BULDOOSER, siiski jalgade lähendamine on spetsiifilisem harjutus, see mõjutabki otseselt reie siseosa (kammilihast, pikka-, suurt lähendajat ja sirelihast). Muidugi mõjutavad paljud teised jala harjutused ka reie siseosa, aga teine asi on selle otsene mõjutamine, mis võiks siiski kavas sees olla.
younger, väga valesti said mu jutust aru. Nimelt ma ei öelnud kordagi, et aeroobne treening on halb ja seda ei tohi teha. Olen ka korra ise läbi põlenud just tänu sellele, et süda jäi nõrgaks. Kusjuures tegin aeroobset 5x nädalas 30mintit peale igat treeningit (2 päeva olid puhkus, siis tsükkel otsast peale). Point on aga selles, et südame treenimine hakkab alles peale 1 tundi, niiet tehes 30 minutit aeroobset põletame me sisuliselt ainult süsivesikuid, sest isegi rasvad ei hakka tavaliselt selle aja jooksul “põlema”. Minu soovitus on üks päev nädalas pühendada täielikult aeroobsele, nt sõita 2h järjest ratast.
Sellist informatsiooni sain mina spordiarsti käest ja mõningatest raamatutest, kuid ma ei väida et see sulatõsi on. Võibolla tuleb keegi tark ja laseb mu alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Võib olla , et asi on minus , aga ma ei näe ikkagi põhjust võtta hea harjutus ja asendada see “spetsiifilise” harjutusega , saaks aru kui see juurde lisada. Jala tagaosa saab tavaliselt liiga vähe koormust ja on paljudel olematu.Ehk on asi kulturisti ja jõutõstja erinevates prioriteetides, aga kui tagaosale valida üks harjutus , siis mina valin ettekallutused.Isiklik rekord on hetkel 245×3 , korralik sügavus, ainult et kang jõutõste asendis ehk madalamal.