Skip to main content

palve otile või arnoldile.

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » palve otile või arnoldile.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    punamtsike
    Member

plaanin võtta osa 25 okt mv. olen siiamaani käinud ainult ühtedel võistlustel. võrus nimelt. seetõttu ei ole ma veel võistlusküsimustes päris pädev aga. probleem nimelt selles, et võrus olev lavatagune täispumpamise varustus oli vähemalt juunioridel küll väga nadi. minu mäletamist mööda oli seal paar mingi 6 kg hantleid. kummiriba. ja mingid umbmäärased traktori küljest maha kruvitud metallikamakad. seda kõike pidi omavahel ja koos fitnessi naistega jagama. mingist täis pumpamisest polnud vähemalt minu puhul juttugi. siit palve. äkki oleks ka juunioridele võimalik mingit asjalikumat atripuutikat et maksimaalses vormis lavale minna. ega need juuniorid nüüd nii äpud ka pole et peavad koos naistega 6 kg hantlitega vehkima. ette tänades

Ott Kiivikas
    Member

Punamütsike ära pabista, saavad olema nii kangid kui hantlid ja piisavalt, et keegi kannatama ei peaks, omaltpoolt ütlen, oluline on teha nii hea vorm, et ei pea seal taga palju võimlema, heas konditsioonis lihas täitub peale mõningaid pingutusi iseenesest. Edu kõigile kes välja tulevad

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.