist ei sega.

Mis peaks tegema?

(1)smithi masinal kükkimist ei loeta kükkimiseks

(2)miks sa seda tegid? wtf….

Jarmo Oberst
    Member

Miks ei loeta Smithi masinal kükkimist kükkimiseks ? Milleks seda nimetatakse siis?

PT London
    Member

Miks ei loeta Smithi masinal kükkimist kükkimiseks ? Milleks seda nimetatakse siis?

enese lohkumiseks ja raudselt ei lastud polvel yle varvaste minna!?

vedru
    Member

Miks ma seda tegin?

Sellele annab ilmekalt vastuse postituse asukoht algajate foorumis. Loll olen lihtsalt, sellepärast ma küsingi. Täna hoidsin varbad ühel joonel ja polnudki valus. Tehnika on ikka imeline asi:))

Mikk07
    Member

Kui pole eriti kükki teinud, siis tasuks oma EGO alla suruda ja kergelt alustada. Iga kord viskad paar kilo juurde ja esmatähtis on tehnika. youtuubis saab hästi järele vaadata. Muidugi kõige parem oleks korra-paar külastada targemaid onusid, kes tehnika selgeks teevad ja siis ise edasi mässata.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.